Motorum yok-arkadaş arıyorum

MkD

avusturya-çek cumhuriyeti-slovakya-italya-fransa-ispanya-belçika-hollanda-isviçre

yi gezmiş kendileri şaşırdım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam gay çıkarsa yandınız.soluğu ensenizde, başka şeyi de belinizde tüm avrupayı gezeceksiniz :queen: kavislerde, virajalarda falan sarılmaya kalkar böylesi.ya da 100 kile 160 boyunda kıllı, kabadayı bir herif çıksa daha fena olur :D

ben bu adam gaydır ya da kabadayıdır demedim dikkatli oku, dön bir daha oku.ihtimalleri yazdım sadece.belki de tam bir istanbul beyefendisidir bilemeyiz.sonuçta sarı çizmeli mehmet ağa...ne ismi var ne cismi

asıl sen bi yazdıgını oku, daha tanımadıgın birinin arkasından atıp tutuyorsun bu arada espiri yapmak icin bu kadar kasma.

Motosikleti
750x
adam gay çıkarsa yandınız.soluğu ensenizde, başka şeyi de belinizde tüm avrupayı gezeceksiniz :queen: kavislerde, virajalarda falan sarılmaya kalkar böylesi.ya da 100 kile 160 boyunda kıllı, kabadayı bir herif çıksa daha fena olur :D

Tanımadıgın birinin gıyabında ''gay'' benzetmesini yapman yanlış.

Motosikleti
750x
Ben de aynı fikirdeyim . Ama kurgu çok komik , aklımda canlandırdıkça gülüyorum

Kurgu bencede çok komik.
Bir anda kimsenin tanımadıgı biriyle uzun yolculuklara çıkacagını zannetmiyorum.
Yeri gelir canını teslim etmek durumunda kalabilirsin o kişiye.
Ne derece güvenilebilir tartışılır.
Belirli aşamalar sonucunda verilebilecek bir karar. Bu forumda yüzeysel olarak hiç görüşmedigim, fakat birlikte çöllere gidebilecegim insanlar var. Çünkü en azından samimiyetlerinden şüphe etmiyorum. Bence bu arkadaşımız ya çok cesur yada kaybedicek birşeyi yok.

vay arkadaş ya.anlaşamadık bir türlü.delinin biri bir konu açmış 40 akıllı da bu fake konuya cevap vereceğim diye kendini kasmış.bu şahıs ne isim vermiş ne memleket vermiş ne de cinsiyet belirtmiş.ben de size ihtimalleri sıraladım, nedendir bilinmez ama savunmaya geçtiniz.tabi bu sahsın bayan olma ihtimali de var.bu da kendi içinde 1-hanımefendi 2-lezbiyen 3- biseksüel olma ihtimalini de beraberinde getirir.aynı şekilde erkekse 4-normal 5- gay 6- biseksüel olma ihtimalleri de vardır. yani şansınız 6da 1.tabi bu bakış açısı sadece cinsel tercihleri bakımından.kişilik, siyasi görüş gibi etkenler işin içine girince hesaplar çok karışıyor.

benim kendimi kastığım yok, sen rahat ol, mesajı okuyunca aklıma geldi bu ihtimal.ayrıca bu şahış aynı nickle farklı bir motorsiklet forumunda da açtı konuyu, kimseden iş çıkmadı.şuan eminim bu siteye ziyaretçi olarak girerek okuyor yazılanları ve tersten gülüyor yanıtlara.çünkü boşuna yoruyoruz kendimizi

isteyen alsın arkasına.. ihtimalleri yazdım. ama ya tutarsa :queen:

Medeni cesaret mi deseem, dikkate almaya değmez mi deseem:cyclopsan Bence şu anda Avrupayı geziyordur arkadaş sesi soluğu çıkmadığına göre :p

bu tarz seyahatler olsun ,konaklama imkanları olsun bir şekilde web ortamlarında uzun süredir paylaşılmakta ve kabul görmekte..
örneğin http://www.ucuzagidelim.com/ sitesinde insanlar yol arkadaşı arayıp bulabiliyor..

yazılanlar fazla ön yargılı gibi duruyor..bu şekilde seyahat eden çekoslavak bir coğrafya öğretmeni ile 2007 yılında 23 gün seyahat yapmıştım mercedes actros ile .. onun kamerasından..
[yt]R5yrjoqr5yA[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

Konunun içeriği ile ilgilenmeyip yazarın şahsına yapılan saldırılara argumentum ad hominem diyorlar..
Bu arkadaşında motosiklet ile seyahat tercih nedeni olmuş.
Bunda bir anormallik yok.o kişinin inandığı şeylere saldırılması hiç kimseye yarar sağlamaz.
nezaket dolu yaklaşımların dostça içten tavırlar her zaman her yerden mutlu ayrılmanıza neden olur.

insanlarla burada sanal bile olsa ilişkiler kurarken bu insanların duygulu ve onurlu oldukları unutulmamalı...!

hahaaaaahaha kimse terslemeyince lafları boğazında kaldı
yut o lafları yut
xD

Arkadaşlar bence biryerde hata yapıyoruz başta çokmu tepki veriyoruz yada hoşgörülü değilmiyiz diye düşündüm bende lakin hata ne tepki verenlerde ne de arkadaşın çok medeni olduğunu savunanlarda. HAta nerede biliyormusunuz ? Şurada açıklayayım: Hepimiz sanal ortamda ortak birşeyler paylaşıyoruz ama dikkat edin paylaşıyoruz. Zaman zaman insanlar birbirini kırabiliyor çoğu zaman da iyi dostluklar kuruluyor. Fakat burası bir paylaşım platformu olmasına rağmen arkadaşımız kendini yeterince tanıtamamış, doğal olarak diğer forumdaşlar olarak "kimsin sen kardeşim" tepkisi veriyor. Aynı hatayı diğer forumda da yaptığı için orada da ısırdılar kendisini. Oysa ki her arkadaşımız gibi ilkönce kendini tanıtsa böyle birşey ararken ne maksatta olduğunu anlatsana bize örnekler verse tecrübelerini aktarsa problem çıkmayacak bence. Tepki vermeyenler bile bir anlam vermeye çalışıyor diilmi ?
Bence arkadaşa ve bu türden açılmış başlıklara "bi bakarmısınız" türevinden konulara hiç ehemmiyet vermemek lazım. Arkadışımız da yanlışını anlayıp kendini ya birşekilde ifade etmesini öğrenecek yada bu konu kısa bir süre sonra saçma sapan diyaloglara sahne olacak.Bence konuyu burada bırakmak daha hayırlı olacak.

konuyu açar açmaz birsini bulduysa vakit kaybetmeden tura başladılar demek ! bize de foşş kalır (sifonu çektim :) )

bencede hani önce kendini tanıtsa bi iki muhabbet sohbet derken konuyu açsa daha hoş karşılanırdı,sonuçta yolda oto stop yapıp dünyayı gezenlerde var taraflar birbirini tanımadıgı halde...gerçi yanlış hatırlamıyorsam bizim kamyoncu danimarkalı gelincigi kibar bi şekilde agırlayıp mefda etmişti,,,zaman kötü-kimseye güvenilmiyor,özellikle metropollerde,,,

Yazılan cevaplara bakınca, sosyoloji ilmi açısından derin bir deniz bu MT..

Açılan tüm klişe harici açılan başlıklarda konu ya çük, ya politika ya da din meselesine getiriliyor bir şekilde.
Demek ki dünyayı çükten, dinden ve politikadan gözetliyor haldeyiz.

Güzel değil mi?

Yazılan cevaplara bakınca, sosyoloji ilmi açısından derin bir deniz bu MT..

Açılan tüm klişe harici açılan başlıklarda konu ya çük, ya politika ya da din meselesine getiriliyor bir şekilde.
Demek ki dünyayı çükten, dinden ve politikadan gözetliyor haldeyiz.

Güzel değil mi?

Ya çük ve din politik araçlarsa :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vatandaş teknolojinin nimetlerinden faydalanıyo aslında.İnterneti otostop çekmek amacıyla kullanıyo.İlle de asfalta çıkıp geçen araçlara otostop yapması mı lazım.Orda değişen nedir ki?Sanki otostop çekenler araçlarına bindikleri insanları tanıyo mu?Ya da otostopçuyu aracına alan nasıl biri olduğunu biliyo mu?Burda da durum aynı.Bundan 12-13 sene önce internetle yeni yeni tanıştığımız zamanlar ne amaçla kullanılabileceğini tahmin edebiliyomuyduk?İleride ne olacağını da ben size söyliyim.Artık her eve internet girecek ve ev hanımları markete gidip alışveriş yapmıyacak.İnternete girip ihtiyaçlarını belirleyecek ve siparişleri kapısına gelecek.Daha neler görücez neler.......

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili arkdaşım söylediğin şeyin ne kadar mantıklı olduğunu bir düşünürsen buna herkez çoksevinir, yada senin motorun olsaydı sen alırmıydın ? :)

internetten daha güvenli

arkadaşlar internetten otostop daha güvenli zira ucuzagidelim.com da kimlik bilgileri onaylanmış kişileri bulabiliyorsunuz.

Denizli İl Temsilcisi
Arkadaş varsa param gezerim yoksa otururum yerimde artçı almayıda sevmem zorunlu kalmadıkça artçı olmayıda sevmem ha illaki diosan böle böle ümmet perkitan var arştır gezersiniz kanımca sitedeki en uygun kişi sana kendisidir eğer ulaşmak istersen özelden pm atarsın .....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar