Merhabalar

Herkeze merhaba ben Gorkem ,Canakkale'liyim, 3 senedir Istanbul uskudarda oturuyorum. 2 tekerle ilk tanısmam 8 yasında Peugeot 103 mobiletle basladi ve o gün bu gündür motor hastasiyim Ozellıklede buyuk cc li makine sesinden benzin kokusuna kadar. Suan motosikletim yok , 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum, tabi Er6 F ve xj6 diversion arasındaki kararsızlığım gecince,
Gorusmek uzere hosacakalin

hoşgeldin kardeşim, fakat millet hasta şu mobılet kullanıp 600 makına geçme işine :wiinkk: hayırlısı olsun dıkkat et egitim şart .

hoşgeldin kardeşim, fakat millet hasta şu mobılet kullanıp 600 makına geçme işine :wiinkk: hayırlısı olsun dıkkat et egitim şart .

Öncelikle hoşbulduk. Yanlış anlaşılma olmasın ben mobileti çocuklugumdan lise yılalrına kadar kullandım. 600 lük makıneye ise 250 cc den sonra geçiş yapıyorum. :cat:

mrb lar

mrb lar bende yeni geldim arkadaşlar,cbf 150 aldım ama daha motorum gelmedi bekliyorum,ALLAH herkeze kazasız belasız binmek nasip etsin.
saygılarımla
Ercan

merhabalar. ben de artık motosiklet.net'li oldum. çok mutluyum. motosikletin eksik olmadığı arkadaşlıklar kurabilmek dileğiyle...

mrb lar bende yeni geldim arkadaşlar,cbf 150 aldım ama daha motorum gelmedi bekliyorum,ALLAH herkeze kazasız belasız binmek nasip etsin.
saygılarımla
Ercan

hoşbulduk arkadaşlar. kardeş sanda hayrlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar