Kırık bacak iyileşiyor, Windy'mi özledim:)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
öncelikle bacağının iyileşmesine çok sevindim,umarım biran önce tamamen sağlığına kavuşursun,merak ettiğim bu windy s in 150cc olanı çıktı,acaba titreşim ve performansı nasıl,birisi alsada öğrensek :) ,bu arada kaza yaptığın motorunu sattınmı yoksa yaptırıp bir kenarda saklıyormusun?

Bugün alçıyı çıkartırdım, dizlikle devam ediyorum. Odanın içinde koltuk değneği olmadan 10 kez git-gel yaptım:)
Motorumu da satmadım, kazada çok yavaş olduğum için sadece koruma demirinde ve arka çantada çizik var, arka sinyal de yuvasını esnetip çıkmış yerine taktım. Onun dışında birşeyi yok. Extralarından dolayı(xenon, çanta, lastik vs.)satmak istemiyorum. R1 almak isteyen bir kardeşim var, Şimdilik şehiriçinde o kullanıyor. Honda'nın eğitimlerine gittikten sonra şehirdışı için vize vereceğim.

Geçmiş olsun. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı dilerim..

Fotolar çok güzel.. '' foto & moto '' yarışmasına ekleme yapsan:cat:

hangisini ekleyeyim ki sonuçta ne motor markalı... ne de ben:)

geçmiş olsun,en kısa sürede sağlığınıza kavuşup yollara dönmeniz dileğiyle :).fotolar süper eline sağlık.

İlk foto ve açısı çok güzel,benzer türde ve üzerindeyken olan

foton varsa koymalısın. Şayet o tarzda yok ise, aralarından birini seç

ve koy derim..:cat:

Ayrıca,bahse konu yarışma; markalar yarışması değil ki :bounce:

Şöyle bir araştırma yapsan! Bu sitede, senin kullandığın motosiklete

sahip olmak ve kullanmak isteyen yüzlerce, belkide binlerce kişi

çıkacaktır.. Bundan emin ol..:wiinkk:

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tam altı hafta oldu evdeyim ve hergün 18-20 saat sitedeyim. Tekrar ne zaman motosiklet kullanırım bilmiyorum ama o duygu hep içimde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 ----------

İlk foto ve açısı çok güzel,benzer türde ve üzerindeyken olan

foton varsa koymalısın. Şayet o tarzda yok ise, aralarından birini seç

ve koy derim..:cat:

Ayrıca,bahse konu yarışma; markalar yarışması değil ki :bounce:

Şöyle bir araştırma yapsan! Bu sitede, senin kullandığın motosiklete

sahip olmak ve kullanmak isteyen yüzlerce, belkide binlerce kişi

çıkacaktır.. Bundan emin ol..:wiinkk:
İlk fotoğraf orjinalinin kırpılmış hali. Orjinali de burda(Lütfen gerçek boyutta bakınız)

Uploaded with ImageShack.us

Zamanın müsait olduğuna göre, yarın albümleri şöyle bir kurcala ve

moto foto'ya resim yükle..::foto::::foto::::foto::

Sen sağlıkçısın, motosiklete ne zaman bineceğini en iyi sen

bilirsin. Zannederim, mayıs ayı içinde rahatlıkla biner ve

özgürlüğe yelken açarsın.. Ama daha yavaş ve daha

emniyetli olmak kaydıyla tabiki..

Sizin oralarda(Alanya),

TektekerArif lakaplı Arif Razgatlıoğlu 'nun kırılmadık

kemiği kalmamıştır. Ama halen motosiklete binmekte

ve oğlu Toprağı'da yarışçı olarak yetiştirmektedir.

İleriki günlerde, yaşadıkların anı olarak kalacaktır..

Yeterki moralini sağlam tut..

Not.. fotonun kırpılmışı,yakın çekim daha güzel..:cat:

Mersin İl Temsilcisi
eminim ki,
bu sitede benim kadar şasnlı kişi azdır.
benim ölçümümle 110 metre, polisn metresi o an için yetmediği için 85 metre sürüklenmiş.
sürüklenmeden önce motosikletten ayrılma becerisini göstermiş, ve 160 km ile giderken 5-6 metre içerisinde tehlikeyi gördüğü an motoru yatırmış ( belki çok az ihtimalle de olsa, şimdiki tecrübeyi de katarsak *- aslında şu an o hızı yapmam - ve ABS olsaydı belki kıvırıp geçerdim diyorum ama o yol mahkemelikti ve ambülans beklerken 3-5 kaza daha oldu orada )
yatırdığım motor 160 km hız ile karşıma çıkan vectra marka arabanın ön ve arka çelik jantlarını patlatmış ve arkamdan gelerek 1 metre sağımda durmuştu.
sağ üst dört kaburgam ezilmişti ve sırtımdaki protect ile eldivenlerim asfalt sürtünmesinden erimişti.
tam 10 gün doğru düzgün nefes alamadan ve yutkunmanın dahi işkence olduğu nekahat dönemi geçirdim ve bu süre içerisinde Allah'ın kulu ARAMADI-SORMADI...

ama hep içimdeki o inanç vardı ve halamotosiklet üstündeyim.

kaza yapacağım hissediyordum, çünkü çok şımarmıştım. kzadan 2-3 gün önce bunu da söylemiştim ustama
1 müsibet, 1000 nasihata bedelmiş.

Alla tekrarını bana ve hiçkimseye yaşatmasın.
sağlık herşeydir
o yüzden önce sağlığını tamamıyla kazan..
önünde daha çook zaman var :)

sizin için "verilmiş sadakanız varmış" benim için de "olacağı varmış" demek uygun oluyor:)
O kadar yavaş ve full koruma olmama rağmen ayağım 120kiloluk motorun arka kısmının altında kaldığı için kırıldı.
Belki 100ncü kez söylüyorum: Ah ulan keçi!..

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Windy bana Suzuki Bandit N gibi göründü . Kanuni hoş bir uyum yaratmış .
Eğer benim olsaydı depo ve kuyruktaki stickerları iptal eder mavi simli siyaha boyatırdım sonuç çok hoş olurdu.
Güle güle kullan kardeşim . Bir kere düşüldü diye motor değiştirilmez. Şasesinde kırık çatlak eğik olmayan her motor erbabının elinde eskisinden bile daha güzel olabilir satmamakla doğru kararı vermişsin.

Sevgiller

Biz senin yanına geldiğimizde bile maşallah iyiydin kısa zamanda eski haline döneceğinden şüphem yok kardeş:rendeer:

abi sizin adınıza çok sevindim motosikleti bırakmadığınıza, inş en kısa zamanda tekrar gezmeye başlarsınız :)

Windy bana Suzuki Bandit N gibi göründü . Kanuni hoş bir uyum yaratmış .
Eğer benim olsaydı depo ve kuyruktaki stickerları iptal eder mavi simli siyaha boyatırdım sonuç çok hoş olurdu.
Güle güle kullan kardeşim . Bir kere düşüldü diye motor değiştirilmez. Şasesinde kırık çatlak eğik olmayan her motor erbabının elinde eskisinden bile daha güzel olabilir satmamakla doğru kararı vermişsin.

Sevgiller

çakma ybr diye anılan motosikletimin beğenilmesi beni mutlu etti, teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------

tekrar geçmiş olsun.. motorunu satmamakta bana göre doğru olanı yapmıssın....

teşekkürler, hiç içime sinmiyordu ama neredeyse satıyordum, alacak arkadaş vazgeçti, ben de satmaktan vazgeçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar