- Konu Yazar
Vosvosumu değerinde çinli olmuyan bir motosiklet ve koruma ekipmanlarıyla takas etmek istiyorum. ilgilenen arkadaşlar için vosvosumun ilanı 44400419 ordan telden ulaşabilirler bana.
çok hastası var bu tosbaların
temiz toplu olanlar çok beklemez satılır o nedenle takasa kalmayabilir
birkaç cabrio var buralarda hatunlar bayılıyor onlara :mrgreen:
Offff yaaauuuur: çok seviyorum bu aleti. Fotolardan anlaşıldığı kadarıyla sıkı bi vosvos hayranı gibi duruyorsun
![]()
Motorumun kredisi bitmiş olsaydı talip olurdum hocam bu arabaya. Sıkı bi pazarlıklada kapatırdık 5.000 e :cherry:
Umarım kıymetini bilecek birisine gider vosvosun![]()
Yanlış anlaşılmayacağını umarak aracın fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum.
Saygılar.
Sende benden geri kalmıyorsun haniBaya seviyorsun vosvosu
face kullanıyorsan eğer VosVosGaRaJ isimli sayfama gel hocam
vosvos alana kadar etkinliklerimize katılırsın
www.facebook.com/VWGARAJ burayıda tıklıyarak ulaşabilirsin
Ouu motorla katılabiliyorsam alırsanız aranıza gelirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------
ooouuu çok iyi yau bizimde motosiklet grubumuz var ismini garaj koyduk motosiklete geçince gelirsin bizim gruba oda garaj buda garaj yabancılık çekmezsin :mrgreen:
Daha dün yolda bi vosvosçuyla karşılaştım arkadan geldi selam verdi bana bende selamladım çok hoştu![]()
Sami abiiiiii... Satıyo musun biriciği ?ale::salut:
Hiç konusuda geçmedi, ne ara karar verdin abi?
Alan inş MT'den biri olur..
Fiyat hakkında yorum yapılmasını her zaman çok yanlış bulmuşumdur. Malın sahibi kendi istediği fiyatı yazmış zaten. Alacaksanız pazarlığınızı yaparsınız, almayacaksanız ne gerek var "fiyat pahalı" demeye.
hastasıyım bu arabaların..temizde duruyor... ama önümde askerlik olduğundan başka bir bahara erteliyorum..
Selam hocam vosvosuna ne kadar değer biçiyosun. Sonuçta değerinde bir motor istiyosundur.
Fiyat hakkında yorum yapılmasını her zaman çok yanlış bulmuşumdur. Malın sahibi kendi istediği fiyatı yazmış zaten. Alacaksanız pazarlığınızı yaparsınız, almayacaksanız ne gerek var "fiyat pahalı" demeye.
dionysos06' Alıntı:Hocam çok teşekkür ediyorum. Söylediklerinize katılıyorum. Zaten fiyatını düşük tuttum vosvoslardan gerçekten anlıyan bunu hemen farkeder..
Sn.bobber,
Alıcı değilim. Fakat alıcıları uyarmak da bir görev. Size göre fiyat normal olabilir fakat bence, yani benim "VosVos"dan anladığım kadarıyla hangi aracın ne fiyatlara ne hale getirilebileceğini bildiğim için gönül rahatlığıyla söylebilirim. "Fiyat çok uygun aman ne güzelmiş" denilmesinden gocunulmuyorsa, eleştiriden de gocunulmamalı ki zaten Sn.dionysos06 da gocunmadığı göstermiş.
Sn.dionysos06,
Merak etmeyin az da olsa kıt bilgimle anlayabildiğim kadarıyla düşüncemi söyledim. Böyle laf arasında bir şeyler ima etmeye gerek olduğunu sanmıyorum.
Hayırlı satışlar.
Sn.bobber,
Alıcı değilim. Fakat alıcıları uyarmak da bir görev. Size göre fiyat normal olabilir fakat bence, yani benim "VosVos"dan anladığım kadarıyla hangi aracın ne fiyatlara ne hale getirilebileceğini bildiğim için gönül rahatlığıyla söylebilirim. "Fiyat çok uygun aman ne güzelmiş" denilmesinden gocunulmuyorsa, eleştiriden de gocunulmamalı ki zaten Sn.dionysos06 da gocunmadığı göstermiş.
Sn.dionysos06,
Merak etmeyin az da olsa kıt bilgimle anlayabildiğim kadarıyla düşüncemi söyledim. Böyle laf arasında bir şeyler ima etmeye gerek olduğunu sanmıyorum.
Hayırlı satışlar.