Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bana Zaten O Fiyata Vercek

Motoru Aldıgı Günden Beri Komsuyuz Yani Kazası Filan Olsa Mutlaka Olur Haberim Karsı Komsum Boyatma Sebebide Bi Degişiklik Yapayim Dedi Ondan Boyattı Abisi Askerdeyken Boyası 1 Yıllık Filan :S

Bana Zaten O Fiyata Vercek

Motoru Aldıgı Günden Beri Komsuyuz Yani Kazası Filan Olsa Mutlaka Olur Haberim Karsı Komsum Boyatma Sebebide Bi Degişiklik Yapayim Dedi Ondan Boyattı Abisi Askerdeyken Boyası 1 Yıllık Filan :S

guvenıyorsan al tabı kı ama bana pek guven vermedı birde diğer arkadaşların gorusunu al sen

arkadaşlar merhaba, bi tanıdığımın şöyle bir sorunu oldu yardımcı olursanız çok sevinirim.

''Bu akşam motosikletimi çalıştırmak için anahtarı kontağa soktuğumda göbek hiç bir şekilde hareket etmedi. Direksiyon kilidini bile açamadım, dakikalarca uğraştım içine wd40 bile sıktım ama sorun düzelmedi. Anahtarı döndürmeye çalıştığımda kontağın altındaki bölümde ufaktan hareket ediyor. Bu sorunun basit bir çözümü varmıdır ?''

bu arkadaş benim yeğenimin arkadaşıymış...yardımcı olmanızı rica ederim...feysten mesaj geldi bu mesajdaki soruna yardımcı ol diye...:p

eyz

mrb arkadşlart bu gün ilk adıma attım cbr için kask bakmaya gittim kendime:) lazer vertigo düşünüyorum . birde eldicenlere baktım 50 tlden baslıyor gidiyor karar veremedim öneriniz var mı 4 mevsim bir eldiven mont önerilerinide acıgım. çok teşekkürler şimdiden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

http://www.anesmotor.com/?urun-269-iXS-Carbon-Mesh-Eldiven.html bu nasıldır

satış elemanına soruyorum nisan ortası diyor.Satışın başındaki arkadaşa soruyorum bu akşam gelecek pazartesi al motorunu diyor.Ya bu adamlar birbirinden kopuk yaşıyor.yada 1 aylık oyuna geldim.. :mrgreen:

herkese selamlar, ben yeni üyeyim...
Aslında sırf sizin gibi bilirkişilerden görüşlerinizi almak için üye oldum diyebilirim... Ben de cbr 125 almayı ciddi olarak düşünüyorum ama ilk honda'm ve ss'im olacağı için hangi bayiden sorunsuzca alabileceğimi ya da aksesuar(kask,eldiven,mont) olarak motora uygun neleri kullanacağım hakkında pek bi fikrim yok...
Bu konular da bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

o motor alınır mı arkadaşım saçmalama jantlar boyalı grenajlar boyalı 2milyara verse neyse bulaşma...

herkese selamlar, ben yeni üyeyim...
Aslında sırf sizin gibi bilirkişilerden görüşlerinizi almak için üye oldum diyebilirim... Ben de cbr 125 almayı ciddi olarak düşünüyorum ama ilk honda'm ve ss'im olacağı için hangi bayiden sorunsuzca alabileceğimi ya da aksesuar(kask,eldiven,mont) olarak motora uygun neleri kullanacağım hakkında pek bi fikrim yok...
Bu konular da bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

a.s. arkadaşım öncelikle hoşgeldin :) burda herkes birbirine yardımcı olur fakat daha senin farkına varamadılar sanırım. İSTANBUL'lu arkadaşlar bi yardımcı olun arkadaşa...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

kujumax arkadaşım o motorun büyük ihtimalle kazası fln var. deposu repsol grenajlar eski modelden alma büyük ihtimalle. ama jantların boyalı olması, renk çeşitliliği, ön camdaki siyah film çok berbatt bence. ama yine de sen bilirsin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------

Merhabalar..Dostlar bnde bu motordan almak istiorum, şu motor nasıl sizce.bi görüş alablrmyim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-scotoor-fiyatina-honda-43988325/detay teşekkürler

baya temiz bir motora benziyor ama kullanmadan sesini duymadan birşey demek zor, sonuçta 40000e gelmiş bir motor bakımı güzel yapılmışsa tık demez ama bakımları boşverildiyse elinde patlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------

2006 modelinde bu renk var ama türkiye de hiç görmedim bende...

herkese iyi akşamlar
beyler cbr125in enjeksiyonlusu var ya 2011 dğl ama bi alt modeli performansı nasıl karbüratörlüsüne göre ? ara hızlanmaları son hızı fln?

gökhans16cbr, hoşbulduk saolasın. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Bi de alıntı yapmayı bilmediğimden sizin gibi yapamadım kusura bakma :)

Dediginiz Gibi Çocukla Konusunca Herşeyi Açıkladı :) Sana Gitmez Komsuyuz Ayıp Olur Dio :) Motor Pertmiş :) Motor Yeniden Yaptırılmıs Vs Bi Yıgın Agrıza saydı :) Artik Bi kIrmıızı Var Yarın Gidip Onu Görücem Begenirsem artik Cıbırım Olucak :)

Dediginiz Gibi Çocukla Konusunca Herşeyi Açıkladı :) Sana Gitmez Komsuyuz Ayıp Olur Dio :) Motor Pertmiş :) Motor Yeniden Yaptırılmıs Vs Bi Yıgın Agrıza saydı :) Artik Bi kIrmıızı Var Yarın Gidip Onu Görücem Begenirsem artik Cıbırım Olucak :)

Zamanında dedik sana verim benım cıbırı diye.

kız gibiydi serçe barnağınla marşa basıyordun :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar