dişli yagı scooter

merhaba arkadaşlar su 4000 kmd e değişen scooterda kayısın arkasında kalan dişlilerin yagını değiştirmessek ne olur ? benm motor 15.000 de falandı en son simdi yeni motor yapıldı ve yagın değişmedigini biliyorum . değiştirsek ne olur değiştirmesek ne olur seste azalma falan olurmu yani
uzatmadan anlatmak gerekirse bu ne işe yarar ve sinyal flasörümü yeni değiştirdim sinyallerim yanıp sönmüyor diye hala aynı direk yanıyor onu naısl hllederim simdiden teşekkürler

antilopcum o kutunun içinde difransiyel var.4000km'de değiştirmezsen yağ özelliğini kaybeder içerdeki dişliler aşınır,8-9 açık ağızla açıp ufak bir damla akıtırsan yağ olup olmadığını anlayabilirsin.bence hemen değiştir hatta şimdi bakmanı tavsiye ederim yoksa güzel bir masraf daha seni bekliyor olabilir..

antilopcum o kutunun içinde difransiyel var.4000km'de değiştirmezsen yağ özelliğini kaybeder içerdeki dişliler aşınır,8-9 açık ağızla açıp ufak bir damla akıtırsan yağ olup olmadığını anlayabilirsin.bence hemen değiştir hatta şimdi bakmanı tavsiye ederim yoksa güzel bir masraf daha seni bekliyor olabilir..

yag var icinde ecenlerde oynarken 1 cay kasıgı kadar döktüm yanlıslıkla ama artık balcık olmustu =) hangi yagı koymam gerekir nekadar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------

sinyalin sönmüyorsa, kablolarda kısa devre olabilir.

otomobil flasörü bagladım oluyor o ama motosiklet icn bagladıgımda olmuyor . otomobilinkide cok uzun sure sönk kalıyor devre yapısından dolayı

yag var icinde ecenlerde oynarken 1 cay kasıgı kadar döktüm yanlıslıkla ama artık balcık olmustu =) hangi yagı koymam gerekir nekadar

bp yada castrolun 80 veya 90 numara dişli yağını kullanabilirsin.içindeki yağı boşalt söktüğün yerin hemen sağ üst çaprazında bir vida var.dişli yağının üst kapağına serum lastiğini geçir rahatlıkla o deliğe uyacaktır alt vidayı sık üstten yağı yavaş yavaş dök bir çay bardağı kadar yağ alır.sinyalinde ampullerin aynı olduğundan eminmisin?

Son düzenleme:
bp yada castrolun 80 veya 90 numara dişli yağını kullanabilirsin.içindeki yağı boşalt söktüğün yerin hemen sağ üst çaprazında bir vida var.dişli yağının üst kapağına serum lastiğini geçir rahatlıkla o deliğe uyacaktır alt vidayı sık üstten yağı yavaş yavaş dök bir çay bardağı kadar yağ alır.sinyalinde ampullerin aynı olduğundan eminmisin?

aynı derken anlamadım orasını huskam

ön kafayı sök sinyallere yakın olan fişli ufak bir soket göreceksin onu çıkar.yenisiyle değiştir eğer kısa devre yoksa kesinlikle sorun bundandır,5 liralık bir parçadır zaten

ön kafayı sök sinyallere yakın olan fişli ufak bir soket göreceksin onu çıkar.yenisiyle değiştir eğer kısa devre yoksa kesinlikle sorun bundandır,5 liralık bir parçadır zaten

neyin soketi bu ?zaten motorun her yeri acık su anda egr flasörden bahsediyorsan onun soketinden falan o yeni zaten bozuk die eskisi onla değiştirdim ama bundada aynı sorun var

antilopcum görmeden burdan sadece tahmin yürütebiliyorum yanımda olsan hallederdik birde kabloların yırtık açık olup olmadığına bakabilirmisin..

antilopcum görmeden burdan sadece tahmin yürütebiliyorum yanımda olsan hallederdik birde kabloların yırtık açık olup olmadığına bakabilirmisin..

tama huskacım sağol her sey icin gidiyim biraz daha kurcalıyım sagını solunu iyice bakayım sorunu bulmaya calısım teşekür ederim yardımın icin

iyice baktımda gözüme sonradan carpan birsey oldu . aldıgım flasördeki kablolar motorun tesisat kablosuna karsılık gelmiyor mesela yeşil = yeşil gri = siyah siyah = gri
olarak kabloları değiştridim oldu yardım icin teşekkürler =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar