Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

alacak arkadaslara kacirmamasini tavsiye ederim, 9500kmyi gectim su an ve aldigima kesinlikle pisman olmadim, ninja250 istiyordum ama artcili kullanacagim icin cbr150 de karar kildim, cbr250 goruntu olarak bunun kadar hosuma gitmedi, her tur bilgi icin elimden geldigince yardimci olurum

ninjanın cbr125'den bi farkı yokturki artcı konusunda cbrda bence artcı almakta,olmakta işkence.

Artçı yüzünden çokmu tanka malzemeleri vurup karın ağrıları girmedi. :queen:

Yaptigim gezilerden bazi resimleri sizlerle paylasmak istiyorum, umarim begenirsiniz. ( motoru ilk aldigim zamana ait, yeni resimleri henuz pcye atmadim, cbri daha da atesledim ama esim begenmedi :queen: )

Son düzenleme:
Motosikleti
Hornet
Buyuk ıhtımal hafta içi Cbr'ımın ilk bakımına gidicem..890 km'ye geldi..
İlk bakım ücreti hakkında bilgisi olan varmı sadece yag değişicek büyük ihtimal 1ooo bakımı:silent:

kürşat 150r da güzelmiş :D nerde yaşıyorsun ?

70 civarı diye durmuştum ilk periyodik bakım ama, bilmiyorum .. :)

selamın aleykum abilerim ben bu cbra bakayım dedim arkadaşım 2011 kaslı iyi 2010 kadar cılız değil dedi bakarken bakarken fiyatı gözüme çarptı 5435 lira diyor bu doğru mu ve türkiye de var mı ya da ne zaman gelir son olarak 2010 dan artıları nelerdir ve son hızı sordu bi arkadaşım boşver hızı dedim ama ısrar etti mümkünse hızını da alayım teşekkürler iyi akşamlar abilerim

biraz araştırmacı olsak ? önceki sayfalarda foto paylaşımları bile yapıldı 2011 lerin :)
fiyat zaten fix liste fiyatı.
Hız olayına hiç girmeyelim sonu gelmez :queen:

sağol abi de uzun zamandır siteye girmedim koptum iyice tamam fiyarı da geçtim ama farklı olarak hangi özellikler var eski modellerinden onu bi söylersen abi

Tabi yaaa adamın motoru var gelir hava süperdi bizde sınavdan sonra arkadaşlarla dolaştık tabi motorumuz yok 4 tekere kaldık şuan yağmur var :)

4 tekerin gözünü seveyim. İstanbul'a gelirken çok güzeldi, hava iyiydi ve rüzgar arkadan esiyodu 130-140 geldim. Tam çırağan sarayının önünde ilk yağmur damlalarıyla tanıştım, rüzgarın yönü belli değildi. Donuma kadar ıslandım, otobanda 2 kez ayakkabıları çıkarıp içinden suyu boşalttım, eldivenleri çamaşır gibi sıkarak suyunu akıttım. Eve geldiğimde eller felç olmuştu kot pantolonun düğmelerini açamıyordum. Ama hasta olamıycam galiba rapor alırım diye seviniyordum.

Arkadaşlar merhabalar..
Bende CBR 125r arıyorum satın alıcam ama ..
Çevrenizde Satan Düzgün Tavsiye Ettiğiniz Temiz varsa.
Kırmızı Renkte arıyorum
Eskişehir-Kütahya-Bilecik-Bozüyük olursa Sevinirim.
İnşallah Denk gelirde bizde aranıza katılırız ,Teşekkürler..:cat:

gökhaaaaaaan sesime gel :) topla çeteyi gezmeye başlayalım artık ben hazır sayılırım ÇOK YAKINDA :queen:

bu arada batunun telefondan beni aramışsınız haftasonu da duymamışım dışardaydım sabah 6da gördüm aramadım o saatte :)

4 tekerin gözünü seveyim. İstanbul'a gelirken çok güzeldi, hava iyiydi ve rüzgar arkadan esiyodu 130-140 geldim. Tam çırağan sarayının önünde ilk yağmur damlalarıyla tanıştım, rüzgarın yönü belli değildi. Donuma kadar ıslandım, otobanda 2 kez ayakkabıları çıkarıp içinden suyu boşalttım, eldivenleri çamaşır gibi sıkarak suyunu akıttım. Eve geldiğimde eller felç olmuştu kot pantolonun düğmelerini açamıyordum. Ama hasta olamıycam galiba rapor alırım diye seviniyordum.

