ön camı cıkarmadan üzerine film cekerler mi?
bu benim ön camda da 8000 devirden sonra titreme sesi gelio cok rahassız edici o nasıl gider?
O ses için ben bütün ön kafayı dagıttım aklına gelebilcek bütün birleşme noktalarına çift taraflı bant çektim.
Yan grenajlara bile ses eskisi kadar olmasada bir süre idare etti sonra tekrar baş gösterdi.
Onun bi çözümü pek olmuyo duymamaya çalış![]()
silikon çeksek olurmu acaba?
Hİç Gözün Korkmasın 4 Sene Bws Sürdüm Nasip Olursa 1 ay içinde Cbr Alıcam Ama schooterla ss arasında fark var direk bununla alışmalısın![]()
Bursa Mt haftaya Cumartesi ya da Pazar günü Bursa'ya gelebilirim. Bir tane akrabam var motosikletlere meraklı geçen gün bayağı konuştuk, aklıma soktu Bursa'ya gel gezeriz diye. Havalar iyi olursa ve cüzdanı ayarlaya bilirsem oradayım.

selamlar
bir sorum olacaktı
daha önce hiç motor deneyimi olmayan biri için bu motordan önce hangi motoru kullanmalı
yani daha gidon tutmuşluğum 10 metre gitmişliğim yok motosikletle (scooter bile kullanmadım)
bu motordan önce nasıl bir motosiklet kullanmalıyım doğrudan buna geçmek gözümü korkutuyor açıkçası
ewt bidebi tane arrow egzoz buldum 2 .el onu alacam 300tl nasıl ii mi arrow
Hİç Gözün Korkmasın 4 Sene Bws Sürdüm Nasip Olursa 1 ay içinde Cbr Alıcam Ama schooterla ss arasında fark var direk bununla alışmalısın![]()
Bursa Mt haftaya Cumartesi ya da Pazar günü Bursa'ya gelebilirim. Bir tane akrabam var motosikletlere meraklı geçen gün bayağı konuştuk, aklıma soktu Bursa'ya gel gezeriz diye. Havalar iyi olursa ve cüzdanı ayarlaya bilirsem oradayım.