mondial mct 250

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar merhaba. paylaşıp danışmak istediğim bir konu var. Mondial 250 mct ikinci el motor buldum 2.250 istiyorlar. bu fiyata değer mi. motor çok kullanılmamış. tek bir uzun yol kayseriden mersin'e gidiş dönüş yapılmış. ekstra korumalık, zincir filan takılmış yeni. arka lastik yenilenmiş virajlı yollara karşı.
bu motoru almak, sıfırını almak ile karşılaştırılırsa hangisi mantıklı olur. bilgisi olan var mı acaba, paylaşırsanız çok sevinirim..

bence 500 daha koy üstüne git sıfır al ilk marşına sen bas sen eskit. motorunu kendin bilirsin en azından. benim fikrime göre tanımadıgın bilmediğin birisinde ise motor önce düşün derim kardeşim.

senin içine sindiyse bide tamirciye baktır onaylarsa al motororunu forumlarda baktım çok güzel bii görüntüsü var rengi ney bu arada ?

öncelikle sağolun arkadaşlar. rengi kırmızı. gönlümde yatan kanuni caracal 200 aslında ama piyasada yok. mondial'in sıfırını almak o paranın üzerine biraz daha koyup almak demek. işte ekstraları düşündürüyor. sırf o ekstralara 1 milyara yakın masraf yapmışlar saydıklarıma.

o para verilmez dersem macit'çi arkadaşlar kızar :D git taksitle al derim.

zor bir karar kısası özü.. :) bekliyoruz. fikirleriniz için çok teşekkürler..

arkadaşlar merhaba 250 mct aldım 3 ay önce alınca bakımlarını yaptırdım yagını tümden degiştim geçenlerde bir baktım ki neredeyse hiç yag kalmamış ustaya götürdüm silindir takımının degişmesi lazım dedi işçilik dahil 225 e hallederiz dedi. motır daha 5000 de rektefe olacak bu dogal mı sizce teşekkürler

bence alma hem cok ıstemısler hemde o motorlar acayıp titreşimli ve cok cabuk dokuluyor

arkadaşlar merhaba 250 mct aldım 3 ay önce alınca bakımlarını yaptırdım yagını tümden degiştim geçenlerde bir baktım ki neredeyse hiç yag kalmamış ustaya götürdüm silindir takımının degişmesi lazım dedi işçilik dahil 225 e hallederiz dedi. motır daha 5000 de rektefe olacak bu dogal mı sizce teşekkürler

normal değil tabi ki de.. bilerek az yağ koyuyorlar ve koydukları yağ çeşme suyu gibi... bu ufak tefek şeyleri kendimiz yapalım kullandığımız yağı bilelim. yağ motorun kanıdır kanı bozuk olandan da herşey beklenir ;)

yağ konusu çok önemli castrolden şaşmayın
harbiden motorun sesi bile farkedilmiyo:cat:

walla ben gecen hafta mct aldım motorun tek sorunu tıtremesı.onunda cozumu var sanırım temızse 2500 eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar