Bmw BMW S1000RR kullanıcıları bilgi paylaşımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu ses etmesem tık diyen yok haaa
gitti bizim paralar valla

Aga kaydırıyordun yine ayağımı...:pskull bfena çarptı beni dün akşam...:p senin günahın yok ama bi şekilde MT de benim başım belaya girerse konunun bir ucunda hep sen oluyon...:p

deprem mi tsunami mi anlayamadım valla...:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:queen:E ya çeneni tutmayı bilceksin yada alacağına razı olcaksin bu arada akşamki resimleri kopyaladım bir gün gelir lazım olur diye :bounce: ayağını denk al bundan sonra :queen:

Halis abi o nasıl motor öyle ya :cyclopsan Ütopik şeyler yapıyorsun maşallah :mrgreen:

Eğlenceli topik olmuş, asla BMW S1000RR alma şansım olmasa da arada sırada bu başlığa yazıp tatmin olabilir miyim? :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis abi o nasıl motor öyle ya :cyclopsan Ütopik şeyler yapıyorsun maşallah :mrgreen:

Eğlenceli topik olmuş, asla BMW S1000RR alma şansım olmasa da arada sırada bu başlığa yazıp tatmin olabilir miyim? :p

yaz yaz serbest :queen:

S1000RR ın türkiyede az bulunması'nın nedenini sizler için öğrendik..

Bu sorunun cevabına halis abi'nin garajında ulaştık işte size halis abinin garajı.:mrgreen::mrgreen:

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
:queen:E ya çeneni tutmayı bilceksin yada alacağına razı olcaksin bu arada akşamki resimleri kopyaladım bir gün gelir lazım olur diye :bounce: ayağını denk al bundan sonra :queen:

beni kimse sevmiyooo abi...:p demek şantaja başladın artık...Mevlananın kulakları çınlasın...:p

neyse sen halen motor üzerinde video koymadın ben bekliyorum...forum bekler...harbiden iki numara yap şu makinayla yahu...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Cansiz gidiyor topic.
anlasilan Halis usta yeni bir topic açacak.
Aprilia RSV 1000 kullanicilari bilgi ve geyik paylasimi.:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
S1000RR ın türkiyede az bulunması'nın nedenini sizler için öğrendik..

Bu sorunun cevabına halis abi'nin garajında ulaştık işte size halis abinin garajı.:mrgreen::mrgreen:

Uploaded with ImageShack.us

Çindemi bu motorun pavlükesi?.... :p:p:p:p

Ayağa düşmüş...Pehhhh.... :queen::queen::queen::queen:

bende bu modeli özel sanıyordum ...:p önüne gelen almış desenize...:mrgreen:

geçen yaz caddede dolanıyodu dedikodular demek senin makinaymış.. blok patlatmış diye..

sağdaki farın aynısını solada koyarlarsa olmuş diyeceğim ama diyemiyorum. GS'den edinilen bu görüntü hoşuma gitmiyo.. ama bi avrupa ülkesininde japonların yoluna girmesi hoşuma gidiyo. sıralı 4 gibisi yok.

Topik açıldığından beri almış başına gidiyor yakında 100.cü sayfayı görür:p

hep beni makaraya sararlar ama Halis aga da acayip popüler bi adam...hayran kitlesi var...

umrumda değil işim olmaz dediğine bakmayın...seviyor makarayı kukarayı...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beni kimse sevmiyooo abi...:p demek şantaja başladın artık...Mevlananın kulakları çınlasın...:p

neyse sen halen motor üzerinde video koymadın ben bekliyorum...forum bekler...harbiden iki numara yap şu makinayla yahu...

mete ben seni zaten en baştan beri sevmedim sevemedim sen nedeninide biliyorsun o yüzden yorma kendini :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:15 ----------

Cansiz gidiyor topic.
anlasilan Halis usta yeni bir topic açacak.
Aprilia RSV 1000 kullanicilari bilgi ve geyik paylasimi.:bounce:

evet düşünmedim degil ama sebebini sana ozelden atcam ama ses soluk yok o yüzden bu senede s1000rr devam diyecegiz.:queen:

Konunun başlıgını degiştirmek lazım."BMW S1000RR kullanıcıları geyik paylaşımı" gibi bir başlık fena olmazdı.

Birileride şu meretin yol tutuşu,tork egrisi,yakıt tüketimi,vs... bilgilerini, tecrübelerini paylaşsada konu azda olsa amacına hizmet etse...::lac::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
az sabır elint biraz kulanmaya başlayayım.kullanmaya başlıyım yazcam :queen:

az sabır elint biraz kulanmaya başlayayım.kullanmaya başlıyım yazcam :queen:

halis abi.. bana bir hafta sonu bıırakmakinayı :D yakıt tüketimi lastik degeri. tork uzantısı alt devirler üst devirler yan devirler egzost desibeline kadar bürün raporları stabil bir şekilde dökiiim :D

halis abi.. bana bir hafta sonu bıırakmakinayı :D yakıt tüketimi lastik degeri. tork uzantısı alt devirler üst devirler yan devirler egzost desibeline kadar bürün raporları stabil bir şekilde dökiiim :D

bayrak yapıyormu stopi yapıyormu
blok nasıl patlatılır yazarsın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar