[MT İstanbul] Scooter sever mondialciler toplanıyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sirkeci-Harem feribot ücret tarifesi ne kadar acep :silent:

köprüden geçtik diyelim ilerde cevirme ihtimalı varmıdır ?

Feribot motosiklet için 3 TL, OGS zaten sol şeritte olduğu için çevirmezler ama sen yine de legal olanı yapıp feribotu kullan bence.

Feribot motosiklet için 3 TL, OGS zaten sol şeritte olduğu için çevirmezler ama sen yine de legal olanı yapıp feribotu kullan bence.

haklısın 3 lira için sıkıntı cekmeye değmez.:rendeer: Avrupa yakasından giden olursa toplaşıp gidelim? varmı gidecek olan :silent:

arkadaşlar avrupa yakasında gelenler hemen feribotla gelebilirler...
haremde indikten sonra dümdüz yol...
direk kız kulesine geliyorsunuz...
tam ortak nokta diye orayı seçtik...
bizde kısa mesafeden gelmeyeceğiz...

arkadaşlar avrupa yakasında gelenler hemen feribotla gelebilirler...
haremde indikten sonra dümdüz yol...
direk kız kulesine geliyorsunuz...
tam ortak nokta diye orayı seçtik...
bizde kısa mesafeden gelmeyeceğiz...

uzaklık problem değilde işte avrupa yakasından 1 kişi bulsam beraber gideceğim mutlaka geliri ama. istanbulu fazla bilmediğim için pek cesaret edemiyorum :pale:

arkadaşlar bende cbf 150 ile artçım eşim ile katılacağım listeye ekleyelim benide lütfen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------

olabilir hocam. saat kaçta özelden bi telofonlaşalım :)

karşıdan katılacak arkadaşlar için feribot gerçekten kolaylık olur! haremde karşılayabiliriz yeter ki gelin bi tanışalım ya :D

arkadaşlar bende cbf 150 ile artçım eşim ile katılacağım listeye ekleyelim benide lütfen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------

karşıdan katılacak arkadaşlar için feribot gerçekten kolaylık olur! haremde karşılayabiliriz yeter ki gelin bi tanışalım ya :D

feribotla gelmeyi düşünüyorum ama şirkecinin neresinden binicem bilmiyorum. :silent: bi problem çıkmazsa ebubekir'le de (-unnamed-) konustum 13,30 gibi haremde buluşacaz.

feribotla gelmeyi düşünüyorum ama şirkecinin neresinden binicem bilmiyorum. :silent: bi problem çıkmazsa ebubekir'le de (-unnamed-) konustum 13,30 gibi haremde buluşacaz.

emin önünden sirkeci istikametine giderken ışıklar sağa sirkeciye döner bi de ana yol düz devam eder sen düz devam edip(sahilyolu) 3. ya da 4. ışıklardan u dönüşü yapman için bi dönüş var dönüp arabalı vapur gişelerine giriceksin! kafan karışmasın arabalı vapur iskelesini zaten göreceksin!

Buluşma yeri kız kulesi değilmiydi arkadaşlar? 8 tur attım o kalabalıkta ama bir tane ZC göremedim.

toplaşmadan iki adet foto.

dsc097532.jpg

sanatsal çalıştım.
dsc097542.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar