Erzincan'dan selamlar

merhaba herkese.
28 yaşındayım,aslen mersin,silifkeliyim fakat Erzincan merkezde 3 yıldır öğretmenlik yapmaktayım.Gerek Yeni düğün yaptığımdan ötürü oluşan ekonomik sorundan,Gerek Erzincanın gezecek çok yeri olduğunan ve yolların motosiklet için uygun olduğundan ayrıca gezi için motosikletin daha ekonomik olduğudan motosiklet almaya karar verdim.Alacağım modele henüz karar veremedim.inşallah kısa bür süre içerisinde motosiklet sahibi olacagım.
Hoşcakalın.

merhaba herkese.
28 yaşındayım,aslen mersin,silifkeliyim fakat Erzincan merkezde 3 yıldır öğretmenlik yapmaktayım.Gerek Yeni düğün yaptığımdan ötürü oluşan ekonomik sorundan,Gerek Erzincanın gezecek çok yeri olduğunan ve yolların motosiklet için uygun olduğundan ayrıca gezi için motosikletin daha ekonomik olduğudan motosiklet almaya karar verdim.Alacağım modele henüz karar veremedim.inşallah kısa bür süre içerisinde motosiklet sahibi olacagım.
Hoşcakalın.

Hoşgeldin Silifkeli. İyi forumlar :)

HOŞGELDİNİZ. .Mükemmel bir topluluğa adım attınız . Asla pişman olmayacaksınız, buranın sohbeti çok keyifli olur iyi forumlar . .

aramıza hoşgeldiniz,umarım en yakın sürede istediğiniz motora kavuşursunuz.

teşekkürler bu samimi mesajlar için.Honda CBF 150 siparişi verdim.bakalım ne zaman gelecek:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar