(mt izmir) teras kafe toplantısı 25/03/2011

İzmir MT için Güncel :) Ne KAdar Kuşadasındada Olsam :)

teraskrokimtzmir0611200.jpg

Teras Kafeyi Billmeyenler için Tekrar Güncel :)

ilgin için teşekkürler :rendeer: bu sene adada bir çayını içeriz artık :cat: 23 nisanda ÖNDER de bir gece kalmalı ve sabah kahvaltılı bir toplantı düşünüyoruz :wiinkk: üstelik bir aksilik olmazsa 3 nisanda ahmetbeyli kavşakta fethi baba ( TAKOZ un yerindeyiz ) kahvaltıya bekleriz :bounce:

nereye gelmişki buraya gelsin kıytırık motorcu :queen:

KBC

agalar sordumda cvp gelmedi :) saat olarak duracağınız vakit ne olur acaba ? 23:30 yada biraz daha geç orda olurum işten çıkıp gelicem :) geldiğimde siz gitmiş olacaksanız kalmayım oralarda :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
agalar sordumda cvp gelmedi :) saat olarak duracağınız vakit ne olur acaba ? 23:30 yada biraz daha geç orda olurum işten çıkıp gelicem :) geldiğimde siz gitmiş olacaksanız kalmayım oralarda :D

Geç vakte kadar dururuz büyük ihtimal..Saat 1 i bulur..... :cat::cat::cat:

teras sohbetleri kolay bitmez, sabaha karşı kapıyı bizim kilitleyip gittiğimizi bilirim :wiinkk::queen:

ilgin için teşekkürler :rendeer: bu sene adada bir çayını içeriz artık :cat: 23 nisanda ÖNDER de bir gece kalmalı ve sabah kahvaltılı bir toplantı düşünüyoruz :wiinkk: üstelik bir aksilik olmazsa 3 nisanda ahmetbeyli kavşakta fethi baba ( TAKOZ un yerindeyiz ) kahvaltıya bekleriz :bounce:

Seve Seve Çaylar Benden :)

İzmir MT Aklınızda Olsun Cbr Satilik Uygun Olan Varsa İletisime Gerçerseniz Sevinirim :)

Çok isterdim gelmeyi ama Konak ilçesi analiz çalışmam var katılamayacağım size bol eğlenceler :salut:

Bir saat sonra

Özkanlar Taşkent de oturuyorum.Bir ssaat içerisinde evde çıkarım yürüyerek geleceğim nasipse.

KBC

nihayet sizlerle tanismak nasip oldu . Cok memnun oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar