dostum burdaki bazı yorumlara göre 8000 civarları gibi piyasası varmış gibi havaya kapılınıyor. sıfırının 16bin küsur olduğunu düşünürsek bence düşük bi rakam. tabiki motorun durumuda çok önemli ama 2006da olsa temizinin yani kazasız bi motorun 8000 etmesi bence birilerinin söylentisi gibi. ihtiyac dolayısı ile kelepir düşenleri tenzih ederekden konuşuyorum. alan yada satan kişiler motorların genel durumu ve fiyatlarını belirtirlerse bi fikir oluşabilir bence. izmirde 2 yerde 6n buldum birine 14bin dedidiğeride 32000 sağa ve sola düşmüş 9750den kapı açtılar
herkes tutturabildiğine sanırım. bu arada izmir ve çevresi özellikle sarı öncelik olmak üzere Er6-N arıyorum. forumun dikkatine
![]()
Şimdiki sıfır fiyatıyla da model yılındaki sıfır fiyatıyla da karşılaştırmak doğru olmaz.İlk çıktığı zamanlar 10.500 gibi rakamlara satılıyordu.Şimdi ise dediğin gibi,üstelik şimdiki fiyatının içine Ötv de karışmış durumda ilk çıktığı zamana göre.Forumda aktif bir arkadaş vardı kullanıcı adını hatırlayamıyorum,600F almış eskiden Er-6 F vardı.Sattığı fiyatı yazmıştı,tam hatırlamamakla birlikte yazdığım 8.000'den aşağıydı.
O 14.000 isteyen keriz arıyormuş belli..Öyle adamlarla gçrüşmeye bile değmez.Tuttuğunu öpmeye çalışıyorlar.Çoğu kişi laf olsun diye ilan veriyor,bu da suni bir şişmeye sebep oluyor ikinci el fiyatlarda satan az olunca.14.000'e ne makineler alınır buna gelene kadar..
:cat: