Moto-foto yarışması final oylaması

sizce en güzel motosiklet / motosikletle çekilmiş resim hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    299
  • Anket kapatılmış .
bitirelim gitsin hoca, bu saatten sonra millet manipülasyon yapmaya başladı.

umarım diğer arkadaş kaznaır, oldukça hevesli kendisi :)

bitirelim gitsin hoca, bu saatten sonra millet manipülasyon yapmaya başladı.

umarım diğer arkadaş kaznaır, oldukça hevesli kendisi :)

şimdi manipülasyon yok...ama lobi var...ikisi arasında ince bir çizgi var...hevesli derken rakibini küçümsemenin kırmanın anlamı yok...

bak sana oy veren bir zat BUGÜN üye olmuş sana oy vermiş ve smıleyle sana destek veren inceden bir tepki vermiş...asıl artniyet budur...

http://www.motosiklet.net/forum/members/joga-84823.html

hayat bir yarış...sende baştan aynı heyecanla fotonu buraya koydun...amaca nasıl ulaştığının aslında bir önemi yok...:wiinkk:

bize cbf 150 kartal yavrusu gibi geliyor...artistik pozlar ve bol fotoşoplu başyapıt çalışmalar dikkatimizi çekmedi belki olamaz mı...:)

artı bu üye de bugün kayıtlı ve oy vermiş mesajı bile yok...burda hile var...ankete oy verenlerin en azından konunun açılış tarihinden 1 gün önce üye olması adil olmalıdır...Nexagonun 2 oyu İPTAL edilmelidir...hepsini tek tek inceliyorum...

http://www.motosiklet.net/forum/members/mambasever-84832.html

mambasever bugün üye olmuş...

joga nikli üye de...
http://www.motosiklet.net/forum/members/joga-84823.html

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bence Nexagon ve Aydogan'in resimleri tekrar oylansin.:bounce:

@coq:

oylama manuel koşullarda yapılsın :)

manipülasyon yapan çok oluyor böyle.

gece gece ders notu çıkarıp arkadaşlarıma yollıycam, herkes benden not bekliyor, ama bruda üzülüyorum böyle ithamlara maruz kalınca.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Oldu olacak oy kullananlarin parmaklarina boya sürelim.:p

İhaleye fesat böyle bir şey mi acep :) bir de sonunda ödül bişey olsa nasıl olurdu kimbilir :cyclopsan

Mersin İl Temsilcisi
bu oylamanın burada bitirilmesi.
şikenin araştırılması.
sonuca göre yarışmadanihraç edilenlerden sonra en yüksek oy almış üyenin 1. seçilmesi taraftarıyım :(

bu oylamanın burada bitirilmesi.
şikenin araştırılması.
sonuca göre yarışmadanihraç edilenlerden sonra en yüksek oy almış üyenin 1. seçilmesi taraftarıyım :(

Hep senin başının alttından çıkıyor böyle şeyler...halbu ki ne uğraşırsın böyle işlerle...:pbak MT Yönetim ne güzel sadece moderasyon yapıyor...:queen:eek:rganizasyon yok...gezi yok tozu yok...net başında yönetiyor oh ne güzel...iş çıkardın şimdi adamların başına...:p kim uğraşcak şimdi aga tek tek ohooo...:p

hadi bana müsade iyi geceler...iyi makaraya sardık he..:)

Mersin İl Temsilcisi
Hep senin başının alttından çıkıyor böyle şeyler...halbu ki ne uğraşırsın böyle işlerle...:pbak MT Yönetim ne güzel sadece moderasyon yapıyor...:queen:eek:rganizasyon yok...gezi yok tozu yok...net başında yönetiyor oh ne güzel...iş çıkardın şimdi adamların başına...:p kim uğraşcak şimdi aga tek tek ohooo...:p

KAÇ SEN KAÇ.... :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Olm kaşıntın tuttu..... Beş dakka rahat dur lan...... :bounce::bounce::bounce:

Buladın çamuru gittin lan topitoş.... :pr::pr::pr:

demekki oylamaya fesat karışmış görünüyor.oylamadan bir gün önce üye olanların verdiği oylar geçersiz olsun 1. ortaya çıkar o zaman.
hep siyasileri örnek almaktan seçime hile karıştırıyorlar :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir tane sandık başkanı seçelim...... Sandığı ona verelim..... :p

Bu arada horuzcum....
O fotoyu müteakip fotolarda bol miktarda ben varım.... Eğer bir sonraki yarışma olursa falan onu koyucam..... Bana olan hasretinden giydiriyormuşsun gibime geliyor..... :p:p

Taammm ...Özletmem kendimi bundan sonra...... :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
Bir tane sandık başkanı seçelim...... Sandığı ona verelim..... :p

Bu arada horuzcum....
O fotoyu müteakip fotolarda bol miktarda ben varım.... Eğer bir sonraki yarışma olursa falan onu koyucam..... Bana olan hasretinden giydiriyormuşsun gibime geliyor..... :p:p

Taammm ...Özletmem kendimi bundan sonra...... :mrgreen:

ilkay abi'ye demişsin ama;
hangi foto? hangi yarışmada kullanacn? anlamadım ki :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ilkay abi'ye demişsin ama;
hangi foto? hangi yarışmada kullanacn? anlamadım ki :silent:

Yukarıdaki resimde ben yokmuşum ya..... :wiinkk::wiinkk:
Onu dedim... Bir dahakine benimde karede olduğum fotoğraf var...Aşağı yukarı aynı kare.... :p:p:p

Şimdi göz zevkiniz falan bozulmasın diye koymadım... Anlayın yahu.... :wiinkk::wiinkk::p:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar