Asya Motor Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam cross için bakıyorsan diğer markalara bakmanı öneririm zira bizim motorun tekerleri daha çok asfalt ağırlıklı birde bir zaman sonra sıkılacaksın bu tekerlerle tırmanamamaktan sonra jant çemberi değiştir jant teli bul vs uğraşacaksın.ha yol yapıcam şehir içinde kullanıcam diyorsan al derim.

Şuan Arazide Kullanamam zaten 3-4 ay sonra arazide biraz uğraşırım ozmana kadarda tekerlek ve jant çemberi alırım..sorun değil.. sadece arıza verme konusunda durumu nedir. veya sizce bu motor alana kadar başka cross motor alınabilir mi?

olurum tabi neden olmasın ama o yiba çarşısının ilerisindeki motorcu dediğin muhtemelen kazıkçı tayfun motor daha töbe billah gitmem o adama ordan da bişey almam 20 liralık konjektörü 45 liraya sattı ayak üstü üstelik fiyatının 20 lira olduğunu bildiğim halde almak zorunda kaldım mecburiyetten.ben servise götürmüyorum kendim yapıyorum eksiğini gediğini ama usta ismi verebilirim istersen.

hocam cross için bakıyorsan diğer markalara bakmanı öneririm zira bizim motorun tekerleri daha çok asfalt ağırlıklı birde bir zaman sonra sıkılacaksın bu tekerlerle tırmanamamaktan sonra jant çemberi değiştir jant teli bul vs uğraşacaksın.ha yol yapıcam şehir içinde kullanıcam diyorsan al derim.

Kazıkçı mazıkçı ama işimiz ona kaldı sanırsam.Tay 200 ü bir orda bulabildim.Cevapların için çok teşekkür ederim.Umarım motoru alıp ileriki zamanda sorularımla darlarım :mrgreen:

Kazıkçı mazıkçı ama işimiz ona kaldı sanırsam.Tay 200 ü bir orda bulabildim.Cevapların için çok teşekkür ederim.Umarım motoru alıp ileriki zamanda sorularımla darlarım :mrgreen:

öveçlerdeki ali özlüyü aradın mı? aramadıysan numarasını verebilirim veya asyanın kendi sitesinde de vardır yyoksa bile motoru getirecektir kendisi

öveçlerdeki ali özlüyü aradın mı? aramadıysan numarasını verebilirim veya asyanın kendi sitesinde de vardır yyoksa bile motoru getirecektir kendisi

araştırırken oraya da uğradım fakat sorduğumda yok dedim getirebilirmisiniz diye sorduğumda da olumsuz cevap aldım.Motoru alayım da artık baktım olmuyor servisi değiştiririm.

Ben artık Tay 200 sahibiyim bugün itibari ile:mrgreen: Bu motorsiklet konusunda deneyimli arkadaşlardan azıcık yardım bekliyorum.Motorun huyunu suyunu biliyorsunuz ve bana verebileceğiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler yamyamaha.Arkadaşlar seleyi nasıl çıkaracağız yerinden bir türlü beceremedim.Birde motoru yıkarken nerelere basınçlı su tutmamalıyım.

Ben artık Tay 200 sahibiyim bugün itibari ile:mrgreen: Bu motorsiklet konusunda deneyimli arkadaşlardan azıcık yardım bekliyorum.Motorun huyunu suyunu biliyorsunuz ve bana verebileceğiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var.

ilk evvela sbu konuyu baştan sona okumanı tavsiye ederim çünki burda detaylıca incelendi bu motor ve eminim aklına takılan bütün soruların cevabınıda bulacaksındır kendince önemli olanlarını not al bi yere seleyide arka çamurluğun iç tarafındaki somunları çıkartarak sökeceksin bu ara olmadı bi gün buluşup bi yerde oturup detaylıca konuşadabiliriz veya pmden numaranı yolla bizim ankara mtde buluşma yaptığımız bi gün sanada haber vereyim orda oturup anlatırız :wiinkk:

ilk evvela sbu konuyu baştan sona okumanı tavsiye ederim çünki burda detaylıca incelendi bu motor ve eminim aklına takılan bütün soruların cevabınıda bulacaksındır kendince önemli olanlarını not al bi yere seleyide arka çamurluğun iç tarafındaki somunları çıkartarak sökeceksin bu ara olmadı bi gün buluşup bi yerde oturup detaylıca konuşadabiliriz veya pmden numaranı yolla bizim ankara mtde buluşma yaptığımız bi gün sanada haber vereyim orda oturup anlatırız :wiinkk:

Gaccall tüm forumu okudum bayağı gözlerim ağrıdı ama bitti önemli bilgileri dediğin gibi not aldım ama bulamadığım yada gözmden kaçan bir kaç noktaydı.Son olarak asya stickerlarını sökmek istiyorum fakat tek parça halinde gelmiyorlar zorlayacak gibi kolay yoldan nasıl sökebilirim.

Gaccall tüm forumu okudum bayağı gözlerim ağrıdı ama bitti önemli bilgileri dediğin gibi not aldım ama bulamadığım yada gözmden kaçan bir kaç noktaydı.Son olarak asya stickerlarını sökmek istiyorum fakat tek parça halinde gelmiyorlar zorlayacak gibi kolay yoldan nasıl sökebilirim.

sıcak suyla sökmeyi dene benimkilerin üstüne direk boya vurmuşlar pek göze çarpmıyo bende ellemedim öle duruyo :)

hayırlı olsun soykan hocam Allah kaza bela vermesin. bende alalı 2 hafta oldu gaccal ın dediği gibi stickerları sökmeye gidecem birazdan suyun kaynamasını bekliyorum :cat:

teşekkür ederim Kadir:) Gaccall Ben sbh söktüm yazını görseydim keşke senin dediğin gibi yapardım ama ben herhangi bir kartla hafifçe bir tarafını kaldırdıktan sonra elimle çektim yavaşça geldiler.Ardından hemen bezle sildim iz kalmasın diye ama yanlardaki büyük asya yazısını söktüm fakat azıcık iz kaldı umarım gider onlarda.Seninki de hayırlı olsun.Kaskın asfalt görmesin.

alkollede çıkar o kalan izler tahminim ben saf alkol amıştım ulustan ne bulduysam siliyordum hele jantları felaket parlatıyor :)

s.a herkese artık bende bir asya kullanıcısıyım.. plakayı bekliyorum...:D bişey sormak istiyorum.. bu asyalara ses için hangi egzoz markasını ve modelini önerirsiniz.. yoksa eklememi yapmak lazım.egzoza bide hava filtresi falan değiştirilirse rodajı etkilermi? etkilemezse hava filtresi için tavsiyeniz varmı

s.a herkese artık bende bir asya kullanıcısıyım.. plakayı bekliyorum...:D bişey sormak istiyorum.. bu asyalara ses için hangi egzoz markasını ve modelini önerirsiniz.. yoksa eklememi yapmak lazım.egzoza bide hava filtresi falan değiştirilirse rodajı etkilermi? etkilemezse hava filtresi için tavsiyeniz varmı

valla ses için özel bir egzoz kullanmıyoruz ama varolan egzozun üstünde çeşitli modifikasyon yapanlar mevcut istersen sende yapabilirsin ayrıca hava filtresi içinde extradan bi çalışma yapanı görmedim ama illaki ben iyi bişiler alıcam diyorsan k&n lere bakabilirsin benim bile aklıma gelip araştırmadım açıkcası hatta hava filtresiz kullanan arkadaşlar da mevcut hava filtresi kullanmayan motorların sesi daha bi hoş daha bi güzel çıkıyo bilgin olsun.

alkollede çıkar o kalan izler tahminim ben saf alkol amıştım ulustan ne bulduysam siliyordum hele jantları felaket parlatıyor :)

işte bu iyiymiş kesin denemeli :) Alalı 3 gün oldu anca 30 km yapabildim akü de bir türlü dolamadı kick starla idare ediyoruz şimdilik plaka çıksın direk Gölbaşı taraflarına gideceğim.
motorun hayırlı olsun.Allaz kaza bela vermesin.

işte bu iyiymiş kesin denemeli :) Alalı 3 gün oldu anca 30 km yapabildim akü de bir türlü dolamadı kick starla idare ediyoruz şimdilik plaka çıksın direk Gölbaşı taraflarına gideceğim.
motorun hayırlı olsun.Allaz kaza bela vermesin.

Valla ne yalan söleyim kickstart benim çok daha fazla hoşuma gidiyo marşdan :) motor 2 hafta beklese dahi 4. kickstarta bastığımda alıyo ha bu arada bu akşam buluşma var gibi olmazsa sende gel msni ekledim ama online görmedim seni hiç bilgin olsn.

hayrılı olsun. benim resimlere bak o tarz bişey yaptırabilirsin baya iyi duruyo. arka sayfalara git bulursun:)

Bu arada son halini koymayı unutmuşum ben:mrgreen:
WiQYOsumkS

188924_193373607363540_100000727074467_519241_1499384_n.jpg

197390_193373710696863_100000727074467_519244_5357532_n.jpg

188348_193373517363549_100000727074467_519238_1011131_n.jpg

189192_193373290696905_100000727074467_519233_194708_n.jpg

188920_193373370696897_100000727074467_519235_4209315_n.jpg

DAHA BİTMEDİ DAHA KAFA BOYANCAK O ZAMAN GÖRÜN :mrgreen:

Son düzenleme:
aslında depo grenajını söküp de depoyu beyaza boyasan daha mı hoş olurmuş acaba? gidon çok kuş gibi durmuş aletin üstünde birde elcik koruma tamam gibi hadi hayırlı olsn tam masrafı yazacaktın bi ara buraya ama arada kaynadı sanki.

Valla ne yalan söleyim kickstart benim çok daha fazla hoşuma gidiyo marşdan :) motor 2 hafta beklese dahi 4. kickstarta bastığımda alıyo ha bu arada bu akşam buluşma var gibi olmazsa sende gel msni ekledim ama online görmedim seni hiç bilgin olsn.
Davetin için teşekkürler.Gelmek isterim ama ruhsat ve plaka çıkmadı üstüne ehliyeti daha almadım emniyetten işimi şansa bırakmak istemiyorum.Bu arada haklısın kickstart daha bi zevkli.Size birşey sorabilirmiyim bugün biraz mahallemde kullandım.Yanlışlıkla bir kere bayırda olmak üzere 2-3 kez 2. viteste kalkış yaptım bilmeden ki aslında yapamadım bir zararı olurmu.Bununla bağlantısı varmı bilmiyorum ama motoru durdurdum 1 dakika sonra çalıştırdım rölanti devri çok yüksekti vites boştayken 1. e atınca hafif azalıyordu rölanti devri.Motormu açıldı rahat çalışıyor yoksa bir sorunmu var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar