http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...150-gungor-motor-dan-honda-cbf-150-2010/detay
hafta balında vardı pazartesi görüşmüştüm hala varmı bilmem.
arkadaşlar rölanti devrine dikkat eden oldu mu? Rölanti 1100 gibi ama normalde olması gereken değer 1400+-100 ?
özlüyorum sizleri gerçek olan bu...tribal enfeksiyona kapılıyorum bazen...özür diler tekrar burada olmaktan sizleri tanıdığım için ne kadar gururlu ve şanslı olduğumu bilmenizi isterim...
Yazmamak için kendimi tutamıyorum...sizleri okumak bile ayrı keyif...
Ama aydoğan..mmucit..thenıghthawk...jr. Gibi bilen arkadaşların yanından benim teknik tecrübem sabun köpüğü diyelim...
bugün motorumu ziyarete gittim. Gitmişken evrakları alıp işin ucundan başlayayım dedim. Motoruma henüz bi ad veremedim kendisinden 3 poz resim aldım.
Bu arada plaka ve ruhsat olayından bahsedeceğim.
Ankarada trafik sigortası 40.00 tl
dosya parası 2.00 tl
daktilo ile doldurtma 10.00 tl
ruhsat kart parası 117.00 tl
plaka basım ücreti 9.50 tl olmak üzere toplam harcama (mtv hariç)
toplam = 178.50 tl tutmaktadır. Ilgilenenlere duyurulur.
Almaya niyetlendik ama piyasada cbf150 bulamadım iyi mi![]()
Var mı bildiğiniz bir yerde siyah olanından![]()
arkadaşlar depo kılıfı takmayı düşünüyorum,diz örtüsü depoyu çiziyorr:
Taktırayımmı varmı başka bir düşüncesi olan:silent:
İzmir Yükseliş Honda yı arayın tabi İzmir'den getirebilecekseniz? Bir de 15 Mart ta gelecek yeni modeller ön sipariş verebilirsiniz bi telefon ile görüşün derim
hiç tavsiye etmem, kılıfın arasına zamanla giren ince tozlar zımpara gibi boyayı mahfediyor, bence başka bir çözüm yolu ara. Diz örtüsü neden kullanıyorsun onun scoterler için olduğunu biliyorum.
Çok teşekkür ederim metehan abi inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur bu forumda senden daha öğreneceğimiz çok şey olacak...
:
Bugün sıfır CBF150 için kaporamı verdim sözleşmemi yaptım geriye 10-15 Mart arası gelecek olan siyah incim kalıyor. O da geldikten sonra sıfır Nolan parlak siyah kask alıp takımımı tamamlamak istiyorum ve otobüs trafiğinden nefret ettiğim İzmir yollarına kendi aracımla düşmek istiyorum![]()
mete_han limon kasasına terfi ettim
Tekrardan hoş geldin diyelim o zaman. Geçmiş geçmişte kalmıştır, biz şu ana bakalım.
.
Metehandro nasılsın paşamcbf 150 'ye terfi ettik artık..uleyn hangi taşı kaldırsam altından sen çıkıyorsun..çok yaşa emi.
Metehan abicim seni yine aramızda gördüğümüze çok sevindim.Bilesin)Sen cbf topacının fenomenisin
Bunu unutma ve bu topacı sensiz koma
![]()
bu arada plaka ve ruhsat olayından bahsedeceğim.
ankarada trafik sigortası 40.00 TL
dosya parası 2.00 TL
daktilo ile doldurtma 10.00 TL
ruhsat kart parası 117.00 TL
plaka basım ücreti 9.50 TL olmak üzere toplam harcama (MTV hariç)
Toplam = 178.50 TL tutmaktadır. ilgilenenlere duyurulur.
:
Eski Türk filmlerinde yavaş çekimde koşarak sarılma anı geldi gözüme.
Metehan koşarak gelir ve tüm cbf150 topacını kucaklayıverir
Eyvallah metehan hocam sağolasın iltifatların için, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Geldiğin iyi oldu yahu, sensiz cbf150 konusu, tuzsuz çorbaya benziyordu:cherry:
.
doğru karar...Nisan başı deniyor ama bilinmez tabi...
Haklısın, bu konu devir saatli gösterge panelini taktığımızdan beri gözümüzden kaçan bir konu.
Benim motorunda rölantisi 1100-1200 civarında, haftasonuna bi ayar çekelim bakalım karbüratöre.
Gerçi ne kadar yüksek rölanti devri, o kadar çok yakıt tüketimi diye bu güne kadar öğrendik ama sonuçta kılavuzda 1400+- demiş. Demekki öyle olması gerekiyor.
Hatırlatma için teşekkürler Mucit :cat:
Ben de teşekkür ederim, rölanti devrimin düşük olduğunu b ende devir sayacı takınca anlamıştım. O kadar ayar vidasıyla oynadım. En son 1140 devri gördüm. Daha da artıramadım. Eskiden ışıklarda motor stop ediyordu, acaba niye? diyordum.
Ah abi tüh, bu konuda seni uyarmayı unuttum önceki mesajımda.
Oradaki daktiloda yazan kişiler "Bu formu daktilo ile doldurmak zorunludur" diyorlar ama işin aslı yok öyle bir şey. Kandırmaca.
Eğer yazın okunabilecek kadar düzgünse, kendin doldursaydın o formu 10 TL cebinde kalırdı 2,5 litre benzin alırdın 100 km. yol yapardın cbf ile :cherry:
Neyse pek önemli değil, hayırlısı olsun.
Bu vesile ile ruhsat alacak diğer arkadaşlara hatırlatalım.
Daktilo ile doldurma parası denilen 10 TL'yi vermeyin arkadaşlar,
dosyanızı kendiniz el yazınız ile okunaklı şekilde doldurun.
Est. üstad konuma erişmem için daha önümde çoook uzun yol ve yıllar var :mrgreen: Ben de güvenmiyorum zaten ama bütçemi korumak için eskiyene kadar bu lastikleri kullanacağım zaten İzmir'de yağışlı havalarda mecbur kalmadıkça çıkmam bazen yağmurda yürüyüş iyi geliyor :cherry:
aşkımız tekrar alevlendi...2.balayı...:queen:
yeni cbf 11.6ps yani 1ps=1.1bg olduğuna göre yeni cbf 12.7-12.8 arası bi beygire geliyor apache de 13.5 beygir 0.7 beygirin lafımı olur![]()
ya arkadaşlar fuara gidene kadar cbf 150 diyim dururdum dier modellerin yüzüne bakmazdım fakat fuarda gördüğüm yeni model tvs 150rtr apachiler gerek dijital göstergeleriyle gerekse çalsıtırmada sonuna kdr açılan devir saatiyle gerekse tasarımıyla beni yedi bitirdi özellikle sarısına hayran kaldım alt sakal baya yakısmıs görevli vibrasyon sorununun hal edildiğini falan söledi fiyatıda cbf le aynı ama cok karasız kaldım sizce bu yeni kasa apacheler nasıldır iimidir
aga nettin kimlerdensin...valla tanıyamadım...:wiinkk:
bu lafınla cbf dahada güçleniyor kardes bakmanı onerırım torklara![]()
Evet cbf 150 daha güclü gözüküyor cünki daha az devirle yüksek tork veriyorbende artık yeni bir cbf 150 sahibi sayılırım nisan başını bekliyorum hayırlısı olur inşallah
![]()