Allah'ım büyüksün sen adamı böyle yaparlar :)

Olm buralara kadar geliyon insan bi yağmurluk felan alır güneşe güvenip hemen atlıyıveriyon :)

gökhaaaaaaan sesime gel :) topla çeteyi gezmeye başlayalım artık ben hazır sayılırım ÇOK YAKINDA :queen:

bu arada batunun telefondan beni aramışsınız haftasonu da duymamışım dışardaydım sabah 6da gördüm aramadım o saatte :)

Ben dışardayım aga zaten akşamda çeteyi toplarız gelceksen :) olum mudanya da çekirdek cafedeydik ondan aradık sallamadı deyip döndük muhabbete sabah 5te de biz bursa yoluna düştüydük :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------

Hiç yakıştıramadım size ne demek 4 teker ya 2tekerin nesi eksik hatta fazlası bilem var :) biz karda kışta gittik geldik eve geldim yaktım sigaramı hiç birşey de yoktu :)

Ben dışardayım aga zaten akşamda çeteyi toplarız gelceksen :) olum mudanya da çekirdek cafedeydik ondan aradık sallamadı deyip döndük muhabbete sabah 5te de biz bursa yoluna düştüydük :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------

Hiç yakıştıramadım size ne demek 4 teker ya 2tekerin nesi eksik hatta fazlası bilem var :) biz karda kışta gittik geldik eve geldim yaktım sigaramı hiç birşey de yoktu :)

burda küçük arkadaşlar var lütfen öyle kötü örnek olmayalım.

beyler yenı kasa cbr 125r sahbıyım bugun ızınlıydım cıkım bıraz turlıyım dedım neyse evden cıktım 5 km falan gıttım ısıklarda durdum motoru stop ettırdım bosa almaya ugrastım uzun sure gecmedı bosa neyse bısekılde bosa aldım ulan marsa bır bastım motor calsımıyor ısık lar yanmıyor korna ya basıyorum zar zor duyulan ınce bır ses cıkarıyor dıgıtal ekran da hıcbırsey gostermıyor ordan elımle sure sure eve kadar getırdım tabı sove sove akum bıttı galba soyle bır durum var motor daha yenı 20 km de falan motoru acık unutma falan bır durum da sozz konusu degıl akunun bıtme olasılıgı nedır yenı motorlar ıcın motoru da calıstıramıyorum

Motosikleti
Hornet
kürşat 150r da güzelmiş :D nerde yaşıyorsun ?

70 civarı diye durmuştum ilk periyodik bakım ama, bilmiyorum .. :)

İlk bakım ucretsizmiş..Sadece yağ parası:)

Bu arada 15 günde 1001 km yaptım..Servis bile şaşırdı maşallah dedi yani :p

Bugünde 142 yi gördüm ama devire bakamadım biraz trafik vardı :cherry:

K&N Hava filtresiyle şu egzoz'u bi takıyımda hayırlısıyla motora iyice ısınıcam :)

İlk bakım ucretsizmiş..Sadece yağ parası:)

Bu arada 15 günde 1001 km yaptım..Servis bile şaşırdı maşallah dedi yani :p

Bugünde 142 yi gördüm ama devire bakamadım biraz trafik vardı :cherry:

K&N Hava filtresiyle şu egzoz'u bi takıyımda hayırlısıyla motora iyice ısınıcam :)

Maşallah be abicim o nedir öyle.dün yazmıştın sanırım 700 küsür diye.nerelere gidip geliyorsun anlamadım cidden :queen:
Güzel ilk bakımın ücretsiz olmasına sevindim =) bilmiyorum biyerden kulağıma gelmişti 70 diye ama, yanılmama sevindim :mrgreen:
Nice 1000km lere kardeşim..
Bu arada, biliyorum zevk işi ama yeni motorla da fazla oynama yaw :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar