Z750 ve 600 SS arasındaki fark

Arkadaşlar z750 ile herhangibir 600 SS arasındaki performans farkı ne ölçüde merak ediyorum bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarınızı beklemekteyim ..

İlginize teşekkürler........

6.000 d/d - 40 Hp ve klasman farkı olduğundan ;

z750 105 hp ile 17.000 d/d ve 140 Hp çeviren ss motorun her zaman arkasından bakar

Son düzenleme:
İsin açıkcası yüksek süratleri seven biri değilim beni ilgilendiren bölümü 0-200 arası diyebiliriz.o sürate ulaşma süreleri arasında fark büyükmüdür...
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

Hiçbir arkadaşımızın deneyimi yokmudur acaba bu iki tarz arasında cevaplarınızı merakla beklıyorum... bu arada almayı düşündüğüm z750 2008 üstü 600ss ise 2006 altı olcak ....
iyi günlerrr...

kıyasın kıyas değil ki ,
ha bana sorarsan herhalukarda Z750 derim.

kıyasın kıyas değil ki ,
ha bana sorarsan herhalukarda Z750 derim.

evet birisi naked diyeri süper sport fakat günümüzde o paralara sağlam ss bulmak çok zor elbet bi kusuru oluyor kusuru olmayanda fıyatı uçuk rakamlar oluyor bende hem yüksek model hem az km de bır motor alarak aynı tadı yaşayabilirmiyim düşünceme yanıt arıyorum:cat:. sizin z750 yi seçme nedeniniz ney mesela? :silent:
ilginize teşekkürler...

evet birisi naked diyeri süper sport fakat günümüzde o paralara sağlam ss bulmak çok zor elbet bi kusuru oluyor kusuru olmayanda fıyatı uçuk rakamlar oluyor bende hem yüksek model hem az km de bır motor alarak aynı tadı yaşayabilirmiyim düşünceme yanıt arıyorum:cat:. sizin z750 yi seçme nedeniniz ney mesela? :silent:
ilginize teşekkürler...

Z750 performans olarak, bahsettiğin 0-200 km/h hızlanmada 600'lük bir SS'den hiç de aşağı kalmaz, kullanıcı faktörüyle öne de geçer; ayrıca torku daha yüksektir.
Oturuş pozisyonu haricinde, performans olarak beklentini kesinlikle karşılayacağını düşünüyorum.
Ayrıca senin de söylediğin gibi, 2006 model bir 600'lük SS yerine, 2008 model ve düşük kilometreli bir Z750, tartışmasız daha mantıklı bir seçim olur.

Z750 performans olarak, bahsettiğin 0-200 km/h hızlanmada 600'lük bir SS'den hiç de aşağı kalmaz, kullanıcı faktörüyle öne de geçer; ayrıca torku daha yüksektir.
Oturuş pozisyonu haricinde, performans olarak beklentini kesinlikle karşılayacağını düşünüyorum.
Ayrıca senin de söylediğin gibi, 2006 model bir 600'lük SS yerine, 2008 model ve düşük kilometreli bir Z750, tartışmasız daha mantıklı bir seçim olur.

işte duymak istediğim cevap böyle birşeydi teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur birde bakalım her iki motoru kullanan arkadaşlarımızdan da bir kaç yanıt alabilirsem kafamda kesinlikle hiçbir soru işareti kalmıycaktır.
selamlarrrrr.....

ıkısını karsılastırmak bence hata, ama cbr 600rr, r6 ,zx6 ss makınelerının arkasında kalır
buyuk bır fark bekleme, z750 son hız olarak 270 yapar
Honda Varadero sonra neden naked gecmek ıstıyorsun, bence Varadero daha guzel ama tek beğenmediğim yeri çelik jant olması

ıkısını karsılastırmak bence hata, ama cbr 600rr, r6 ,zx6 ss makınelerının arkasında kalır
buyuk bır fark bekleme, z750 son hız olarak 270 yapar
Honda Varadero sonra neden naked gecmek ıstıyorsun, bence Varadero daha guzel ama tek beğenmediğim yeri çelik jant olması

aslında ben ss makınalardan üstün olmasını beklemıyorum zaten sadece onlara yakın performansı alabılırmıyım 0-200 km aralıgında daha sonrasına gerek yok kullanımımdan dolayı.Aslında motorsiklet ailemi genişletmek istiyorum varaderonun yanına .Varaderoda çüssesine ve tarzına göre tatmin edici bir motosiklet fakat 4 silindirin sesi tadi banbaşka kesinlikle her eve lazım :queen: ve sürekli motoru değiştirmeyi sevmıyorum o yüzden ince eleyip sık dokuyorum.
ilginize teşekkür ediyorum....

Sport Touring tarzına gonlunuz kayıyor vfr 800 lakın z750 ıkıncı el fıyatları bıraz daha uygun, sımdıden hayırlı olsun

Sport Touring tarzına gonlunuz kayıyor vfr 800 lakın z750 ıkıncı el fıyatları bıraz daha uygun, sımdıden hayırlı olsun

Teşekkür ediyorum evet daha uygun fıyatlar hemde sıralı 4 sılındır yazmayı unutmusum. onun sesı cok doyucuru gelıyor bana :)
Fazer kullanıyorsunuz galiba fazer hakkında yorum ve goruslerınızı alabılırmıyım mümkünse o da bir seçenek çünkü en iddalı en cok tutulan Naked diyebiliriz heralde...
selamlar........

Bİr zamanlar kullanıyordum, naked motosıklet FZ6 Fazer S2 ABS 98 hp , FZ1 Fazer 150 hp tavsıye edebılırım sesı gayet doyurucudur,
fz6 fazerlerin karakteri itibariyle vites geçişleri kemiklidir, alt devirlerde torku ve yakıdı dusuktur ama 7000 devırden sonra ele avuca sıgmayan yaramaz cocuklar gıbı yol ıstıyor
1 vıteste 101, 5 vıteste 238, ben 6 vıtese atacak bır yol bulamadım
(Hondanın yedek parca ve servıs ağı varken, turkıyede baska japon makınelere bakmak ıstemem)

Sanırım konuyla alakasız bir model üzerine yoğunlaştım. ( CBR 600 F )
Kawazaki ye gittim orda z750 hakkında bilgi istedim ve beklentimin çok altında çıktı.artçı selesi çok kucuk 160km/h + süratlarda çok rüzar etkisinde kalıyormusuz.ve bende 600f e yöneldim ilginize teşekkürler...

Sanırım konuyla alakasız bir model üzerine yoğunlaştım. ( CBR 600 F )
Kawazaki ye gittim orda z750 hakkında bilgi istedim ve beklentimin çok altında çıktı.artçı selesi çok kucuk 160km/h + süratlarda çok rüzar etkisinde kalıyormusuz.ve bende 600f e yöneldim ilginize teşekkürler...

2011 modellerine bakmanı öneririm fuarda aşık olduğum makinelerden biriydi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar