Bmw BMW S1000RR kullanıcıları bilgi paylaşımı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
siyah olarak her gün gördüğüm bir tane var,
tankın üstünde çok hafif iki çizik var,
sahibine bir tank ped alabilirim fiyatlara bakıp,
buram buram kalite kokakn bir makina,
performansı ve gerekliliği konusunda hiç bilgim yok ama,
uzaktan bakması bile güzel,
ehlinde olmasında fayda var.

tak ped motorla birlikte veriliyordu ben tank ped için ayrıca para vermedim belki o beyenmemiş takmamıstır.

malınada yok yok yarışmak istesen ekstra birşey yapmak gerekmiyor.en basit celik firen hortumları orjinal buna benzer daha cok şey var ama aklıma geldikce ekleyecegim...

ne var bendede var !!! kahvaltımı bile yapıyorum üzerinde yakında videomuda paylaşıcam :rendeer:

cem,
bir kuş sütün eksik:queen:
halis abinin motorunda kahvaltı yaptın,
senin motordada yemek yersin tehlikeli adamsın:p

halis abi,
biraz motorun artı ve eksilerinden bahsedersen bilgi edinmiş oluruz,
allah kazasız belasız kullanmayı basip etsin:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
su ana kadar 3 model s s kulandım ama hız olarak hizlanış olarak ya 1000cc bana fazla yada bu fazlaseri ama güvenlik olarak digerlerine oranla daha iyi firen yaparken korkmuyorum kapma yaparmı kitlenirmi diye kendine güvenmiyorsan yagmur modunda 150 beygir olarak kulanabiliyorsun yada biraz daha güç istersen spor moda kulana biliyorsun üç mod var 3 mod tam güç ama istersen koltuk altında bir cip var onu takarsan tum elektironık sistemler devre dışı kendin güveniyorsan tam güc senin elerinde denedinmi dersin denemedim...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
k1200s testinden sonra gece uykularım kaçmıştı, bunu düşünemiyorum :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Suspansiyon ayarlari kontak anahtari ile mi yapiliyor?
Haberin varmi ya da?:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Suspansiyon ayarlari kontak anahtari ile mi yapiliyor?
Haberin varmi ya da?:)

en son istanbul parkta kulanırken orda ayarlatmıştım ama tornavida kulandı.
ama pazartesi dener yazarım :cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
en son istanbul parkta kulanırken orda ayarlatmıştım ama tornavida kulandı.
ama pazartesi dener yazarım :cat:

Biz pist surusu yaparken biri kenara çekmis kontak anahtari ile ön takimi ayarlamaya çalisiyordu.:)
Ben pist ortasinda malzeme nerden bulacak,ondan yapiyor diye dusunmustum ama sonradan aklima ulem niye olmasin diye gedi.:p
Sonradan bakmak da aklima gelmedi.:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Biz pist surusu yaparken biri kenara çekmis kontak anahtari ile ön takimi ayarlamaya çalisiyordu.:)
Ben pist ortasinda malzeme nerden bulacak,ondan yapiyor diye dusunmustum ama sonradan aklima ulem niye olmasin diye gedi.:p

benim kiler hala pist ayarında duruyor degiştirmedim daha dogrusu bilmiyorum :queen:
o yüzden öyle bıraktım ama dedigin gibi anahtarla ayarlanabilir şimdi gözümün önüne geldi.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
k1200s testte verdiklerini bilmiyordum havalar düzelsinde birde onu deneyeyim :queen::queen:

2007 senesi mayıs ayında öyle bir güzellik yapmışlardı bize

f800s
f800st
k1200r
k1200s

15 er dakika tadına bakmıştım hatta videom da var torunlarıma saklıyorum abi :mrgreen:

mete benim için abs öncelik oda bmw var s1000rr degilde s600rr olsaydı daha cok sevinirdim ama 1000cc cıkardılar benim en öncelikli abs lazımdı onuda buldum.ve abs harici diger özeliklerde cabası ö yüzden ben memnunum motordan :p

iyi tamam öle olsun ABS nin hastasısın anlaşıldı...ama biraz teknik şeyler paylaş...yalandan konu açtın vallahi...:cherry: gidişi gelişi atlayışı zıplayışı frenajı uçarı kaçarı sokarı yaz bişeyler bilgi sahabısı olalım...:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi tamam öle olsun ABS nin hastasısın anlaşıldı...ama biraz teknik şeyler paylaş...yalandan konu açtın vallahi...:cherry: gidişi gelişi atlayışı zıplayışı frenajı uçarı kaçarı sokarı yaz bişeyler bilgi sahabısı olalım...:wiinkk:

Motorun ozeliklerini ilk sayfaya attım zaten geriye yaşadıklarımı yazmak kalıyor onlarida yavaş yavaş paylaşıyorum.
Senin ve benim olduğum yerde geyik olmaması zor ama senin amacın laf geydirmek o yuzden fırsatı kaçırmıyorsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 ----------

Şimdi aklıma geldi belki bilirsin BMW anahtarları araba anahtarı gibi geniş yani tornovide olarak kulanila bilirsin o yuzden kulanmistir...

abicim 6000 km yapmışsın yavaş yavaş paylaşıyorum diyorsun...bu 6000 km lik tecrübeyi yaz bari...bunları fotoğraf ve videolarla tamamlarsın falan...harbiden hiç heves etmiyomusun yav şöyle bi hızlanma videosu çekeyim atlayım zıplayım falan...piste gidip çekimler falan da yapabilirsin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abicim 6000 km yapmışsın yavaş yavaş paylaşıyorum diyorsun...bu 6000 km lik tecrübeyi yaz bari...bunları fotoğraf ve videolarla tamamlarsın falan...harbiden hiç heves etmiyomusun yav şöyle bi hızlanma videosu çekeyim atlayım zıplayım falan...piste gidip çekimler falan da yapabilirsin...

Ben yaşlı biriyim yavaş yavaş resim dersen ilk sayfada var video hiç çekmedim cekemedim belki bilirsin gecen sene bir olay yüzünden biraz uzak kaldım motordan ve kısmet olursa bu sene koyarım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------

Pist de çekilmişler yasak değil bildigim kadarı ile bizde öyle yapcaz veya trafiğe kapalı alanda:queen:

Ben yaşlı biriyim yavaş yavaş resim dersen ilk sayfada var video hiç çekmedim cekemedim belki bilirsin gecen sene bir olay yüzünden biraz uzak kaldım motordan ve kısmet olursa bu sene koyarım
:

yaşlıyım diyorsun ama maşallah altındaki makina pek kapmubağaya benzemiyor...:queen: konuya video..foto eklersen motorun üzerinde oturuş şekli ara hızlanmalar devirler vs ince ince dokursan konuyu daha hoş ve renkli olacaktır...bir bakarsın senin motoru ilerde ben satın alırım...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu motüre de herkes binmiş yahu...... :p:p

Fuar2011102.jpg

Erhan ,üzerinde poz a 2 lira ,1 tur atmaya 10 lira kesiyordu fuarda.... :queen::queen:

ilk 1000 km 9000 deviri geçemiyo alet boşuna zorlamayın :)
şuan en teknolojik ss bmw nin kullanıcıları çok şanslı hp kit takan var mı acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar