Güzel bir Cumartesi gününü nasıl geçireceğimize dair düşünüp taşınıp kendimizi İstanbuldan kurtarmak adına Çınarcığa gitmenin harika bir fikir olduğuna karar verdik...
Cbf ailesine yeni katılan Erdi (erdi_arıkan)ve Mücahidin (mücahıd_89) gırgır ve makara yapılarını bildiğim için geziden haber edip ani bir kararla yola düştük...Arkadaşlar kendilerini nasıl bir cennetin ve doğa güzelliklerinin beklediğini bilmiyorlardı...
Eminönünde buluşup feribotta çaylarımızı yudumladıktan sonra Gebze Eskihisardan feribotla Altınovaya geçtik...
Erdi profesyonel dslr makinası sattığı için bizim takalarla idare ettik...
Erdi sürüş esnasında Apaçilik kavramına farklı bir boyut kazandırıp motor kullanımında yeni olmasına rağmen altında 1000 lik makina varmış gibi makinayı sürekli kökledi...
Bir ara E5 te sol aynama pençesiyle dokunarak Yalovaya kadar sol aynasız gelmeme neden oldu...:queen: bildiğiniz çılgın sürücülerden yani...
Yalovada aynamı ustaya taktırdım...
Bu arada kendilerine yaptığım aynı kapsamda 2 şakayıda yediler...
Birinde dipsiz göl dönüşünde ikincide dönüş yolunda feribatt çıkışı motorları stop etti...
Benzin depo vanalarını kapalıya getirdim...2 kez yaptım bunu...ve mevzuyu çakamayaıp motoruma bişey mi oldu diye yusuflamalarına vesile oldum...:queen:
Çok makara gündü...Erdiyi izle ve rahatla yani...
Allah ikisindende hoşnut olsun geldiler eşlik ettiler ve güzel bir gün yaşadık...
Şimdi fotoğraflara geçeyim...2 farklı objektifden çekilmiştir...benim çektiklerimi aralara serpiştirdim...
karışık olacak fotolar artık idare edin...çoğu amatörce ve gezi fotosu içeriği taşımayan güzel bulduğumuz her şeyi çektik...
Yemek Sponsoru Çınarcık İrem Köfte Salonu...
Feribotta..Teşvikiye Köyünde Çınarcık da çay manyağı olduk...
1 yıl boyunca içtiğim toplam cigarayı bugün tüttürdüm(keyiften)
Ve tabi ki köftenin ağa babasını yidik...1 kilo 32 taneyi löpledik hacılar...
Köfte gören cbf 150 ci Mücahid...
Yeşil bölge Çınarcık Küçük Dipsiz Göl
Oturduğumuz kahvehane Çınarcık Teşvikiye Köyü...
İstanbul Harem den 85 km sonra Çınarcıktasınız...
...
...
...