Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun...
benimde arabamın sağ arka çamurluğuna sol arka kapısına tekmeliyip içeri göçtürmüşlerdi...
ve bagaja ve kaputa kalp çizip sevgilisiyle kendi baş harflerini yazıp resim çizmişlerdi...
geçmiş olsun üstad üzüldüm adınıza can sıkıcı bir durum...motorumu herdefasında binanın içine sokuyorum binbirzamhmetle ama deyiyor böle insanlar çok malesef yazık:silent:
wala geçm,iş olsun arkadas insan okurken sinirleniyor insanın alın terine gram onem werilmio hep yetiştirilme tarzzı. ben guzel bir semtte oturuorum sitenin otoparkı guwenliği war ona rağmen yan çantaların ustundeki metalden kartallarin kollari kirildi ördek oldu sonrada komple koarildi hee bişi diil çantanı tırıwıırısı ama yazık gorsellik bozuluo yapan kim siteinin sımarık cocuklari....
ya varya işi gücü bırakacaksın nöbet bekleyecen sonra basacan odunu hemde kemikleri kırılıncaya kadar sonra doğru karakola götürecen insanlarda hiç ahlak kalmamış malesef ortalık yamyam dolu
bizim burada öyle şeyler pek olmaz, ama ben yinede merdiven altında 1-2 metre kare yere sıkıştırıyorum bununlada kalmayıp üstünü tamamen örtüyorum yeğenler fln değmesin dokanmasın..!
abiler ne yapsak ta boş ortalıkta böylesine dna ' sı bozuklar oldukça daha çok olur ama birini bir denk getirirsem var ya benim motora yaparken ya da bir başkasının kine yaparken vallahi yatırırım onu oraya gömerim
ya varya işi gücü bırakacaksın nöbet bekleyecen sonra basacan odunu hemde kemikleri kırılıncaya kadar sonra doğru karakola götürecen insanlarda hiç ahlak kalmamış malesef ortalık yamyam dolu
Branda bana kalirsa daha cok dikkat ceker ve kediler icin 10 numara yuva olur. Sevap a girersiniz belki ama deponuz tirnak izleRiyle dolabilir. Bence ilk alarm taktirin