''UGUR VOLKAN'' kardeşim yeni motosikletin Kawasaki KLE 500'ün hayırlı olsun

kardeşime yakışır doğrusu uğur güle güle kullan ALLAH kaza bela vermesın
senın şu resımlerdeki servis kım acaba acık hava gayet güzel görünüyor usta da duyduğuma göre kazıkçı değilmiş hem sonra caylarıda şirketten bol bol muş sen şu ustana bır danış bakalım çin mallarına bakıyormu:)

gelirken börek-kek getirirseniz çaylar beleşmis servisci arkadaş söyledi :queen:

Güzel makinedir..

sonunda Ugur Volkan kardeşimi kandırdım cbf 250 sini sattırıp kawasaki KLE 500 aldırdım :p
biraz kullansın vuracak beni :p ya ''hacı bu fazla yakıyor''
hem de gitmiyor bu 250 cc
sonra 500 cc ye binince uçak bu de birde fazla yakıyor deme sakın :p
karnı doyacakki o da uçacak.
Allah kaza bel vermesin Güle Güle kullanmak nasip etsin.
hani sıkılırsan KLE 500 den ER-5'i veririm ara sıra sana,bizde biraz millete yüksekten bakarız :queen:

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız yolculuklar nasib etsin.

bora abi ailemizin lastikçisidir ... sağolsun :) üzülme motor suruklendi diye :) hiç bişey olmaz o makınaya bak dha neler neler oldu da yuregını hoplatayayım sımdı gece gece :))))) kıvılcım bıle cıkarttım ben onunlaa bi de bır cop kamyonuna onden gırmıstım ... şasesı de yamuktur o motorum nı ha ha ha ha :)))))) şaka yapıyorum tabii kiii... kazasız belasız ıyı gunlerde kullan kardeşim

bora abi ailemizin lastikçisidir ... sağolsun :) üzülme motor suruklendi diye :) hiç bişey olmaz o makınaya bak dha neler neler oldu da yuregını hoplatayayım sımdı gece gece :))))) kıvılcım bıle cıkarttım ben onunlaa bi de bır cop kamyonuna onden gırmıstım ... şasesı de yamuktur o motorum nı ha ha ha ha :)))))) şaka yapıyorum tabii kiii... kazasız belasız ıyı gunlerde kullan kardeşim

aklıma gelmişti 1 nisan olayı ama motor bu kazasız bulmak zordur.bende bir sefer oldugu yerde koruma demirinin üstüne düşürmüştüm .bizim kardeş bana soruyor neresi kopmuş diye :p
bilgiler için teşekkürler.

El yapımı touring camı :p Maliyet 12 TL

Grnt136.jpg

kardeşime yakışır doğrusu uğur güle güle kullan ALLAH kaza bela vermesın
senın şu resımlerdeki servis kım acaba acık hava gayet güzel görünüyor usta da duyduğuma göre kazıkçı değilmiş hem sonra caylarıda şirketten bol bol muş sen şu ustana bır danış bakalım çin mallarına bakıyormu:)
Çok teşekkür ederim Sinan usta :)
Aynen dediğin gibi abi,motor bakımı ve içecekler bedava:queen: sağolsun Tamer kardeşimiz.:)
Tekrardan hayırlı olsun abicim, ne ballı adamsın eski sahibini bile buldun motorunun :)
gsadventure abim sattığında motosiklet 76bin km.deymiş yanlız haberin olsun ugurum ;) üstüne bide 50 metre hikayesi gelince hayırlı olsunmu diyeyim, geçmiş olsunmu diyeyim bilemedim bi anda :queen:
Şaka bir yana çok güzel bir seçim yaptın, Allah kaza bela göstermesin, nazarlardan saklasın inş..
Eyvallah Mehmet kardeşim,çok sağolasın.

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız yolculuklar nasib etsin.
Çok teşekkür ederim.

Allah nasip ederse kullanacağız inşallah,sağolç
aklıma gelmişti 1 nisan olayı ama motor bu kazasız bulmak zordur.bende bir sefer oldugu yerde koruma demirinin üstüne düşürmüştüm .bizim kardeş bana soruyor neresi kopmuş diye :p
bilgiler için teşekkürler.
Valla hiç aklıma gelmedi doğrusu sadece şüphede kaldım acaba gerçekten motorun eski sahibimi, yoksa dümendenmi?

Güzel olmuş, bir tanede biz yaprız artık dimi Tamer usta.:p

Grnt136.jpg

güzel duruyor ama eski kasa.
yeni kasada cam ortadan kavisli.neyse bizede maliyeti 20 tl anca tutar.dert ettiğin şeye bak Ugur kardeş.bi gelde servise bakımlarını yapalım.
servis ücreti kek-börek yanında beleş nestcafe-çay :queen:

bunlar da benden olsun ... bu arada bendekı on cam buydu ve cok tehlikeliydiii aman diyeyim tekrar dikkat

Aslında şüphedeydim acaba motorun gerçekten sahibimi diye?
Resimler tatmin etti doğrusu:)
Sizde baya keyfini çıkarmışsınız en azından resimlerden belli.
Yalnız söylemeden geçemeyeceğim,motorumu neden kuma yatırıyorsun:p
Fotolar için teşekkürler,varsa devamınıda bekleriz.

harddiskimde tum fotolar ...bulabilirsem atarım ....ben yatırmadım ki kuma ... kleopatra oyledır kum gordu mu dayanamaz guneslenmek ıster :)

bı de galiba seviyorum kumu çamuru mesela

bu da tosunum ... o da cok sevıyor kumu çamuru ... nı hahah haha:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar