Pist de çekilmişler yasak değil bildigim kadarı ile bizde öyle yapcaz veya trafiğe kapalı alanda:queen:
Gözlükleri sormuyorum yoldadır diye düşünüyorum kaç gündür yazıyorsunuz benimde ilgimi çekti motor yav
kliması varmı bunun?
Yoo pist şart degil. Trafik kurallarının anasını aglatmadıgınız sürece trafikdeki videolarda eklenebilir.
Yoo pist şart degil. Trafik kurallarının anasını aglatmadıgınız sürece trafikdeki videolarda eklenebilir.
Bu motüre de herkes binmiş yahu......
![]()
Erhan ,üzerinde poz a 2 lira ,1 tur atmaya 10 lira kesiyordu fuarda.... :queen::queen:
Gözlükleri sormuyorum yoldadır diye düşünüyorum
Size mustehak.
Mis gibi avrupa mali gozluk satiyoz dedik,gittiniz Halis'in çakma çin mallarina itibar ettiniz.
Noooldu?
Tsunami yuttu.![]()
Gözlüklerimi aldim.
isin zor kismini hallettik yani
Motoru amak kolay.:cherry:
![]()
@SinanAksu
hoşgeldin abi siteden uzak olduğundan gözlüklerden mahrum kaldın tabi.hemen siparişini geç halis abiye yollasın![]()
Size mustehak.
Mis gibi avrupa mali gozluk satiyoz dedik,gittiniz Halis'in çakma çin mallarina itibar ettiniz.
Noooldu?
Tsunami yuttu.![]()
Be kardeşim adam çakal yav ben ne yapayım
başta parayı kapana kadar gözlük avrupaydı
sabah oldu çin
öğle vurdu tusunami
bu adam bu ticari zekayla 4500 cc motor çıksın ona bile ilk müşteri olur yav peeesssss
Be kardeşim adam çakal yav ben ne yapayım
başta parayı kapana kadar gözlük avrupaydı
sabah oldu çin
öğle vurdu tusunami
bu adam bu ticari zekayla 4500 cc motor çıksın ona bile ilk müşteri olur yav peeesssss
eger motor ss baksaydım şimdi yamaha almıştım 1600cc :queen:
Ben motorcunun zeKi,çevik olanını ve PARAMIN ÜZERİNE YATMAYANINI severim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 ----------
kliması yoksa bana gelmez yav istemem
Geyik falan döndügü yok yahu.
Ticaret yapiyoruz Sinan.
Bu arada bana amca dedigini unutacagim sanma.::miiz::