(mt izmir) teras kafe toplantısı 25/03/2011

3 NİSANDA YAPACAĞIMIZ SEZON AÇILIŞI öncesi tüm izmirli motorcu dostlarımızı bir araya toplayıp güzel bir toplantı yapmak isteğiyle meşhur mekanımız TERAS CAFE de toplanıyoruz. aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızı tanımak kaynaşmak adına faydalı olacağına inandığımız toplantımız SAAT; 19 30 ve sonrasında yapılacaktır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Etiketler ilginç geldi..... :p

Görüşmek üzere...

Fırsatım olursa katılmak isterim haritadan tam adres ve cafe resimleri de koyarsanız iyi olur :)

Teşekkürler umarım aksilik çıkmaz da sizlerle tanışma fırsatım olur :)

teras yine tarihi bir gün yaşayacak, sezon açılışı öncesi kalabalık bir toplantı olmasını dilerim :rendeer:

çalıştığım güne denk gelmezse bende aranıza katılmak,tanışmak isterim

ısrarla güncell ben görmedim bilmedim yan yattı çamura battı olmasın :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Cuma görüşürüz ;)

yok artık :p

ali,veli,selami,osman çabuk kırmızı halıyı bulun yıkamaya verin, belediyeye haber verin yolları yıkasın,emniyete haber verin şehir girişlerini tutsunlar eskortlar hazırlansın, toplantı bölgesine keskin nişancılar ve bombacı köpekler yerleştirilsin, mekanın güvenliği bir kere daha gözden geçirilsin, amerikan başkanının ziyarete geldiği zamanki güvenlik 4 e katlansın swiss otel ve sheraton otelini tamamen boşaltın hangi odayı isterse SKULLHUNTER orada kalsın. tüm şehirdeki mekanlar açık tutulsun, hava durumunu bile ayarlayın rüzgar, soğuk olmasın.

Super Moderator
Tüh, bana perşembe uyuyor...:p İyi eğlenceler şimdiden.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok artık :p

ali,veli,selami,osman çabuk kırmızı halıyı bulun yıkamaya verin, belediyeye haber verin yolları yıkasın,emniyete haber verin şehir girişlerini tutsunlar eskortlar hazırlansın, toplantı bölgesine keskin nişancılar ve bombacı köpekler yerleştirilsin, mekanın güvenliği bir kere daha gözden geçirilsin, amerikan başkanının ziyarete geldiği zamanki güvenlik 4 e katlansın swiss otel ve sheraton otelini tamamen boşaltın hangi odayı isterse SKULLHUNTER orada kalsın. tüm şehirdeki mekanlar açık tutulsun, hava durumunu bile ayarlayın rüzgar, soğuk olmasın.
Rihanna yı çağırdım skulun şerefine... Shakira nın işi çıkmış..Özürlerini yolladı, gelemeyecekmiş.... :):):):)

f ürekle kuşum aydınada haber salalım değişik bir ortam olsun :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar