‎[MT İstanbul] Cruiser Kullanıcıları Pazar Gezisi - 13.03.2011

Cruiser kullanıcıları olarak bildiğiniz Garaj Grubu, cuma toplantılarından sonra hafta sonu etkinliklerine de ufaktan başlamıştır... Biz deneme sürüşümüzü bugün yaptık. :) Bir sonraki sürüşümüzde başlığımızı da açacağız, herkesi aramızda görmek isteriz...

Bu arada onca cruiserı dağa taşa, suya çamura sokmak pek bi keyifliydi. :D

Endurocular giderde, biz gidemez miyiz dedik. :)

Son düzenleme:
Hepsi turuncu bandanalı olan arkadaşın başının altından çıktı işin yoksa çamur temizle kromajlardan:p

Vıy vıy vıııy..Haberimi de olmadı hee..
demek ki bundan sonra sessiz ve derinden ilerleyeceksiniz :)

Haber etsenie arkadaşım, biz de gelir idük..

Şaka bir yana aranızda chadow c4 sahibi biri varsa tanışmak isterim, binmem lazım çünkü o motora acilen :)

Çamurlar kurumadan o göle bir daha gitmeyi planlıyorum. :cherry:

Turuncu bandanalı arkadaş teessüflerini bildirir. Şehrin ortasında göl bulduk size söyleniyorsunuz hala. Grup sürüşü zevkli iş. Düzenli sürüş ve dostluğunuz için herkese teşekkürler.

Şaka bir yana aranızda chadow c4 sahibi biri varsa tanışmak isterim, binmem lazım çünkü o motora acilen :)

Black widow var... Kesme mi? :)

VT 750 DC Blackwidow da olur diyorsan buyur bende var :)

Eyüp abi vasıtası ile ben de katıldım geziye. Güzel oldu, herkese teşekkürler.

Güzel gün oldu arkadaşlar. Sadece daha erken çıkmak lazımmış diyeceğim ama diyemiyorum :) saat olarak geç kalma sebebi olduğumun farkındayım :) Umarım kusura bakmamışınızdır :(

topladım motoru ilk buluşmada bende varım :D
Hangi motor en son ne aldın neyi topluyorsun. (hayırlı olsun)

Sarıyer taraflarında güzel bir organizasyon yapıcam size . Ozaman affettiririm İnşallah. (hemde çamursuz organizasyon : )

Güzel gün oldu arkadaşlar. Sadece daha erken çıkmak lazımmış diyeceğim ama diyemiyorum :) saat olarak geç kalma sebebi olduğumun farkındayım :) Umarım kusura bakmamışınızdır :(

Hangi motor en son ne aldın neyi topluyorsun. (hayırlı olsun)

abi tenere aldım, aldığım çocuk krediyi çekeceğim gün motoru patlattı taksiye
ertesi gün bizim sanayide benim motora arabanın biri vurup kaçtı, o yetmedi yolda giderken ben kasisten çekerken bitişindeki çukuru görmedim altı gümlettim, komple conta monta dağıldı, o yetmedi en son piston silindir bujiyi yağlamaya başladı benim 250 sarı çapırda motor almaya korktum başıma birşey gelicek diye
3 ay yatırdım tamircide, işte bu hafta komple rektefiye ettirdim moneroyu işallah bu yazı sorunsuz atlatıcam diyorum allah nasip ederse :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar