Scooter Egzoz Sesi Sorunu!!!

Merhaba arkadaşlar benim 2 zamanlıı 90 cc kanuni popcorn da
aşırı gürültülü bir egzoz sesi var ve
neden bu kadar fazla ses çıkardığını anlamıyorum.
Tanıdıklar 1 km öteden gelişimi tanır olmuşlar...

sizce bu çift zamanlı oluşundan mı? yoksa başka bir derdi mi var?
şimdiden teşekkürler

iki zamanlılar sesli çalışır. Şayet motorun sesi sonradan değiştiyse egzozun peteği kırılmış olabilir. ama sesli çalışması normal yani.

evet bende böyle bi duyum almıştım ancak rölantide bile çok güçlüü patır pattır diye bi ses var...

egzozda çatlak var mı yok mu kontrol et bence. yoksa bakkaldan bulaşık teli al ve egzozun borusuna göre içeri itele. idare edecek kadar azalır bence. sanayide yeni egzoz da yaptırabilirsin.

motoru calıstır egzozun etrafında elını gezdir catlak varsa hava gelır elıne anlarsın bıde egzozun bağlantıgı bogaza bak vidası gevsemiş olabilir zamanlı titresimvsden ha bide egzoz contana bak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar benim 2 zamanlıı 90 cc kanuni popcorn da
aşırı gürültülü bir egzoz sesi var ve
neden bu kadar fazla ses çıkardığını anlamıyorum.
Tanıdıklar 1 km öteden gelişimi tanır olmuşlar...

sizce bu çift zamanlı oluşundan mı? yoksa başka bir derdi mi var?
şimdiden teşekkürler

Popcorn da tok bir ses vardır. Anladığım kadarıyla eksoz manifoldunun bağlantısın da ki conta ölmüş değiştir. Tabi değiştir derken ben anlattığın kadarı için diyorum. Motor çalışırken kaçak olup olmadığını gözle. Conta da ise zaten korumu görürsün. Ona göre gerekeni yap...

egzozda çatlak var mı yok mu kontrol et bence. yoksa bakkaldan bulaşık teli al ve egzozun borusuna göre içeri itele. idare edecek kadar azalır bence. sanayide yeni egzoz da yaptırabilirsin.

bu yöntemi ilk defa duyuyormm yarın ilk işim deniycmm ...
ve diğer arkadşların yorumları içinde çok teşekkür ederimm hepsini göz önünde bulunduracam

Benim Hurricane'imde de aynı sorun var. Egzoz Aşırı gürültü yapıyor. Sözde usta düzeltmişti. Hava filtresi değil, açık kullanıyorum ama onun sesi tok çıkıyor. Egzoz aşırı patlama yapıyor. Sizin yazdıklarınız üzerine bende bugün kontrol ettim fakat görünürde birşey yoktu. Herhangi bir kaçakta bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar