Arkadaşlar orjinal gösterge panelinde bütün ışıklar yanıyor mu ? Örneğin;
Benzin göstergesi,km göstergesi ve devir göstergesi.
Benim racerda sadece devir göstergesi aydınlanıyor diğerleri yanmıyor.
Bu durumda ne yapabilirim. Kendim ışık takmayı beceremem heralde . 0 dan gösterge alsam bu durumdan kurtulur muyum?
kardeşim büyük ihtimalle 0 alırsan düzelecektir içindeki lambalar patlamıştır ama şunuda sölim işi biliyosan kendin ışıkta döşeyebilirsin ama 0 almak istiyorunda dersen 220 veya 250 tl arasındadır içine ışık dçşersen ustyada döşetirsen senin için kat kat ucuza gelir tabi karar senin:silent::silent::silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------
sıfırdan göstergenın fıyatı
220 lıra
buyuk ıhtımal ampullerı patlamıstır cıkarıp saglamını takacaksın,
yok anlayamam yenısı daha ıyı olur dersen,,,
sen gostergenı sök bana yolla,
madem elınden gelmıyor,
ben sana içini istediğin led döşeyıp malzeme ve işçilik şukadar deyip yenılemış olayım...
en azından sıfırına vereceğin paranın 3/1 fıyatına gelsın...
tabı sen yenılemek ıstıyorum dersen o başka konu...
hem bak serkan ustam ne güzel söylemiş benden daha önce yazmış götür serkan abime motoru yapsın fıstık gibi motorunju hem kendi racerine de yapmış biliyoda tecrübeli bence srkan abiye götür yapsın o hemen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------
Arkadaşlar Boş Vaktimi Değerlendirmek İçin Yeni Bı Oyuncak Aldım
eğer yapabılırsem benım motoru buna gecırıcem grenajlarıda tabıkı,
farı fazer farı takıcam ve şase numaramıda buna çaktırmayı duşunuyorum,
motorrun ön ve arka çatalları tek kollu,
yanı tek taraftan jantı tutuyorlar ikiside.
160 ,50,17 arka lastık,
110,70 , 17 ön lastık ebatlatı,
ön ve arka dısc fren sistenli...
ruhsat hurdaya ayrıltılmış.
yanı motor şu anda ölü şahıs vaziyetınde...
Bakalım Zaman Neler Gösterecek
işte yeni şeytanım))
Uploaded with ImageShack.us
ne oldu serkan ustam senim yaratık üzerinde hiç çalışma yapmadın mı valla çok merak ettim acaba bu makine senin elinde nasıl bir canavara dönüşcek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-bu-fiyata-baska-yok-45818469/detay?
ayrıca serkn abi bu motor gözüme ucuz vede güzel göründü bakalım hayırlısı alabilirimde