Van-Gürpınar Gidiş Dönüş Kısa Kar Gezintim

VIA

Bir yerden tanıdık bu yollar ama nereden :mrgreen:

Güzel gezi olmuş tebrikler :wiinkk:

Özalp tarafı değilki :mrgreen:
Görev yaptığın yerleri özlersen atla uçağa gel, havaalanında karşılarız seni :wiinkk:

Özalp tarafı değilki :mrgreen:
Görev yaptığın yerleri özlersen atla uçağa gel, havaalanında karşılarız seni :wiinkk:

Özalp tarafı olmasın canım, Özalp'te çalıştık diye oraya tıkılıp kalmadık ya :queen:

Öğrencilerim arayıp duruyor zaten bakalım nasip :cat:

çokk güzel bir gezi olmuş...ellerine ve motosikletine sağlık:):) uzaylıı...

VIA

Kısa'da olsa ,sağlam gezi yapmışsın. Fotolar çok güzel..:cat:

Beğenmenize sevindim yorum için teşekkürler :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

Özalp tarafı olmasın canım, Özalp'te çalıştık diye oraya tıkılıp kalmadık ya :queen:

Öğrencilerim arayıp duruyor zaten bakalım nasip :cat:

Nezaman istersen bekleriz metçi misafirimiz olursun dostum. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 ----------

çokk güzel bir gezi olmuş...ellerine ve motosikletine sağlık:):) uzaylıı...

Fujika hoşgeldin aramıza :rendeer: sende uzaylı yaptınya beni :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gezi çok güzel görünüyor ama tek kişiyle değilde bi kaç kişiyle olsaymış çok eğlenceli olacakmış :))

VIA

hacı iki kişi olacaktıda ismini verip rencide etmek istemediğim biri (yani ben) sattı adamı pazar günü:queen:

İntikamım gecikmeyecek dostum :queen:, üç hafta yokum 10 nisana kadar Ankara'dayım. Bu arada motorada yeni zincir dişli set ve michelin anakee lastik spariş ettik Mesut abiyle, fiziksel ruhsal kondisyonumda süper ötesi sezona ful hazırlanıyom bekle üç hafta...dönüşüm muhteşem olacak! :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 ----------

Yamaha ıcın, mevsim fark etmez, güzel gezi elinize saglık

Teşekkür ederim yorum için. Biraz marka fanatizmi yapalım Y A M A H A :cat:

ola ankaradan baya isteğim olacak senden sakın almadan gelim deme::144::

Ben sana dedim değil mi , giderken benide al diye :)))
Helal olsun abim.Görüşemiyoruz bu arada bu günlerde... :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:44 ----------

abi senin derin kaç santim öyle soğuk işlemiyo yaf
bu arada arkadaşlar aslında geziyi birlikte yapacaktık Via yı satmak zorunda kaldım
plan tamamen birlikte gezmekti Mesut abi krosu vermeyince bende aynen sattım adamı
gerçi sattığıma pişman değilim o soğuğu görünce :)
bu arada şifadada alabalık harika olur kardeş inşallah 3 hafta sonra her taraf yeşerecek senle oralara balık tutmaya gidecez

BENİ HİÇ ÇAĞIRMAYIN ZATEN, BİLİYORUM KAPRİSLERE GİRİYORSUNUZ AMA NE YAPALIM R1 İŞTE..:queen::queen::queen::pr::pr::mrgreen::mrgreen::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:48 ----------

Bu arada motorada yeni zincir dişli set ve michelin anakee lastik spariş ettik mesut abiyle, fiziksel ruhsal kondisyonumda süper ötesi sezona ful hazırlanıyom bekle üç hafta...dönüşüm muhteşem olacak! :)

geldi zincir dişili setin, sıfır gibi duruyordu paket hahahahah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:44 ----------

BENİ HİÇ ÇAĞIRMAYIN ZATEN, BİLİYORUM KAPRİSLERE GİRİYORSUNUZ AMA NE YAPALIM R1 İŞTE..:queen::queen::queen::pr::pr::mrgreen::mrgreen::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:48 ----------

şimdi savaş abi olay bildiğin gibi değil sende var R1 bizde var bisiklet kıskanırız nazar filan ederiz yazık olur sana hele bu via varya sivaslıdır acayip nazarı değer:queen:

VIA

Abi sana haber vermek aklımdan geçmedi değil; yalnız çok iyi biliyoruzki R1 gitmezdi o zeminde :cherry: oyüzden sen mahcup olmayasın diye vermedim haber :queen:

Haberim var Mesut abi aradı, önümüzdeki hafta sonu işlerim var orda iki günlüğüne gelecem Van'a parça değişimlerinide sıkıştırırız araya.

Otopsici senin siparişleride hallettim,bekle güzel bir fatura çıkaracam sana :cherry:

Yusuf gel burda birlikte yaparız kar gezilerini hem sen güzel foto çekiyorsun :) karadenizin kışından çokta farklı değil desem :cherry:

oraların soğuğu serttir. siz en iyisi yazın bi karadeniz turu düzenleyin, sizi Kaçkarlara çıkarayım.kıskanılası fotoğraflar çekeceğimizden şüpheniz olmasın

VIA

oraların soğuğu serttir. siz en iyisi yazın bi karadeniz turu düzenleyin, sizi Kaçkarlara çıkarayım.kıskanılası fotoğraflar çekeceğimizden şüpheniz olmasın

Eğer ölmez sağ kalırsam yaza; Orta ve Doğu Karadeniz'i de kapsayan 5000 km lik Toroslar'dan Kaçkarlar'a bir rotam var ve oraya geldiğimde sizinlede haberleşiriz :wiinkk:

Eğer ölmez sağ kalırsam yaza; Orta ve Doğu Karadeniz'i de kapsayan 5000 km lik Toroslar'dan Kaçkarlar'a bir rotam var ve oraya geldiğimde sizinlede haberleşiriz :wiinkk:

gerçekleştirirseniz süper bir gezi olur. burada da planlarız bişeyler. iki şehir arası projesi güzelmiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
van hakkarı o taraflara hıc gıtmedım bı kere babam gıtmıs bıze anlatırdı yaşancak yer değil orları derdı çok soguk oluyor derdı gezınız super olmus tebrikler devamını beklerız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar