Elciklerim yanlış mı geldi acaba..

Arkadaşlar geçenlerde internetten elcik sipariş etmiştim..
Bugun gelmiş elciklerim ama dikkatimi çeken bişey oldu sağ sol farkı yok yani sağdaki elcikte gaz için aparat felan yok Resimler'de daha iyi anlıyabilirsiniz..
Motorum şuan burada olmadığı için deneme imkağanım olmadı tabi ama yinede bi gariplik var bu işte.. Acaba şuan üzerindeki elcikleri söktüğümde ondan çıkan aparatı mı buna takıcam veya yanlış mı gönderdiler.. ?

Bu bendeki Elcik...
10229.jpg

Buda sanırım olması gereken..

10205.jpg

aynısını bende dusunmustum ilk baska elcik aldıgımda :D ama icindeki gaz kolunu cıkartacaksınız öncekinin ve o yeni aldıgınız elciklerin birisi buyuk aynı gözükyo ama ici buyuk yani ona dikat ederik takın ve kaza basın :D

O işaretlediğin parçayı çıkaracaksın ama büyük ihtimal kırarsın en iyisi yeni bir tane al 2 tl yeni aldığın elciğe sok. :D

İyi güzelde internetten sipariş ediyoruz. onu ayrı satmazlar kii Bakalım belki kırmayız : )
Neyse teşekkür ederim yardımlarınız için..

İyi güzelde internetten sipariş ediyoruz. onu ayrı satmazlar kii Bakalım belki kırmayız : )
Neyse teşekkür ederim yardımlarınız için..

abi uzak ama pendikte satan yer biliyorum... 2 liralık şey için pendik e gelmek mantıklı değil... ama mutlaka satan yer vardır...

Mutlaka vardır tabi de buralarda hiç sanmıyorum..

2lira için pendiğe geliceğime 5 liraya yeni elcik alır 5 de kargo veririm benzin parasını kurtarırım :p

İnşallah kırmayız dikkat ederk çıkartırım gres yağı felan sürerim artık :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar