kardeş,koç mantığı konusunda seninle hem fikirim ama,youtube da,rtr 150 diye bakarsan,buraya getirmeyi vaad ettikleri motorun aynısı.yani rtr 150 diye bir motor var ve yeni kasaya eski motor değil.tamam hindistanda 160 lığı-180 liği ve daha büyüğü bile var ama 150 lik te var.
valla Bora abi ben ana bayi ile çok konuştum yüz yüze,ve fuarda'da sordum en son yeni kasada motor enjeksiyonlumu diye yok dedi arkadaş eski kasanın karbüratörlü motoru var dedi.
ama tekrardan fikir değiştirip enjeksiyonlu 150 cc koyarlarsa üzerine orası ayrı nasıl olsa ne zaman geleceği malum.keşke hiç getirmeselerde direk rtr 180 İ yi getirseler.ben bile o zaman yedek motor olarak alırım belki.
hindistan'da bu 150 cc lere artık bakmıyorlar bile,youtube'de artık videolara bakarsanız hep rtr 180 videosu.
motorun sağlamlığına laf yok ama çevir çevir ver milletin önüne ben ona kızıyorum.
dikkat edersek bu 125 ve 150 cc ybr-cbf-tvs apache hep makyajlanıp öne sürülüyor baştan yaratma diye birşey yok,nereye kadar böyle devam edecek merak ediyorum.
bu arada yamahayı yeni kasa cbr dan dolayı tebrik ederim örnek alsınlar.