saol dostum teşekkür ederim ama ben aydında oturuyorum istanbulda tanıdığım yokki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
oranları yazmışın güzel 15 30 yaptığımızda nasıl bir sonuc olur birde öne 15 dişli yaptığımızda değme ihtimali varmı 14 dişli de hemen hemen 1 cm kadar boşluk var değmesine 15 dişlinin çapı 14 den ne kadar büyük bir bilgin varmı acaba şimdi den teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:48 ----------
yada yapan arkadaşlar varsa nasıl bir sonuc elde etti? mesela ben şu debriyaja pul koyma işini yaptım ama sağlıklı olmadı motorun cekişi düştü hız aynı sadece motorun gidişi rahatladı bağırmıyor fazla 130 yaptım aynı hız
0212 522 96 78'i ara ellerinde var mı diye. varsa göndersinler kargocu tanıdıkları vardır illa ki. olmadı postaneden göndersinler.
Ben yetkili servise sordum ön zincir dişlisini 15T takalım diye "yeri müsait" dedi.
orjinali ile 15T arasındaki çap farkı çok az. 5mm kadar (0,5cm) bu çapın yarısı yukarı yarısı aşağı geldiğine göre zincir muhafazasına 2,5mm yaklaşacak. 1diş büyük neticesinde..
önceki msjlarda dediğim gibi 15e 30 takacağına direkt olarak arkaya 28 takmak daha pratik. (oranları 15e 30la aynı)
Ama tavsiyem ön standart yani 14 arka ise 30. motorun rahatlaması için yetiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------
arkadaslar motorumu sıfır aldım 0 dan 59 km yaptım 35 tl lık benzın vardı ama ısıgı yanmaya basladı normamı sızce ???
3 litre kala ışık yanıyor diye biliyorum. bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarım var bi el atarlar bu soruya. Rodajda olduğu için fazla yakar da bu kadar olmaması lazım, motorun geleceği açısından şu an devirli kullanma sakın ola.