[Yozgat - MT]

Hemşehrilerim hayırlı geceler. 6 ay sonra ilk defa mt ye girdim ilk uğradığım sayfa oldu...

selam olsun hemşerilerim en çokta başlığın yorulmaz savunucusu tekteker ramçoya olsun bu başlığı yeni gördüm bende yaklaşık 1 aydır bu forumda takılıyorum.

yalnızkurt abi senin kentparkın ordaki koyduğun fotoyu gördüm orda bi abi var babama 1957 model BMW R26 toplamıştı sorgunlu kendisi o sen misin yoksa?

selam olsun hemşerilerim en çokta başlığın yorulmaz savunucusu tekteker ramçoya olsun bu başlığı yeni gördüm bende yaklaşık 1 aydır bu forumda takılıyorum.

yalnızkurt abi senin kentparkın ordaki koyduğun fotoyu gördüm orda bi abi var babama 1957 model BMW R26 toplamıştı sorgunlu kendisi o sen misin yoksa?

eyvallah dostum sağolasın iyi dileklerin için... yalnızkurt yani nihat alan.. şuan umrede olması lazım... tekrar hoşgeldin.. daimi ve kalıcı olursun inşallah....

ramço tebrikler kardeş. rahatlamışsındır stresini boşaltmışsındır.

ramço tebrikler kardeş. rahatlamışsındır stresini boşaltmışsındır.

evet abi çok iyi geldi... yaklaşık bir senedir bu kadar uzun yağmur yememiştim... ama şeker değiliz erimez....:p:p:p:p:p... yol yer yer çok bozuktu.... ama çok keyifli bir yolculuk oldu...şimdi planda temmuz öncesi yozgat var.... nisanla temmuz arası uygun bir zamanda gideceğim..duyrulur yozgatlı hemşerilerime...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar