Bu da benim Custom Model...

Arkadaşlar Spyder'ı ilk gördüğümde zannedersem 2007 yılıydı aha dedim ben bu motoru alırım üstünde oynarım neyse sordum soruşturdum bu motoru o tarihte TR ye getiren bulamadım, içimdeki ateşde azaldı vazgeçtim daha sonra 2009 yılında 0 km olarak bir tane aldım ve başladım üstünde oynamaya :) taaaki arka tekere gelene kadar. Bir salıncak + jant + kayış sistemi ve 240 teker için 7000 TL gibi bir fiyat verdiler. zaten motor o fiyat :) bende sattım gitti ama hep aklımdaydı.... Madem gerçeğini yapamadım bende 3DS MAX de çiziverdim olmsını istediğim gibi :D

**Ayna, Elcik, Far, Stop, Plakalık gibi değişimleri yaptım ancak teker işi yattı :salut:

97106007.jpg

49061377.jpg
57053355.jpg
54280294.jpg

Tebrikler, yakın çekimler hiç fena olmazmış:) Motosiklet ve MAx kullanıcısı olarak hep düşündüğüm ama hiç uğraş(a)madığım böyle çalışmalar görünce imreniyorum...

ben kendi düşüncemi açık açık söyliyim ama darılma kırılma olmasın .didon ve aynalar mükemmel olmuş(gerçi elcikleri biraz vidanjör e benzettim ama hakkaten güzel ) pedallar harika.far çok hoş oturmuş .gelelim öbür kısıma amotisör(çatal) halikaten afrikalı çocuklar gibi incecik, nezaman kırılcak diye korkardım ben yolda olsam.siyah üstüne gri alev deseni tam bir fiyasko .arka tekerleği büyütüp çamurluğu o şelikde yapmak inan ki çok kolay .arka şaseyi genişletmen yeter.tornacı bile yapar gerisini. son olarak eksoz çok şekisiz bazuka gibi senin resimdekini yapmmak da çok kolay .şu anda o motora yapacağın masraf (reesimdeki gibi olmasını istioyosan) en en en fazla 3 bin lira .

Tebrikler, yakın çekimler hiç fena olmazmış:) Motosiklet ve MAx kullanıcısı olarak hep düşündüğüm ama hiç uğraş(a)madığım böyle çalışmalar görünce imreniyorum...

İşlerden zaman buldukça ufak tefek eklemeler yaparak modelleyerek bu hale getirdim daha yapmak istediğim şeyler vardı ama artık bu model bana kabak tadı verdi. Max kullanıcıysan bilirsin :) zaten sıkıldım bitsin diye bir stüdyo render alayım dedim.... Bir oturuşta bitirmek zorunda değilsin Clemenze yavaş yavaş sakin sakin yaparsın dostum bence....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------

Arka tekerlekte olsaymış ayaklığa falan gerek yokmuş :)

eheheehe evet olsa süper olurdu öyle :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------

ben kendi düşüncemi açık açık söyliyim ama darılma kırılma olmasın .didon ve aynalar mükemmel olmuş(gerçi elcikleri biraz vidanjör e benzettim ama hakkaten güzel ) pedallar harika.far çok hoş oturmuş .gelelim öbür kısıma amotisör(çatal) halikaten afrikalı çocuklar gibi incecik, nezaman kırılcak diye korkardım ben yolda olsam.siyah üstüne gri alev deseni tam bir fiyasko .arka tekerleği büyütüp çamurluğu o şelikde yapmak inan ki çok kolay .arka şaseyi genişletmen yeter.tornacı bile yapar gerisini. son olarak eksoz çok şekisiz bazuka gibi senin resimdekini yapmmak da çok kolay .şu anda o motora yapacağın masraf (reesimdeki gibi olmasını istioyosan) en en en fazla 3 bin lira .

Abi çin malı motor açıkcası ben buna şükür derim :D bunun kadar farklı ve güzel görünen bu segmentte başka motor yok. Alev konusunda haklısın %100 sana katılıyorum olmasa iyi olurdu zaten bende satmasaydım boyatacaktım komple.
Motor softtail olduğu için bende salıncağın profilden tekrar yapılması ucuz olur diye düşünmüştüm fakat gel gör ki öle olmadı, garip garip motor kadar fiyat çekti ustalar bende sattım motoru. Ancak şunu sölim düşünülenin aksine gayet sağlam bir motor çıktı, bu kadarını beklemiyordum.

"eksoz çok şekisiz bazuka gibi" :queen::queen::queen: süper benzetme hehehhe

aslında 5-6 ay gibi bir müddette yavaş yavaş yapılabilirdi görünüyü bozan amortisör ve arka lastikle çamurluk .hakketten çinli chopperr lar arasında en beğendiğim bu motosiklet.gene iyi elden çıkarmışssın.agusta nın herşeyin yerini alabileceğini düşünüyorum :) son olarak benimde aklımda bayağıdır var bi custom sana kağıda çizip atsam bana 3 boyutlu (senin resim gibi) olarak geri atablirmisin çevremde yok benim öyle çizim yapabilecek tabi zorunlu değil, istersen . sadece sorim bi dedim hazır bulmuşken

güzel olmuş.eli değen herkezi tebrik ederim.yanlız hoşuma gitmeyen bir yeri var sölemeden edemeyeceğim plaka biraz garip durmuş orda gerçe başka nereye koyabilirsin oda mechul bir durum.yorum için canını sıktıysam affola.

aslında 5-6 ay gibi bir müddette yavaş yavaş yapılabilirdi görünüyü bozan amortisör ve arka lastikle çamurluk .hakketten çinli chopperr lar arasında en beğendiğim bu motosiklet.gene iyi elden çıkarmışssın.agusta nın herşeyin yerini alabileceğini düşünüyorum :) son olarak benimde aklımda bayağıdır var bi custom sana kağıda çizip atsam bana 3 boyutlu (senin resim gibi) olarak geri atablirmisin çevremde yok benim öyle çizim yapabilecek tabi zorunlu değil, istersen . sadece sorim bi dedim hazır bulmuşken

Dostum buna heralde motoru sattıktan sonra başladım 2010 kasım falandı heralde yaklaşık olarak 4.5 aydır uğraşıyorum ara ara. işlerimden zaman bulamadığım için aslında sadece bununla uyğraşsam 2 haftamı bile almayacak bir proje için 4.5 ay gitti :) ama genede acelem yok yaparsın zaman buldukça diyorsan seve seve yaparım sonuç olarak motor çizcem :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 ----------

güzel olmuş.eli değen herkezi tebrik ederim.yanlız hoşuma gitmeyen bir yeri var sölemeden edemeyeceğim plaka biraz garip durmuş orda gerçe başka nereye koyabilirsin oda mechul bir durum.yorum için canını sıktıysam affola.

Teşekkürler dostum yorumun için. Ne demek can sıkmak :mrgreen: yok öle bişey :D Plakalık konusunda bende çok eleştiri almıştım yaptırdığım zamanda o ne öle yamuk olmuş diyenlerden tutda çeşitli çeşitli değişik yorumlar yapanlarda olmuştu. Yanlız plaka ile uyumlu olmuştu 06 EYR (eyri) 49 hehe...

Birde şöyle bir durum olmuştu doğrusu plakalık arkada idi orjinalinde rezonansdan plakalığı tutan parça ortadan çatladı bende kesmek zorunda kaldım lastikde görünsün istiyordum, koyucak orasını makul gördüm düz takım dedim plakayı çok fazla dışa çıktı bende dik takınca oldu diye düşündüm. Çok da kötü olmamıştır beee :)

Son düzenleme:
sanırım geçen sene 7. caddede görmüştüm bu motoru. elcikler ve far benzetmemi sağladı.
kullanıcı adımın aksine cruiser chopper bobberdan hiç hiç anlamam ama bu spyder modeli gerçekten dikkat çekici.hele yaptığın kişiselleştirmelerle daha da güzel olmuş.
peki bişey soracağım, bi şekilde 240 rka lastiği sığdırsaydın 250cc motor çevirecek miydi onu ??

Hoş olmuş... Bence Johnny Pag'a gönder bu tasarımı... Bakarsın o yapar... Sende hazırını alırsın... :)

sanırım geçen sene 7. caddede görmüştüm bu motoru. elcikler ve far benzetmemi sağladı.
kullanıcı adımın aksine cruiser chopper bobberdan hiç hiç anlamam ama bu spyder modeli gerçekten dikkat çekici.hele yaptığın kişiselleştirmelerle daha da güzel olmuş.
peki bişey soracağım, bi şekilde 240 rka lastiği sığdırsaydın 250cc motor çevirecek miydi onu ??

Beğendiğin için saol kardeşim :D

Abi motor 350c idi o bakımdan zaten hız yapmadığım için kaldırmaması gibi bir problem olacağını sanmıyordum. Buna artı olarak zincirden kayışa geçirecektim motoru o bakımdan arka Sproket'i ona göre ayarlatmak mümkündü. Ama dediğim gibi gereksiz masraf olacaktı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:53 ----------

Hoş olmuş... Bence Johnny Pag'a gönder bu tasarımı... Bakarsın o yapar... Sende hazırını alırsın... :)

eheheh :D Maliyet kurtarsa kesin Johnny yapardı zaten :p muhtemelen 10000 falan olur böle bişey yapsalar satsalar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:56 ----------

güzel olmuş baya ellerinize sağlık. rocker c ye benzettim baya :)

Arka tarafı zaten biraz ondan örnek aldım diyebilirim :D Saol dostum...

Kocaeli İl Temsilcisi
selam sevgili arkadaşım ben çizimden pek anlamam haaa bir zamanlar yağlı boya çalışması yapmıştım yaklaşık 500 ün,üzerinde tablom vardı fakat zamanla resim yapma isteği gitti sonra ardından pc merakı geldi ama bilgisayarda resim yapma noktasının senin yaptığına kadar geldiğini,yada hangi proğramın kullanıldığını,ciddi anlamda senin yaptığın için bu boyutlarda olduğunu sadece duyuyordum sana gelene dek ve sayende neler yapılabileceğini görmüş oldum :) bence eğer yanlış anlamadıysam ve bu çizim sıfırdan sana aitse tebrik etmek lazım ,ortada emek var tecrübe var bu işler adama kolay gelir eleştiren çok olur ama nihayetinde boru değildir bu işler bence zordur ,

bu arada bendede bir chooper custom hastalığı vardı fakat sıfırdan herşeyini kendim dizayn edip yapmak istiyordum ve kendi yapmış olduğum aracıma binmek bakın o heves beni nereden nerelere getirdi ?

http://www.izlesene.com/video/400-cc...part-2/2258723

http://www.izlesene.com/video/400-cc...-buggy/2217361

önce emeğe saygı ve dünyaya sürekli kendi pencerenizden bakılmamasını farketmeniz dileğimle :)

selam sevgili arkadaşım ben çizimden pek anlamam haaa bir zamanlar yağlı boya çalışması yapmıştım yaklaşık 500 ün,üzerinde tablom vardı fakat zamanla resim yapma isteği gitti sonra ardından pc merakı geldi ama bilgisayarda resim yapma noktasının senin yaptığına kadar geldiğini,yada hangi proğramın kullanıldığını,ciddi anlamda senin yaptığın için bu boyutlarda olduğunu sadece duyuyordum sana gelene dek ve sayende neler yapılabileceğini görmüş oldum :) bence eğer yanlış anlamadıysam ve bu çizim sıfırdan sana aitse tebrik etmek lazım ,ortada emek var tecrübe var bu işler adama kolay gelir eleştiren çok olur ama nihayetinde boru değildir bu işler bence zordur ,

bu arada bendede bir chooper custom hastalığı vardı fakat sıfırdan herşeyini kendim dizayn edip yapmak istiyordum ve kendi yapmış olduğum aracıma binmek bakın o heves beni nereden nerelere getirdi ?

http://www.izlesene.com/video/400-cc...part-2/2258723

http://www.izlesene.com/video/400-cc...-buggy/2217361

önce emeğe saygı ve dünyaya sürekli kendi pencerenizden bakılmamasını farketmeniz dileğimle :)

Dostum yaptığın buggy gerçekten çok güzel belliki elin yatkın bu işlere, bende isterdim keşke biraz bu işlerden anlayım ama ne yazıkki :pr:

bu çizimleri 3DS Max adlı bir görselleştirme modelleme prpgramı var onda yaptım zaten işim bu o bakımdan kendimi bu konuda ne kadar geliştirirsem o kadar iyi... REsimleri sadece motorumun satmadan önce çektiğim detaylı resimlerine bakarak yaptım...

Yanlız buggy gerçekten çok hoş olmuş, özellikle arka differansiyel kısmını çok beğendim öle oturupda iki boru kaynatarak yapılamaz o iş beceri gerektirir.

Sağlıcakla..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar