Yeni motorum

iyi dilekleriniz için tşk
fakat honda yı kötülemedim. sadece arasında çürük mallar var. cbf 250, cgl 125 yada benim tanımadığım modeller.
cbf 250 yine tekrar ediyorum az kalsın motorculuktan soğutacaktı. bunuda belirtmeden edemem. honda alınca her motoru aynı kalitede degil yada honda olunca tartışılmaz diye bir şey yok .yamaha çok daha güzel gözüküyor. fakat bu motoru çok uygun aldım. liste fiyatının 1500 altına peşin para
buda tercih etmemi kolaylaştırdı.
fakat eksik yerler var mesala arka teker eger çamurlu su ortamından geçerse arka amartüsör ve antifiriz suyunun bulundugu kap çok fena kirleniyor.

Uploaded with ImageShack.us

Hondaya etmediğini demediğini bırakmadın sonra dönüp dolaşıp Honda aldın ya valla helal olsun...

Anti Hondacı değil miydin sen yahu ? Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğimle

Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız ve bol keyifle binmek nasip etsin...

daha iyileri sizin olsun işallah
herkezin gönlüne göre versin güzel mevlam

öncelikle hayırlı olsun...5. hondan galiba, maşallah honda dan şaşmıyosun, aman nazik kullan çok sorun çıkarır bu meretler.....

Umarım kazasız hoş vakit geçirirsiniz motorunuzla, üzerinden kendi isteğiniz dışında hiç inmemeniz dileğiyle.

bu kadar kötüledikten sonra honda alman biraz garip oldu.

hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah. :cat:

Hayırlı ve uğurlu olur inşaAllah.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

aboww şimdi nolcak bu motor bi düşşe bi kamyon masraf Honda'nın parçası çok pahalı alınmaz ya.
Helede cbf1000 off off bi kaza yapsan(Allah Göstermesin)oooo motorun yarı parasını verisin.

Honda felan alınmaz ya aman aman bizim bi arkadaş vardı 900lira jantmış off offf.

Hayırlı Olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar