[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları İzmit/Maşukiye Gezisi - 27 Mart '11

Merhabalar, cruiser kullanıcıları olarak havaların güzelleşmesiyle beraber geçen hafta bir sürüş yapmıştık. Tadı damağımızda kaldı ve şimdi daha kapsamlı bir organizasyonla Maşukiye'ye süreceğiz. Bize katılmak isteyenleri bekliyoruz.

Gideceğimiz Yer: İzmit / Maşukiye
Buluşma noktası: GARAJ (Google Map)
Rota: Dudullu gişelerden otobana girilerek Sapanca çıkışından çıkılacaktır. İzmit Batı çıkışına gelmeden BP'de küçük bir mola verilecektir.

NOT Olası yağış durumunda, sürüş iptaldir.

1-İnzell
2-Pause+1
3-Meyto+1
4-_engin_
5-BBelt
6-Yasdal & Yasemin Yaşdal

beni yazmadan kim yazıyor bakıyım ısmını
2 kişi gelirim ama 2 cisi henuz mechul

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gezi düzenlemişsiniz güzel yapmışsınız da, Bu Maşukiye nerededir, nasıl bir yerdir hiç yazmamışsınız.

Gezi düzenlemişsiniz güzel yapmışsınız da, Bu Maşukiye nerededir, nasıl bir yerdir hiç yazmamışsınız.

Maşukiye hatırladığım kadarıyla izmitle sakarya arasında kalan biryer.
Çoook seneler önce gitmiştim oldukça güzel ve gezilesi bir belde. Özellikle alabalığı mükemmeldir:cat:

1-gv650i+1
2-İnzell
3-Pause + 1
4-Meyto + 1
5-_engin_
6-BBelt
7-Yasdal + Yasemin Yaşdal
8-asi_mavii + 1
9-MotorKafa + - 1 :mrgreen:

Artçım olurmu olmazmı bilmiyorum:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 ----------

Ha bu arada çıkış saatimiz kaçtı yahu ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 ----------

geçen seferki başlıkta mehmet tufan dream 34 falan vardi neeeresiniz?

İnzell arkadaşımız çıkış saati yazmamış,

Saat: 10:00 Teker Döner :D

ben burdayım, ve çıldırıyorum gelmek için lakin motosikletim hala itoğlu it servisinde, çıkarmadık hala çalıştıramadık bi türlü.. allah rızası için benim ufaklıktan anlayacak adam edecek bir usta bilen varmı ?
adam gibi sözünün ve işinin ehli olsun arkadaşta oluruz dostta, lanet olsun bağcılar ve esenlerin aç köpeklerinden :(

ben burdayım, ve çıldırıyorum gelmek için lakin motosikletim hala itoğlu it servisinde, çıkarmadık hala çalıştıramadık bi türlü.. allah rızası için benim ufaklıktan anlayacak adam edecek bir usta bilen varmı ?
adam gibi sözünün ve işinin ehli olsun arkadaşta oluruz dostta, lanet olsun bağcılar ve esenlerin aç köpeklerinden :(

yahu kardeşim maltepeye getirebilseydin..:pr:
sanırım daha önce söylemişimdir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar