Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu benim ön camda da 8000 devirden sonra titreme sesi gelio cok rahassız edici o nasıl gider?

bu benim ön camda da 8000 devirden sonra titreme sesi gelio cok rahassız edici o nasıl gider?

O ses için ben bütün ön kafayı dagıttım aklına gelebilcek bütün birleşme noktalarına çift taraflı bant çektim.
Yan grenajlara bile ses eskisi kadar olmasada bir süre idare etti sonra tekrar baş gösterdi.

Onun bi çözümü pek olmuyo duymamaya çalış :p

O ses için ben bütün ön kafayı dagıttım aklına gelebilcek bütün birleşme noktalarına çift taraflı bant çektim.
Yan grenajlara bile ses eskisi kadar olmasada bir süre idare etti sonra tekrar baş gösterdi.

Onun bi çözümü pek olmuyo duymamaya çalış :p

silikon çeksek olurmu acaba?

Bursa Mt haftaya Cumartesi ya da Pazar günü Bursa'ya gelebilirim. Bir tane akrabam var motosikletlere meraklı geçen gün bayağı konuştuk, aklıma soktu Bursa'ya gel gezeriz diye. Havalar iyi olursa ve cüzdanı ayarlaya bilirsem oradayım.

selamlar
bir sorum olacaktı
daha önce hiç motor deneyimi olmayan biri için bu motordan önce hangi motoru kullanmalı

yani daha gidon tutmuşluğum 10 metre gitmişliğim yok motosikletle (scooter bile kullanmadım)

bu motordan önce nasıl bir motosiklet kullanmalıyım doğrudan buna geçmek gözümü korkutuyor açıkçası

Hİç Gözün Korkmasın 4 Sene Bws Sürdüm Nasip Olursa 1 ay içinde Cbr Alıcam Ama schooterla ss arasında fark var direk bununla alışmalısın :)

Hİç Gözün Korkmasın 4 Sene Bws Sürdüm Nasip Olursa 1 ay içinde Cbr Alıcam Ama schooterla ss arasında fark var direk bununla alışmalısın :)

benim çekindiğim nokta motoru ayakta tutabilmek :) yani dediğim gibi daha önce hiç motor deneyimim yok doğrudan buna geçmek doğru olur mu ?

Bursa Mt haftaya Cumartesi ya da Pazar günü Bursa'ya gelebilirim. Bir tane akrabam var motosikletlere meraklı geçen gün bayağı konuştuk, aklıma soktu Bursa'ya gel gezeriz diye. Havalar iyi olursa ve cüzdanı ayarlaya bilirsem oradayım.

buyur gel kardeş kapımız herkese açık fakat bursa mt sayfasına yazsan daha ii olurdu:) telimi al gelince ararsın buluşuruz.

selamlar
bir sorum olacaktı
daha önce hiç motor deneyimi olmayan biri için bu motordan önce hangi motoru kullanmalı

yani daha gidon tutmuşluğum 10 metre gitmişliğim yok motosikletle (scooter bile kullanmadım)

bu motordan önce nasıl bir motosiklet kullanmalıyım doğrudan buna geçmek gözümü korkutuyor açıkçası

daha önce hiç gidon tutmuşluğun yoksa bu motorda bir hayli zorlanabilirsin sonuçta hem denge hem vites zor olabilir. sen bir scooter al denge gaz ve durma olaylarına alış sonra vites fln yaparsın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:43 ----------

ewt bidebi tane arrow egzoz buldum 2 .el onu alacam 300tl nasıl ii mi arrow

bende var arrow ve süper sesi var ben hasta oldum :D bu motoru seçmemin nedenlerinden en önde gelen sebebi de bu oldu zaten :)

Sen kaç aydır ehliyeti alıyon 1 senedir bekliyon eylülde yazılmadın mı sen ehliyete ? Senden 4 ay sonra yazılan arkadaşlarım ehliyeti aldı sen hala bekliyosun anlamadım :silent::queen:

öhöömmm öhhhööö biri arrow mu dedi =))) arow egzoz sesi süper.kendini belli ediyor 2 sokak öteden.durumu iyiyse egzozun al derim ben.

Bizimde var bi Bursa planımız inş.

Gökhan dedi gelin size bi mangal yapıyım :queen:

bnm ilk motorun cbrdı hiç bi motorla 1 km yol yapmadan atladım cıbırın sırtına.

İlk gün istek dışı bi stopıc yaptım tepeme geçiyordu az daha 3.gün duran kamyona vuruyodum 30cm fln kala durdum ama nasıl durdum hatırlamıyorum :)

:queen:

gelin gelin de bu hafta gelmeyin bursada kar yağışı bekleniyor kayar düşersiniz alimallah

s.a arkadaşlar bizim cıbıra kaçak benzin koyarsak sorun cıkarırmı ? kaçak 3 milyon :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar