Honda Honda Africa Twin XRV 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

neolursunuz biriniz cevap versin
cok fena durumdayim aklim çok karışık

Africa kullanıcısı fazla olmadığından yada internete fazla girmediklerinden,bu sayfa pek hareketli değil.Eğer paran varsa motoru özellikle africa dan anlayan bir ustaya gösterip alabilirsin,parça gerekirse sanırım 20 gün 1 ay arasında tedarik edebilme şansın varmış,benim öğrendiğime göre.Tercih senin.

valla afirca bu akdar sorunsuz bile olsa bilinçsiz bir kullanıcı onunda motorunu yer önemli olan bakımlı motor olması birde 200 binde motor acılmamıs deniyorda sanırım silindir piston kranktan bahsedılıyor sanırım yoksa sibob ayarı contalar felan o kadar dayanmaz kanımca illaki açılırdır :)

peki siler 2001 model 50 bın km at mi önerirsiniz yada 2006 model 26 bın km de transalpmi :)

valla afirca bu akdar sorunsuz bile olsa bilinçsiz bir kullanıcı onunda motorunu yer önemli olan bakımlı motor olması birde 200 binde motor acılmamıs deniyorda sanırım silindir piston kranktan bahsedılıyor sanırım yoksa sibob ayarı contalar felan o kadar dayanmaz kanımca illaki açılırdır :)

peki siler 2001 model 50 bın km at mi önerirsiniz yada 2006 model 26 bın km de transalpmi :)

transalp asla afrikanın verdiği hazzı vermez...birde bildiğim kadarıyle trans alp fazla yakıyo diyorlar.

güzel bir africa twin alınırsa bitikde olsa büyük sorunu yoksa 2 bin tl ye sıfırlanır africatwinin çoğu parçaları başka motorlarla uyumludur iyi ustanın ellerinde uydurulur mesela pek çok afrika twinci ybr cbf parçalarını alıp uyduruyor mitsubishi kamyonların benzin pompası ile africa twinin ki aynı..

motoru sıfırlayıp uzun yola çıkarsanız belki son aklınıza gelmeyen ufak tefek bir iki sıkıntı daha verir sürüşünüze mani olmıycak şeyler misal km tel i gibi şeyler bunlarıda hallettinizmi o motorla uluslar arası tura çıkın sizi yolda bırakmaz..

2 BİNLİRA AZ PARA DEĞİL.ZATEN MOTORU ÇOK PAHALIYA SATIYORLAR.ÜSTÜNE BİDE 2 BİNLİRA MASRAF YAPILIRSA MOTOR ÇOK DAHA PAHALIYA GELİR.EĞER BİR AFRİCAYA,10 BİN VE ÜZERİ PARA VERİLİYORSA MASRAFSIZ OLMASI LAZIM.AÇIKÇASI HALADA ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİMYA BU KADAR PAHALI OLMASINI.BU İSTENEN FİYATLARA, BİDÜNYA DAHA BÜYÜK VE YÜKSEK MODEL MOTOR BULUNURKEN!:silent:

2 BİNLİRA AZ PARA DEĞİL.ZATEN MOTORU ÇOK PAHALIYA SATIYORLAR.ÜSTÜNE BİDE 2 BİNLİRA MASRAF YAPILIRSA MOTOR ÇOK DAHA PAHALIYA GELİR.EĞER BİR AFRİCAYA,10 BİN VE ÜZERİ PARA VERİLİYORSA MASRAFSIZ OLMASI LAZIM.AÇIKÇASI HALADA ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİMYA BU KADAR PAHALI OLMASINI.BU İSTENEN FİYATLARA, BİDÜNYA DAHA BÜYÜK VE YÜKSEK MODEL MOTOR BULUNURKEN!:silent:

Esad kardesim bazi seyler özeldir evet o fiyatlara bircok alternatif var tabiki ama ben hicbirini bir africa nin yerine koyamiyorum.mesela genelde bu tarz motorlarla insanlar uzun yol yaptiklari icin africa nin heryerinin mekanik olmasi benim icin buyuk avantaj yani yolda kalsan bile ortalama bir tamirciye bile yaptirabilirsin.illa honda servisi araman gerekmez.gerci zaten yolda kalmaz :) africa sadece daha temizini bulursan degistirilen motosiklettir.

Crixus kardeş bu aralar gezmeye çıkarsan haberim olsun beraber çıkalım..olurmu?africalı arkadaşım yok yaren oluruz biribirimize..:cat:

Africa Twin almayı düşünüyorum, çevrenizde temiz kullanılmış 2000 model üstü güvenilir bir motosiklet varsa lütfen haberdar edin.

wayy be gidip at alayım ben o zaman :) ikisi de karbüratörlü, nasıl oluyor da 750 lik makine 650 likten fazla yakar yaw :silent:

biliyorum adını gördüm..diğer afrikacılar nerdesiniz ateş sizi çağırıyor..

Kardeşim alamadıkki bir africa katılalım,içimizde hep uhde kalacak bu gidişle.

Merhaba africa twin sahibi abilerim , boyum 172 , africa twin için fazla mı kısayım ne zorluklar yaşarım bu boyla ?

1.69 arkadaşım var hiç bir zorluk çekmiyor siz neden çekesiniz ki:=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar