kıyasın kıyas değil ki ,
ha bana sorarsan herhalukarda Z750 derim.
evet birisi naked diyeri süper sport fakat günümüzde o paralara sağlam ss bulmak çok zor elbet bi kusuru oluyor kusuru olmayanda fıyatı uçuk rakamlar oluyor bende hem yüksek model hem az km de bır motor alarak aynı tadı yaşayabilirmiyim düşünceme yanıt arıyorum:cat:. sizin z750 yi seçme nedeniniz ney mesela? :silent:
ilginize teşekkürler...
Z750 performans olarak, bahsettiğin 0-200 km/h hızlanmada 600'lük bir SS'den hiç de aşağı kalmaz, kullanıcı faktörüyle öne de geçer; ayrıca torku daha yüksektir.
Oturuş pozisyonu haricinde, performans olarak beklentini kesinlikle karşılayacağını düşünüyorum.
Ayrıca senin de söylediğin gibi, 2006 model bir 600'lük SS yerine, 2008 model ve düşük kilometreli bir Z750, tartışmasız daha mantıklı bir seçim olur.
ıkısını karsılastırmak bence hata, ama cbr 600rr, r6 ,zx6 ss makınelerının arkasında kalır
buyuk bır fark bekleme, z750 son hız olarak 270 yapar
Honda Varadero sonra neden naked gecmek ıstıyorsun, bence Varadero daha guzel ama tek beğenmediğim yeri çelik jant olması
Sport Touring tarzına gonlunuz kayıyor vfr 800 lakın z750 ıkıncı el fıyatları bıraz daha uygun, sımdıden hayırlı olsun
Sanırım konuyla alakasız bir model üzerine yoğunlaştım. ( CBR 600 F )
Kawazaki ye gittim orda z750 hakkında bilgi istedim ve beklentimin çok altında çıktı.artçı selesi çok kucuk 160km/h + süratlarda çok rüzar etkisinde kalıyormusuz.ve bende 600f e yöneldim ilginize teşekkürler...