Bela anmak istemiyorum ama....

geçmiş olsun...
benimde arabamın sağ arka çamurluğuna sol arka kapısına tekmeliyip içeri göçtürmüşlerdi...
ve bagaja ve kaputa kalp çizip sevgilisiyle kendi baş harflerini yazıp resim çizmişlerdi...

geçmiş olsun üstad üzüldüm adınıza can sıkıcı bir durum...motorumu herdefasında binanın içine sokuyorum binbirzamhmetle ama deyiyor böle insanlar çok malesef yazık:silent:

benimde km telini kesmişlerdi. artık fren sanıptamı kestiler bilmiyorum ama bu olmuştu hemde apartmanın içinde, büyük ihtimal komşulardan biri yaptı.

wala geçm,iş olsun arkadas insan okurken sinirleniyor insanın alın terine gram onem werilmio hep yetiştirilme tarzzı. ben guzel bir semtte oturuorum sitenin otoparkı guwenliği war ona rağmen yan çantaların ustundeki metalden kartallarin kollari kirildi ördek oldu:) sonrada komple koarildi hee bişi diil çantanı tırıwıırısı ama yazık gorsellik bozuluo yapan kim siteinin sımarık cocuklari....

F54

ya varya işi gücü bırakacaksın nöbet bekleyecen sonra basacan odunu hemde kemikleri kırılıncaya kadar sonra doğru karakola götürecen insanlarda hiç ahlak kalmamış malesef ortalık yamyam dolu

onu yapanlar şerefsiz ve büyük ihtimalle sizi çekemeyen yoksun zihniyetli kişilerdir önlemini alın ve ve ve... nese çok ayar oldum :pr:

Geçmiş olsun hocam.
Alttan bağlayabileceğin tarzda bir branda + alar oldukça işine yarar. Umarım devamı gelmez...

bizim burada öyle şeyler pek olmaz, ama ben yinede merdiven altında 1-2 metre kare yere sıkıştırıyorum bununlada kalmayıp üstünü tamamen örtüyorum yeğenler fln değmesin dokanmasın..!:)

geçmiş olsun.
alarm olsa ne yazar benim motorda var ama zarar almaya devam ediyor.geçenlerde 2.kez aynamı kırdılar.vaz geçtim değiştirmiyeceğim.

abiler ne yapsak ta boş ortalıkta böylesine dna ' sı bozuklar oldukça daha çok olur ama birini bir denk getirirsem var ya benim motora yaparken ya da bir başkasının kine yaparken vallahi yatırırım onu oraya gömerim

Arkadaşlar 2 gün şehir dışındaydım forma giremedim teşekkür ederim hepinize.İlk önlemimi aldım BIRANDA bakalım neler olacak.....

Branda bana kalirsa daha cok dikkat ceker ve kediler icin 10 numara yuva olur. Sevap a girersiniz belki ama deponuz tirnak izleRiyle dolabilir. Bence ilk alarm taktirin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar