7000 km daha yapsa zaten sıfırlanıcak gösterge, motoru da sıfırlamış![]()
yine 85bin km gidiyosa sevindim ben 40binde biter diyodum
alarmlı kilittense aldığın yere motora direk alarm taktır. 50-60 tl bişe olması lazım... (bende var memnunum)
iki kask için 46 an az olması lazım.... bende 36 var ancak 1 tane alıyor (memnun değilim)
nisan ayının motorları teslim edilmeye henüz başlamadı alan arkadaş yok...
Merhabalar.Kesinlikle kurye motoru olarak kullanılmamış, tertemiz, hasarsız, kazasızdır. Km orjinaldir 85 binde motor yenilenmiştir. Muayene,vergi vs. herşeyiyle tamamen orjinal hatasızdır. Makul bir şekilde pazarlık payı vardır. Satışı hemen yapılır. Saçma sapan tekliflerle gelmeyiniz.
Motoru gelip görmek isteyen varsa Yakacık Little Caesars pizza'ya gelip görebilir.
ilandan anlaşılacağı üzere paket moturudur bence. fiyatı pahalı geldi üzerine 1000 TL daha koy git sıfırını al. şimdi bu motor tamamen sahibinin dürüstlüğüne bağlı sana sorun çıkaracaktır.
misal balatalr bittiyse yaz 100 tl.
kesin lastikler aşınmıştır yaz 150-250 tl
buji-yağ-vs 100 tl
diğer masrafları düşün.
bu riski almaya değmez. motor sıfır demiş ya yalan söylüyorsa.
en az 250 masrafın çıkar madaem o kadar para veriyorsun sağdan soldan 1000 tl bul. git sıfırını hem yeni model hemde ilk sen bineceksin. ben olsam öyle yapardım.
Kurye Motoru %100 yoksa kolay degil 100 bin Km Yapmak :=)

kardeş 1nci motorun km si fazla 2nci motoruda ben yakından gördüm böyle deposu felan boyalı oynanmış bir hal vaziyet var . yinede sen bilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:30 ----------
2 nci motoru 2300 e felan bırakırsa al değilse bayağıdır orada duruyor o motor.
Teşekürler sen yakından gördün banada sölediler depoda çizikden dolayı bi boyama olmuş devrilme düşme herhangi bişey yok ordan başka bi sorunu yok dedi bana satıcı pazarlıkla bişiler yapmaya çalışrım fakat sen yakından gördüğün kadarı ile nediyosun 2300 2400 e alabilirsek alınırmı sence ben motoru görmedim oraya satan adam 0 motor almış ordan bu motoruda vermiş yarın kısmetse bakmaya eğer beni cezbeder ise fiyatada anlaşabilirsek alcam inşallah ama en son 2500 verir bence dahada inmez sanırsam 2500 alınırmı sizce arkadaşlar saygılar
aynen hava bi güzel olsun beylikdüzünden eminönüne gidicem durmiycam dönücem amaç zevk ya bi geziyim![]()
Nisan yağmurları geçsin işte daha iyi yaKapalı garajım olsa sorun etmezdim de birazda işime geliyor aslında. Çünki motor dışarda ve branda altında duracak, değişik şekilerde bi garaj yapma planım var ama ilk etapta branda kullanıcam.
[
@Mete_Han
Yüklediğin resimler ağzımı sulandırdı ayın 15'ne doğru seninle biyerlere birşeyler almaya gidicez inşallah abim benim :mrgreen::rendeer:
bu sabah motoruma kavuştum, darısı bekleyenlerin başına... vites olayına adapte olmaya çalışıyorum. şansıma bugün amasyada hava çok güzel. dün akşam müthiş yağmur vardı. resimlerle beraber düşüncelerimi akşama paylaşacağım inş.
günaydın arkadaşlar sabah motora bineceğim bir baktık kontağı patlatmışlar direksiyon kilitli durumda şimdi direksiyonu nasıl cözerim anahtar girmiyor kontağı nasıl değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum....
metehan abi,
şu motorunu ilk almaya gittiğin gün metrodaki resimlerin vardı. onları da paylaş da genç çbufçular görsün bilsin nerelerden gelmişiz bugünlere.
ya sıfırla arasında çok bişey yok arkadaşım şartları uyduramıyormusun?

yeni arkadaşlar metehan abinin motorunu ilk aldığı günkü heyecanı da linkten görebilirsiniz.
sizinki de heyecan mı![]()