MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaslar 151 rs motorum war yagını 2 gun once degıstırdım 10 40 castrol scooter tavsıye yagı ıle 2 gun sonra egzozdan beyaz duman atmaya basladı motoru durdurunca tutuyor bırde duman ıcınde birde yag tıpasını actıgımda motor stop halındeyken yağ fokurduyor resmen dısarı atar gıbı yapıyor sankı araba hararet yapmış gibi 2 gun yagmurda kaldı motorum ama ustu naylonla ortuluydu hıc bır sorunum yoktu mısafırlıge gelmıstım ama buraya geldıkten sonra oldu bu durumlar egzoz beyaz duman atıyor birde yag yerı araba hararet yapar gibi yag fokurduyor arkadaslar acıl yardım burada motor ve ya serviste yok sabay 1 de yola cıkacam saygılarımla cevabınızı beklıyorum.

senin motor conta yakmış görünüyor anlattıklarına bakılırsa geçmiş olsun.fazla para tutacağını sanmıyorum.

55 kilometre yol gidecegim gitmek zorundayim yani bir sorun cikarmi acaba yani korktum motor ynar diye yağ fokur fokur olunca 55 kilometre dayanarmı motor ...

satıyorum benim böcüğü arkadaşlar haberiniz ola büyültücem chopper alıcam garantisi vs devam ediyor xenon'lu :)

conta hangı conta degısecek yazarsanız sevınırım arkadaslar bırısıde dedı motorun hararet yapıyor ama hangı conta degısecek ...

heyyyy atom karıncalar vardı eskiden simdi neredeler canlandıralım burayı arkadaşlar yaz geliyor geziler yapalım scooter toplulugu olarak

hahaha atom karıncalar sözü süpermiş ya bende burdayım o zaman :mrgreen:

arkadaşlar adım orçun memleket Bursa 24 yaşındayım ancak okul sebebiyle bartın'dayım kymco agility 50 ve 1962 model iwl berlin marka atom karıncalarım var

hahaha atom karıncalar sözü süpermiş ya bende burdayım o zaman :mrgreen:

kaç senelik grup harekete geçirelim istanbul bulusmaları yapalım :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------

arkadaşlar adım orçun memleket Bursa 24 yaşındayım ancak okul sebebiyle bartın'dayım kymco agility 50 ve 1962 model iwl berlin marka atom karıncalarım var

hos geldin orcun aramıza

mehmet meriç kekeç ( MMK ) :)

orcunksc
hoş geldin orçun

antilop_skul
buluşma bana uyar, hatta böyle piknik gibi şeylerde yapabiliriz yada güzel bi sürüş gezisi sonrasında piknik heryola gider bizim atom karıncalar :mrgreen: :)

orcunksc
hoş geldin orçun

antilop_skul
buluşma bana uyar, hatta böyle piknik gibi şeylerde yapabiliriz yada güzel bi sürüş gezisi sonrasında piknik heryola gider bizim atom karıncalar :mrgreen: :)

tabiki gider ben daha yeni topladım sıkıyosa gitmesin :p resimlerini bugun koyarım mt ye ayın 30 undada ehlyete muracat ettikten sonra yollar bizim ( OoOoOoOo KARINCALAR GELİYOoooRRR... ) :queen:

tabiki gider ben daha yeni topladım sıkıyosa gitmesin :p resimlerini bugun koyarım mt ye ayın 30 undada ehlyete muracat ettikten sonra yollar bizim ( OoOoOoOo KARINCALAR GELİYOoooRRR... ) :queen:

yenimi müracat edicen ehliyete önümde uzun bi 2ay var o zaman geçmiş olsun diyim:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar