"ZIPPIRMAN" Kardeşimizin yeni aldığı Honda Shadow VT 750c motosikleti hayırlı olsun.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gürol Abi.
Motorun hayirli ugurlu olsun.
Çantaların sanırım K21 çanta.
Bu motorlar için üretilmiş mükemmel deri çantalar var.
Bence onlar daha çok yakışacaktır.
Hayırlı ugurlu olsun tekrar :rendeer:

foto isterük...motor üzerinde sahabısını isterük...yok öyle aldım verdim ben seni yendim...hayırlı uğurlu olsun...geçenlerde Pazarbaşı Motorda (Engin Beyin tükkan) bir vt 750 görmüşüm abovv...dedim budur işte...krediyle alayım millete bi şok yaşatayım dedim ama yemedi...:mrgreen:

Metehan Kardeşim, cüssene ve bütçene en uygun motor ST kanuni GV 250 dir ( enjeksiyonlu olanlardan). Yeter gayrı CBF 150 den çektiğin ve garibana çektirdiğin.

Teşekkür ederim
güzel motor evet kafayı kurcalamaya değer,fakat bunda tek teker olmuyorumş bilesin :bounce::rendeer:

abi ben yaşlandım.....:p:p:p:p

şaka bir tarafa eskiden teker yapardım.. 3 seneden belli tek teker değil 2 ve daha fazlası oldum.... evlenince aklım başıma geldi de bbiraz.... artık göbekli evli ve mutluyum...

gürol bey hayırlı olsun tekrar,iyi günlerde kullanın.
cobra egsoz slashdown modelimi acaba.. çok gürlediği için ben geçen sene çıkarıp satmıştım..
bazen dursaydı kenarda daha iyi olacakmış diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
gürol bey hayırlı olsun tekrar,iyi günlerde kullanın.
cobra egsoz slashdown modelimi acaba.. çok gürlediği için ben geçen sene çıkarıp satmıştım..
bazen dursaydı kenarda daha iyi olacakmış diyorum.

uğur bey teşekkürler
COBRA SLASH CUT SLIP-ON modeli orta-yüksek sesin arasında oldulça tok bir sesi var,oto alarmları ile mükemmel iletişimi var anında cevap alıyor:cat:

Motosikleti
Hornet
Bu motorun aksesuarlısından ara sıra benim oturduğum bölgede görüyorum hep hoşuma gitmiştir..
Aksesuarın en çok yakıştığı motosiklet chooper herahlde:)
Hayırlı uğurlu olsun..Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu motorun aksesuarlısından ara sıra benim oturduğum bölgede görüyorum hep hoşuma gitmiştir..
Aksesuarın en çok yakıştığı motosiklet chooper herahlde:)

Teşekkürler O gördüğünüz motor elleri öpülesi ve bu topic i açan Osman abimizindir,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------

İyi dileklerini sunan tüm motorcu arkadaşlara teşekkür ederim

Hayirli olsun, oturakli makina. Kazasiz, keyifli surusler dilerim.
hep shadow isterdim, ancak marauder'im olmusdu :)

Gürol ağabim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Güle güle keyifle kullanmak nasıb olsun. Zaten bu makinaya hasta adam binse zevkinden dört köşe olurya...

Bugün, 09:27

--------------------------------------------------------------------------------

Aksesuarın en çok yakıştığı motosiklet chooper herahlde

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/taz...otosikleti-hayirli-olsun-2.html#ixzz1IAM54mTj

Doğrudur. Bu arkadaşı bende tanıyorum. Motosikleti biliyorum. Aksesuarları hep orjinal mükemmel donanımlı navigasyon, Ogs, vs.vs. süper birşey. Üzerinde hiçbirzaman ne bir çamur nede toz zerresi bulamazsınız. Çamur ve tozun olması mümkün olmaz. Çünkü zemin kuru hava güneşli olamazsa motora kesin binmez. Motosikletini evinde ve iş yerinde kapalı grajda tutar.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayirli olsun, oturakli makina. Kazasiz, keyifli surusler dilerim.
hep shadow isterdim, ancak marauder'im olmusdu :)

Teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 ----------

Gürol ağabim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Güle güle keyifle kullanmak nasıb olsun. Zaten bu makinaya hasta adam binse zevkinden dört köşe olurya...

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/taz...otosikleti-hayirli-olsun-2.html#ixzz1IAM54mTj

Doğrudur. Bu arkadaşı bende tanıyorum. Motosikleti biliyorum. Aksesuarları hep orjinal mükemmel donanımlı navigasyon, Ogs, vs.vs. süper birşey. Üzerinde hiçbirzaman ne bir çamur nede toz zerresi bulamazsınız. Çamur ve tozun olması mümkün olmaz. Çünkü zemin kuru hava güneşli olamazsa motora kesin binmez. Motosikletini evinde ve iş yerinde kapalı grajda tutar.

çok teşekkürler umarım birlikte yolda yaparız

Forumdan Uzaklaştırıldı
diğer taraftan fotoları ancak çekebildim

Motorda yakışıklı üzerindekide ne diyelim hayırlı uğurlu olsun.Kaza bela görmeyesin.Allah böyle bir motor inşallah bizede nasip eder...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar