stop etme sorunu

s.a motor scooter 125 sorunum biraz gaz veriyorum ve çazı bırakınça mtor rolantiye dönerken çok yavaşlıyo ve stop ediyo bazende etmiyo ama baya bi rolantinin altına düşüyo ve sonra düzeliyo sorun nedir motor daha 500 kmde

Dostum motorun daha rodajda olduğu için bu tarz nazlanmalar yapabilir ama istersen bir servise sor ,öyle sıkıntı yapacak bişeyi yoktur:)

Rolanti ayarın düşük olabilir biraz yükseltirsen sorun çözülür ama tam emin değilim belki baska bir sorunda olabilir bi dene bence benim dediğimi sorun ondan değilse yine yazarsın buraya.

yaw arkadaşım bu havada sen bile stop edersin beee anlayışlı ol azcık

Bugün yepyeni motorum bile doğru düzgün çalışmadı, hava buz gibi. Jikleyi açmama rağmen baya bi uğraştım.

benim motorda da aynı sorun var. daha önceki motorumda da bu sorun olmuştu. bujiyi değiştirmiştik,düzelmişti. Bunda da bujiyi değiştireceğim. belki sizinkinde de öyle bi sorun olabilir.(bu arada cahilliğimi mazur görün, scooterlarda da buji var di mi:))

benim motorda da aynı sorun var. daha önceki motorumda da bu sorun olmuştu. bujiyi değiştirmiştik,düzelmişti. Bunda da bujiyi değiştireceğim. belki sizinkinde de öyle bi sorun olabilir.(bu arada cahilliğimi mazur görün, scooterlarda da buji var di mi:))

olmaz olurmu motora nasıl ateşlıyıcek yoksa üstad:cyclopsan

yakıtı benzin türevi olan her araçta buji var ustam.

bu soğukta j,kleyi çekmeden çalıştı motorum şak diye! seviyorum motorumu :)

s.a motor scooter 125 sorunum biraz gaz veriyorum ve çazı bırakınça mtor rolantiye dönerken çok yavaşlıyo ve stop ediyo bazende etmiyo ama baya bi rolantinin altına düşüyo ve sonra düzeliyo sorun nedir motor daha 500 kmde

karbüratörlü ise benzin vs. gibi sebeplerden karb. kir yapmış olabilir.

küçük bir ihtimal hava filtren kirlenmiş olabilir.

arkadaşların söylediği gibi , yukarıdakilere baktırdıktan sonra rölanti ayarı yapılması gerekebilir.

Bi de bu aralar hava çooookk soğuk sıkıntı ondan olabilir.:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar