honda transalp

Ortalamasına 8 diyen bile var. Sınıfına göre çok yaktığı bir gerçek ama 8 de çok abartılı bir rakam yahu

Hocam, öncelikle hayirli olsun güle güle binin. Cok güzel bir motor. Bende enduro meraklisi olarak merak ettigim bir konu var. Transalp'in yakit sarfiyati konusunda acaip sehir efsaneleri var. 7lt den falan bahsediliyor. Aciklik getirebilir misin sana zahmet.

Yakıt konusu Efsane değil gerçek arkadaşım. Ama bu motordaki torku ben başka motorda daha hissetmedim onu söyliym.

Güzel bir motosiklet almışsınız.

Hayırlı olsun.

Güzel günlerde, kazasız keyifli sürüşler diliyorum.

Ben ortalama 5-5,5 yakıyorum. 5'in altına indiği de oluyor. 7'ye çıkmak mümkün değil gibi. Çok zorlaman lazım. 8 hiç görmedim.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.

Çok güzel motordur TA, zaten efsanedir. Yakıt konusunda 8 Lt diyenler nasıl kullanıyor anlamıyorum. Ben yaklaşık 8 ay kadar kullandım ve tüm benzin alımlarının istatistiklerini tuttum. Ortalama 5,36 Lt çıkmıştı. Kısacası az yakmıyor ama öyle benzini de içmiyor. Tabi sürekli yüksek devirde kullanırsan 6-7 arası yakar diye tahmin ediyorum.

jr.

arkadaşlar 174 boy ile bu motoru kullanabilir miyim?

oy oy oy, harkulade, kazasız belasız binersin umarım..

ne kadar'a aldın?

nasip olursa bende niyetliyim, ya transalp ya gv650..
transalp ağır basıyor..

en çok beğendiğim modellerden biri.güle güle kullan kazasız belasız;inşaallah birgün bizede nasip olur:)

jr.

lem suku, her yerden çıkıyorsun. kapat bilgisayarı da çalış biraz, eve para götür.

sen yola mı geldin sanki gittin ne aldın :mrgreen:

alçak sele ile yüksek sele arasında ne kadar fark var?

ya napcan alcak sele yuksek sele işine bak kardesimm önce elindeki teneke yıgınını sat sonra transalp bakarsın :p

jr.

sen ayakların yetişmiyo diye KATEME'yi satmıştın ya hani :mrgreen:

(döktürme kirli çamaşırlarını)

ben de önceden önlem alıyorum sukum-deryam

anlaşılan o ki racing'e geçtiğin için pişmansın. buralarda dolandığına göre. yoksa sürerken çömelmekten belin (!) mi açılıp üşüyor? :mrgreen:

hadi kardeşim kapatma dükkanın önünü :mrgreen:

arkadaşlar siz sukuyu hor görmeyin :mrgreen: sele yükseklik farkı ne kadar alçak selede?

bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
transalpin maliyeti 12500tl oldu yan çantalarıda mevcut ilk sahibinden aldım kapalı garajda bırakmış bende kapalı garaja bırakıyorum idealimdeki motoru almak nasip oldu allahıma şükürler olsun yakıt sarfiyatına gelince sölemesi ayıp 20 lira atıyorum 90-100 km civarı götürüyor sakin kullanımda gaz açarsak yakar tabiki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar