- Konu Yazar
Pehh... Şimdi ben gezsem "tekrar" olacak! :okey::
Şaka bir yana, gezini cok begendim.
-Gerçekten kaz etli pilav yemeyi unuttun mu?!
-xt ile yollar zorlu oldu mu? (gercekten titreşim söyledikleri kadar rahatsız ediyor mu?)
-halk seni nasıl karşıladı? her yerde sıcak gülüşlerle mi? (ben gezsem beni nasıl karşılardı sence?başıma bela gelir mi?)
-konaklayacak yer bulmakta zorlandın mı?
-yemek yiyecek restoran bulmakta zorlandın mı? (yoksa bunları coktaaan planlamak mı gerekir? mesela: gezimin birinci gununde ... da olmalıyım, orada ... otelini ayarlayayim ve ... restoranında yemegimi yiyeyim. Yola cıkmadan bunlara baktın mı? Bodos mu gittin?)
Şimdilik bu kadar, daha takılınca gene burdayım
-
Olay şöyle gelişti :mrgreen: Arefe öğlene dek çalıştım sonra dedimki üçgün tatilim var neyapsam bu üçgünde:silent:
Birden aklıma geliverdi çocukluğumda ninemin anlattığı bir hikaye vardı Kars'ta kazçobanlığı yapan bi kızı anlatan.. sevmiştim o kızı...bize göre farklı , hüzünlü temiz bir dünyası vardı ..gidem Kars'a görem onu dedim...ama malesef ben böyle güzel bir masala inanamayacak kadar büyümüşüm.Dahası o masalıda unutmuştum ne yazıkki
Şimdi senin sorularını yanıtlayım cidden unuttum yemeği zaten bu kötü bir alışkanlığım.Sırf bu yüzden birkez daha gideceğim Kars'a
XT ile yollar bana göre hiçte zor olmadı ama bazıyerlerde mevsim ve rakım nedeniyle hava şartları oldukça kötüydü ve bu tüm motosikletlerle yaşanacak bir olgu.Titreşimden rahatsız olmak biraz göreceli ve bana göre abartılan bir durum, şunu rahatlıkla söyleyebilirimki 100kms ile giderken benim motorda titreşim nerdeyse sıfır 160la giderken gidonu zor tutuluyor devirsiz 40 la giderken piston kafana kafana vuruyor ve beynin titreşimi algılayabilecek durumda olmuyor:cherry: kısacası tamamen kullanıma devir-vites kombinasyonuna bağlı bu motordaki titreşim.
Halk beni karşılamadıki
Konaklamada sorun yok hep Kars,Artvin ve Pasinler'de öğretmenevlerini tercih ettim.Karadenizde Çamlıhemşinden Aydere giderken ilçe çıkışında sağa sapan bir yol var orada Doğa Oteli olarak geçer genelde aileler kalıyordu ben gittiğimde sahibi çok şeker bir insan oraya giderseniz İdris Amcaya selam söyleyin benden..ismen hatırlamayabilir; otel parası çıkmadığı gibi arsızca size ilçeden sigara getirttiren çocuk dersiniz :queen:
Yemek konusunuda hiç düşünmedim aklıma nerde estiyse orda yedim.
Aynen ablacım tam tabir ettiğin gibi BODOSLAMA gittim :cherry: