Emrah Arıkan'ın 2011 CBR 125 i Hayırlı Olsun

abi cumaya kadar kar cumartesi tipi göstertiyo hava durumu.yerler kuruduğu anda soluğu plazada alıcam ben.adam en fazla cumartesiye kadar tutarım dedi motoru :mrgreen: fazla sabrını da zorlamayalım dimi :queen:

yüzünüz bi türlü gülmedi...Emrahda beni aradı bugün izinliymiş...motoruna uzaklığı 75 km...Beylikdüzünden Ümraniyeye...adam motor aldı göremiyor ...:cherry:

yüzünüz bi türlü gülmedi...Emrahda beni aradı bugün izinliymiş...motoruna uzaklığı 75 km...Beylikdüzünden Ümraniyeye...adam motor aldı göremiyor ...:cherry:

Allah vere de bu hafta çıkarabilsek abi.Başka bişey istemiyorum.Bu hafta çıkarmaya fit im ben :mrgreen:

Emrah abi bi ayrı zaten.İzin alacak da 75km gidecek de alacak da geri gazlayarak gelecek de :p Güzel günler bunlar yaaa geçicek gidecek gülcez halimize :rendeer:

hayırlısı olsun ama yaz gelsin artık...ulen gidicem Dubaiye yerleşicem...:p

hayırlı olsun,arkadaşlar havaya aldanmayın yağan kar eşliğinde motosiklet sürmek çok keyifli oluyo:mrgreen: ekipmanlarınız tamsa hiç üşüme derdinizde olmaz.ben normal montumla dışarı 5dk çıkayım bi taraflarım donuyo ama deri ceketimi ekipmanlarımı giyip kaskımı takınca 1saat dolaşıyım hiç üşümüyorum.
sizin yerinizde olsam işe gitmem motoru alırım bayiiden,siz bide 1hafta beklemekten bahsediyosunuz:mrgreen:

hayırlısı olsun ama yaz gelsin artık...ulen gidicem Dubaiye yerleşicem...:p

hayırlı olsun,arkadaşlar havaya aldanmayın yağan kar eşliğinde motosiklet sürmek çok keyifli oluyo:mrgreen: ekipmanlarınız tamsa hiç üşüme derdinizde olmaz.ben normal montumla dışarı 5dk çıkayım bi taraflarım donuyo ama deri ceketimi ekipmanlarımı giyip kaskımı takınca 1saat dolaşıyım hiç üşümüyorum.
sizin yerinizde olsam işe gitmem motoru alırım bayiiden,siz bide 1hafta beklemekten bahsediyosunuz:mrgreen:

Sağol kardeşim tekrardan.Soğuk hava vız gelir tırıs gider hiç aldırmam valla :queen:

da işte yerler berbat yeryer çamur ankara da.bilmiyorum istanbul nasıl ama :mrgreen: yerler yaş olmasa acımam da işte...

Motosikleti
Hornet
Evet arkadaşlar uzun bekleyiş sonunda motorum geldi:)
Havaların karlı olmasından dolayı motoru direk eve odama soktum:p
Nisan ortası veya havaların durumuna göre sonuna doğru trafiğe çıkıcaz Allah'ın izniyle:cherry:

fotoraf0021u.jpg

fotoraf0029.jpg

fotoraf0030un.jpg

fotoraf0032a.jpg

fotoraf0035z.jpg

fotoraf0039f.jpg

hayırlı olsun bende fuardan hemen sonra aldım kırmızı beyazını :) gerçektende alınacak bir makine

beylerrrr çıldırtmayın beni ankarada tipi varrrrr motorun ruhsatı elimde bi türlü çıkaramadım deli olacam ya :queen:

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin kardeşlerim:rendeer:

o değil de uzaktan bakınca 600f e benzettim bi ara :queen: mükemmel fotoğraflar kardeşim
Aman dikkat et bu arada =) plakasız sakata gelme ha..

[/COLOR]teşekürler :) cumartesi havayı biliyordunuz nasıldı dayanamadık dedik bi tekirdağ yapalım yarın plakam çıkıyor kısmetse

[URL=http://img263.imageshack.us/i/19782717948139045921067.jpg/][/URL]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------

[URL=http://img40.imageshack.us/i/26357239.jpg/][/URL]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 ----------

[URL=http://img806.imageshack.us/i/68985005.jpg/][/URL]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

[URL=http://img819.imageshack.us/i/35141280.jpg/][/URL]

Son düzenleme:
kardeşler o değil de merak ettiğim birşeyi sorucam sizlere :mrgreen:ince ayrıntı

Dijital panelde vites yazıyor mu acaba? :)

Hayırlı olsun emrah. Eleştiriyede mahal vermemişsin odanda dahi olsa kaskını takmışsın aferin:)

Mete abi bu kadar övgüden sonra honda artık sana bedavaya verir..:p

size sıkıntı yok da vitesli motora yeni alışan ben için zorlayıcı bir unsur olacak :salut:

Neyse bakalım honda gene vitesi yazacak biyer bulamamış yani.

size sıkıntı yok da vitesli motora yeni alışan ben için zorlayıcı bir unsur olacak :salut:

Yahu birşey olmaz oyna viteslerle baktın karıştırıyorsun ya ufaktan debriyajı sal boğulma sesini dinle yada attır vitesi boşa hızına göre hemen vitesi değiştir :mrgreen::cat:

Sıkıntı çekeceğini sanmam ilk motorum CBR 125 idi. Vites - Devir zamanlamasında zorluk çekmedim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar