Dragstar Led sinyal

Merhaba arkadaşlar,

önceden benzer konu başlığı açmıştım,diğer ilgili başlıkları da inceledim ama tatmin edici bir cevap bulamadığım için yardımınızı istemek durumundayım...

Orjinal sinyallerimi led sinyallerle değiştirmeyi düşünüyorum...
Ürün bu;

10033623880fr07.jpg
[/URL][/IMG]

12V/1.1Watts Leds yazıyor ürün özelliklerinde...

1)Doğru akım ve doğru senkronize yanıp sönme için almam gereken flaşör rölesi hangisi olmalı/nasıl olmalı?
2)Almasam tek sorun hızlı yanıp sönmesi mi olur?Sanırım bunun bir zararı yok hatta customled'e göre bazıları daha dikkat çekici diye böyle kullanıyormuş ama tecrübe eden varsa bir zahmet anlatsın...
3)Bu güçteki ledler yeterli ışık sağlar mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ledlerin hızlı yanıp sönmesinden başka bir sorun olmaz ama büyük ihtimalle o led sinyalleri hazırlayanlar içine yeterli direnç koyarak sinyal zamanlamasının normal çalışmasını sağlamıştır.

Ledlerin hızlı yanıp sönmesinden başka bir sorun olmaz ama büyük ihtimalle o led sinyalleri hazırlayanlar içine yeterli direnç koyarak sinyal zamanlamasının normal çalışmasını sağlamıştır.

Teşekkürler cevabın için...Bir arkadaş bir yerde sinyali çalıştırdığında yanıp sönme değilde devamlı yandığından bahsetmiş,bu biraz aklımı karıştırdı...Peki diyelim direnç yok hızlı yanıp sönüyor,peki bu watt gücü yeterli aydınlatma sağlayabilir mi?

Dostum :)

Led sinyal flasoru kibrit kutusunun yari boyutunda bir parca. Tum kablolar bundan gecer ve dagilir. Motosiklet, yada otomotivcilerde rahatlikla bulunan bir parca bugun. Hizini elektrik gucu ile ayarlamiyorsun , sinyal icin der isen ona gore yanip sonen devresi zaten icinde hazir geliyor.

Sevgili draggy ve zeda teşekkürler cevaplar için...Ben en iyisi siparişi geçeyim,sonra bakarız çaresine:)

forumda beyaz sinyal camı yüzünden muayeneden geçemeyen bir arkadaş vardı.alışverişini bunu göz önünde bulundurarak yaparsan senin için daha iyi olur.

slayerr
dediginde haklı bırcok led sınyal'de uygun dırenc oldugu için orjinal röle ilede sinyal düzgün bir şekilde çalışabiliyor

@greyhorse sinyaller louisden...E harfi var ve sanırım tuv onaylı...Sıkıntı çıkmaz sanırım...Haa çıkarsa zaten egzozdan ön fardan çıkacak,varsın bunlarda olsun:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Muayenede sinyalin sarı olarak yanmasına bakıyorlar. Yani beyaz cam/sarı led ya da sarı cam/beyaz ampul şeklinde muayeneden geçer. Eğer geçmezse muayene yapan kişinin hatasıdır.

Teşekkürler cevabın için...Bir arkadaş bir yerde sinyali çalıştırdığında yanıp sönme değilde devamlı yandığından bahsetmiş,bu biraz aklımı karıştırdı...Peki diyelim direnç yok hızlı yanıp sönüyor,peki bu watt gücü yeterli aydınlatma sağlayabilir mi?

kaliteli ledlerin aydınlayması çok iyi hele ki mercek koyduklarında süper bir ışık hüzmesi ortaya çıkıyor. geçen gün 60 ledli ışıldak aldım güç sarfiyatı 1.5Watt/saat. aydınlatmasıysa normal florasanlar kadar iyi.

sinyal çok süper duruyor öncelikle. beni düşündüren tek şeyse, tam arkadan değil de biraz daha yandan da ışıkların gündüz vakti belirgin görünüp görünmediğidir. Plastik fanus kısmı(beyaz) küçük gibi
Sevgiler

Bugün siparişi verdim...Bir tane de led stop siparişi verdim...Stop içinde resistör filan gerekir mi?Standart akım zarar verir mi ledlere?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugün siparişi verdim...Bir tane de led stop siparişi verdim...Stop içinde resistör filan gerekir mi?Standart akım zarar verir mi ledlere?

Hayırlı olsun. Stopu direk bağlayabilirsiniz.

Çok güzel duruyor sinyaller,fiyatı nedir birde nerden aldınız.Bence sinyalleride,Stop lambasınıda direk bağlayabilirsiniz.
Hayırlı olsun.

Çok güzel duruyor sinyaller,fiyatı nedir birde nerden aldınız.Bence sinyalleride,Stop lambasınıda direk bağlayabilirsiniz.
Hayırlı olsun.

Teşekkürler...:)
Sinyallerin tanesi 19,xx bir şeyler Euro...:) 20 Euro de sen tanesine...
Shipping masrafı DHL ile Almanya'dan 25 Euro civarı...Louis.de adresinden aldım...Tanıdık varsa gelen giden daha güzel tabii...Benim vardı arkadaş gelecek ama dedim zahmet vermiyim shipping masrafına katlanayım bir an önce gelsin..
Ancak bu site henüz Türkiye için paypal kabul etmiyor...Siparişi verince size gönderecekleri hesaba swift yapıyorsunuz...O da aşağı yukarı 25 TL civarı...
Bana 4 tane sinyal ve çok hoşuma giden Led stop yol masrafı+swift masrafı ile 300TL'ye geldi...Türkiye'deki fiyatlarla karşılaştırıldığında çok iyi bir rakam...Sinyaller plastik filan değil, yüksek kalite aliminyum...Sinyal ve led stopların her ikiside road-legal dedikleri,Avrupa standartlarına ve yol standartlarına uygun...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar