Gerçi bir kaç defa söyledim ama tekrar söyliyeyim.
Ben motoru alırken görünüş ve gücünden önce gelişmiş güvenlik sistemleri için aldım.
Kullandıkça ne kadar doğru bir seçim yaptığımı anlamış,pistte limitlerinde kullandığımdada bunu tastik etmiş oldum.
Teknik verileri ilk mesajda var zaten,ben dilim döndüğünce kullanımını anlatmaya çalışayım.
Motor sizin tepkilerinize çok çabuk cevap verebiliyor,bunu hem teknolojik hemde mekanik olarak iyi dengelemişler.
200 km üzerinde bir sürat ile sert fren ve sert manevralar yaptım tepkileri gayet tatmin edici.
Motorun standart lastikleri Metzeler Racetech slick lastikle motorun gücünü çok iyi hissedebiliyorsunuz.viraj kabiliyeti kesinlikle tartışılmaz brembo frenler,abs ve ctr modu virajda korkmadan gaz açmanızı sağlıyor.
sürüş için 3 modu var yağmur modunda motor 150 hp kadar düşüyormuş yağmurlu havada mutlaka rain modunda gitmenizi tavsiye ederim zira ıslak yolda 192 hp yi zaptetmesi baya zor

.race modunda 192hp civarı bir güce sahip.motorun kalkış gücü ve ara hızlanmaları adrenalini tavana çıkartıyor

yakıt tüketimini tam hesaplamadım depoyu dolduruyorum ışık yandığında tekrar fullüyorum.

caddede çok kıvrak ama pistte bir başkaymış böyle bir motoru pistte zaptetmek gerçekten ciddi kondüsyon gerekitiriyor.Pistte süspansiyonu sertleştirdik piste göre ayarladık öyle kaldı sert süspansiyonlar daha iyi gibi geldi bana.
BMW japonların sıralı 4 ünü alıp kendi güvenlik sistemiyle birleştirmiş ortaya bu motor çıkmış.
Aslında yazacak daha çok şey var ama aklıma gelenler şimdilik bunlar.