batesmotelpro'yu bilmeyen var mı? ::hakem2::

Bu ekibi tanimayan var mi aramizda? :mrgreen:

Uni yillarimda izledigim bir vidyoydu bu :) Dun gece "Notre Dame De Paris" muzikalini yeniden indirip izleyesim geldi. Btjunkie'de suluk azdi, youtube'a bakim dedim... O ara Batesmotelpro'ya yeniden rastladim.

E.. Sonra da uyku tutmadı :mrgreen: ::alkiis::

[YT]X2LIK8lBBL0[/YT]

Aman yıllar gecmis... Bu da yenisiymis :)

[YT]v5gNjET3udA[/YT]

Son düzenleme:
Yakın tarihe kadar bende tanımıyordum.:)
Gerçekten komik bir grup.

[yt]7XkX3BVGSt8[/yt]
:mrgreen:

bu deliler beyazada çıkmıştı sanırım o programdan sonra tanımayan kalmamıştı zaten :)

Ben yıllardır Beyaz'ı da izlemiyorum. Aslinda televizyon izlemeyi birakali hayli zaman oluyor. :)

bir zamanlar baya popülerdi ama biraz unutmaya yüz tuttu sanırım ama güzel nostalji oldu biraz :)

Ben yıllardır Beyaz'ı da izlemiyorum. Aslinda televizyon izlemeyi birakali hayli zaman oluyor. :)

bende son 3aydır hiç televizyon izleyemedim desem yalan olmaz:) eskiden her hafta okanın ve beyazın programlarını takip ediyodum herşey hakkında bilgi sahibi olmama yetiyodu:mrgreen:

Bu siteye erişim engellenmiş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------

oyun bozanlık gibin olmasında ben gülemiyom bunlara.

niye oyunbozanlık olacakmış?! özgürsün :)

:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------

bende son 3aydır hiç televizyon izleyemedim desem yalan olmaz:) eskiden her hafta okanın ve beyazın programlarını takip ediyodum herşey hakkında bilgi sahibi olmama yetiyodu:mrgreen:

Hiçbir şey kaybetmedin... Aksine kazanmıs bile olabilirsin..

Mersin İl Temsilcisi
Bu siteye erişim engellenmiş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------

niye oyunbozanlık olacakmış?! özgürsün :)

:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------

Hiçbir şey kaybetmedin... Aksine kazanmıs bile olabilirsin..

o vakit youtube üzerinden vereyim :)

evde jöle kalmadı....

Herşeyi biliyorum bi video koyamıyorum şu siteye :D

ben de ne zamandır vidyo yuklemiyordum. bak ne yap:

benim yukarıda video eklemis oldugum mesajdan alıntı yap, alıntıda da [YT]..............[/ YT] arasına www.youtube.com sayfasında izlenen linkin ne kadarının bulunduguna bak, sen de eklemek istedigin videonun o kadarını al, noktalı yere kopyala - yapıstır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------

o vakit youtube üzerinden vereyim :)

evde jöle kalmadı....

o vakit bakayim :)

[YT]w4eZiGMB4LI[/YT]

Hahaha:) bunlarda geyikmis:)

Bu arada bu tip yapımlara "viral" deniyormus. Dün öğrendim.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
viral... hmmm... bence iyi bir eğlence noktasına değinmişsin. yüzümüz güldü sayende :cherry::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar