Bu biraz çamur benimde hakkım...

kanka çocukluğumuzu özlemişiz ne yapalım ara sıra yapmaya devammm

o arkanızdaki şişeciler ne yapmakta?

abi burası istanbul akfırat ın arkasında bir yer... yerden doğal kaynak suyu çıkıyor ve 20 seneden belli bilek kalınlığında akıyor... çok temiz ve güzel su..istanbulda temiz suya hasret kalanlar buradan içme suyu almaya geliyorlar... istanbulun dört tarafından gelenleri gördüm... bizde yaklaışık 5 yıldan beri burdan 15 günde bir su doldurur gideriz.. ama o gün su için değil çamur için gittik... bu arada etrafında ev fabrika veya benzeri bir şey yok...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hade len,

Kıyamamışsın motoruna ite ite azıcık çamura sokup poz vermişsin.

Sarıcakaya ya gel bak ne biçim çamur bir parkur yapıcam ben sana , bakalım kıyabilecekmisin motoruna :queen::queen::queen::queen:

Hade len,

Kıyamamışsın motoruna ite ite azıcık çamura sokup poz vermişsin.

Sarıcakaya ya gel bak ne biçim çamur bir parkur yapıcam ben sana , bakalım kıyabilecekmisin motoruna :queen::queen::queen::queen:

abi biraz çamurlandıktan sonra resim çekmeyi boş verip çamurla oynadım.... sarıcakayada ybr den çok daha fazlasını bekleyerek dalacağım çamurlara... .. asilik ruhumuzda var....

Çocukken kumla, toprakla, çamurla oynardık büyüncede böyle oluyor demek değişen bişey yok heralde güzel eğlenmişsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar