Moto-foto yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bak koyarim buraya bir fotograf, yarisma baslamadan biter!!!
Ona göre.:bounce:
:p

Yarışmaya dahil olamayacağım,çünkü üzerinde ve hareket halinde değiller..Başka sefere inş..Güzel fotolar için herkese teşekkürler..

102-1820.jpg

102-1819.jpg

102-1816.jpg

yaa beyler, bayanlar; cüri kim olacak???

İsmimin aday adayları teklifi :mrgreen: arasında geçtiğini şimdi gördüm. Teşekkür ederim. Konuya son sayfadan dalmıştım az önce, o yüzden geç farkettim.

Kriterler tam olarak ne olacak? Motor üstünde olmak tamam, bu belli. Ama ben mesela photoshop ile editlenmiş fotoğrağların "iyi fotoğraf" olarak sunulmasından nefret ederim. O fotoğraf değildir, photosop çalışmasıdır bana göre. En harikasını editlenmiş olduğu için kafadan elerim. Bence makinadan çıktığı gibi en fazla küçültülerek buraya yüklenmiş olmalı. Çakılmayacak şekilde ufak tefek düzenleme yapılmışsa zaten yapacak birşey olmaz.

Ha editlenmiş olur derseniz ve jüri üyesi olarak kabul edilirsem, o kurala uyarım :)

Mersin İl Temsilcisi
İsmimin aday adayları teklifi :mrgreen: arasında geçtiğini şimdi gördüm. Teşekkür ederim. Konuya son sayfadan dalmıştım az önce, o yüzden geç farkettim.

Kriterler tam olarak ne olacak? Motor üstünde olmak tamam, bu belli. Ama ben mesela photoshop ile editlenmiş fotoğrağların "iyi fotoğraf" olarak sunulmasından nefret ederim. O fotoğraf değildir, photosop çalışmasıdır bana göre. En harikasını editlenmiş olduğu için kafadan elerim. Bence makinadan çıktığı gibi en fazla küçültülerek buraya yüklenmiş olmalı. Çakılmayacak şekilde ufak tefek düzenleme yapılmışsa zaten yapacak birşey olmaz.

Ha editlenmiş olur derseniz ve jüri üyesi olarak kabul edilirsem, o kurala uyarım :)

ben de seninle aynı düşüncedeyim hocam.
maksat doğallık. mesela ben zirvelerde çekilmiş bir resmime montajla öyle bir yıldırım vs eklerim ki, sanki mahşerde sırat köprüsünden motorla geçecem sanarsın ama oradaki yusuf yusuflar da ortalıkta görünmeli ki doğal olsun :)

kabul edilirsen enden olmasın...

denizin kızı; senin için de aynılarını öyleyebilirim. kabul edilmeniz yeterli.

maksat apaçilik değil yol yapmak temalı foto paylaşmaksa o da var efenim :))

186.jpg

listeye nasıl yazcez adımızı yahu ?

Mersin İl Temsilcisi
1.Yurekce
2.Alper41
3.Anil89tas
4.FlexMan
5.Dr.MZÇ
6.Fusuy364
7.sametagir
8.~~NEO~~
9.aksoyy
10. Nexagon
11- otopsici
12- chopperrider,
13-alp tunay

ismini eklmek isteyenler eklesin agalar :)

1.Yurekce
2.Alper41
3.Anil89tas
4.FlexMan
5.Dr.MZÇ
6.Fusuy364
7.sametagir
8.~~NEO~~
9.aksoyy
10. Nexagon
11- otopsici
12- chopperrider,
13-alp tunay
14-AydoganX

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kendi çektigim bir fotografi koyup, ismi lazim degil bir arkadasi yarismaya sokayim.:p
DSCN5953.jpg

Kendisi benim motosiklet uzerinde hiç fotografim yok hadi be abi gozunun yagini yiyeyim seklinde yalvardiktan sonra, tamam len çekeyim deyip bu fotoyu çekmistim.:cherry:

Motosiklet:CBF600
Mekan:Hollanda
Pilot:Ismini vermek istemeyen Remzi.
:thumleft:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar