Sizce Tvs Apache 125 mi yoksa Yamaha Ybr 125 mi ?

F54

honda tabı bırde kurye ıle konustum apache hakkında motora sılındır pıston attınmı bıdaha ayar tutmuyomus apache honda yı kullandım onerırım saygılar

bence ayar tutturamayan tamircide hata yani parçalar sıfır tam ve eskisi gibi olmamış he çok komik ya ben böyle birşey ilk duyuyorum:cat:

ayar tutmuyor diye bişey yok abicim adamlar nelere ayar tutturuyor honda gibi bi kaliteyemi ayar yapamayacaklar .. ustanı değiştir derim..

arkadaşlar gerçekçi olalım ve marka fanatizmi yapmayalım. cbf 150 bu güne kadar hondanın getirmiş oldugu kendi sınıfında en kalitesiz modeli. kalite olarak asla bir cg bir titan yanına yaklaşamaz. konfor istenirse tabiki cbf daha konforlu hatta diyebilirimki cbf 150 ile çukura girdigimde daha rahat bir şekilde fazla sarsılmadan çıkıyordum cbf 500 e göre. tabi burada bahsetigim motor naked yani asvat için yapılmış bir model ve 190 kilo.

motor yenilemede ayar tutmaması tamamiyle toplayan ustaya baglıdır. bugün büyük cc makinalarda bile rektefeyi herkes yapamaz.

parça sorununa gelince honda bu yönüyle avantajlıdır. yan sanayiside gelişmiştir fakat o bir çinlidir. ne kadar üzerinde honda yazsada o bir çinlidir. tvs hindistan malıdır ve daha kalitelidir.

sonuç olarak tvs benim favorimdir ve bugün bu tarz bir motosiklete ihtiyacım olsa(yani motosiklet ile hergün geziyor olsam) kesinlikle gider apache alırdım.

Boyu 1 80 den uzun olanlarda ybr komik oluyor mesela bende öyle olmuştu.

1.84 boyum var Ybr tam bana göre yani 1.90 sonrası için komik olur bana göre

bir fikir beyan ederken (benim düşüncem) vaya (bana göre) gibi kelimeler kullanın çünkü size göre yalnış olan başkasına doğru olabilir:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gayette ciddiyim güzel kardeşim. yeni apache her yönüyle cbf 150 den üstün. dijital gösterge şık ve iki parça gidonu alt sakalı olsun led stop olsun depo yapısı bana göre görünüm rakiplerine göre on numara.

ayrıca maytapmı geçiyorsun diyerek seviyeyi düşürmemek gerekir sonuçta ben fikrimi söyledim ve bu tarz motosiklete ihtiyacım olsa düşünmeden gidip alırdım. satımı cbf ve ybr ye göre daha agır olsada yazdıgım mesajda uzun süre kullanacaksan ibaresinide kullandım.

bu arada başlıgı açan apache 125 yazmış öyle bir model yok o 150 lik modeli tr de satışta.

CBF150 kullanmışsın tamamda hayatında hiç apache kullandın mı?Kullanmış olduğunu hiç sanmıyorum.Yeni apachenin görünümünden bahsediyosun.Alt sakal cart curt.Görünümün ne önemi var.Tipine bakarak motor mu alınır?Lütfen bilmediğimiz motorlar hakkında yorum yapmayalım.Başkalarını da yanlış yönlendirmeyelim.

1.84 boyum var Ybr tam bana göre yani 1.90 sonrası için komik olur bana göre

bir fikir beyan ederken (benim düşüncem) vaya (bana göre) gibi kelimeler kullanın çünkü size göre yalnış olan başkasına doğru olabilir:wiinkk:

Eyvallah..

Bende 2004-2005 seneleri arasında vardı kafa grenajlı modeli bana ufak gibi geliyordu o nedenle söyledim.

hala bununla ilgili topic mi açılıyor. arat google dan oku çıkan topicleri kardeşim bu da mı zor. valla db sırf bunlarla doldu.

Ben şunu söyleyebilirimki Kurye veya işe motorla gidip gelen birisi iseniz

1 Honda Cbf 150
2 Yamaha Ybr 125 veya Esd

Ben normal biniciyim görüntüye önem veririm güçlü yüksek devirli atak olsun derseniz

1 Tvs Apache Rtr 150
2 Yamaha Ybr 125 Esd

Ben şunu söyleyebilirimki Kurye veya işe motorla gidip gelen birisi iseniz

1 Honda Cbf 150
2 Yamaha Ybr 125 veya Esd

Ben normal biniciyim görüntüye önem veririm güçlü yüksek devirli atak olsun derseniz

1 Tvs Apache Rtr 150
2 Yamaha Ybr 125 Esd

Boyum uzun günlük kullanıcam ortalam her gün 30 km kullanıcam. Yazları istanbul-tekirdağ-çanakale-ayvalık-izmir-marmaris gezicem desem sen ne tavsiye edersin. Yolda kalmayacağım kalırsamda parça temini kolay olacak.

Ybr uzun yolda tatmin edermi sence.

Boyum uzun günlük kullanıcam ortalam her gün 30 km kullanıcam. Yazları istanbul-tekirdağ-çanakale-ayvalık-izmir-marmaris gezicem desem sen ne tavsiye edersin. Yolda kalmayacağım kalırsamda parça temini kolay olacak.

Ybr uzun yolda tatmin edermi sence.

Uzun yol yapacaksanız Honda Cbf 150 alın derim çünkü konfor şart bunuda en iyi Cbf 150 karşılar boyunuz kaçki eğer 1.90 üzeri iseniz maxi scooter kullanmanızı öneririm

boy 1 82 bende dedim ya eskide nybr kullanıyordum ufak geliyordu bana. CBF e bindim geçenlerde arka çanta ve yan çantarı takınca enduro havası veriyor tam :D İş arkadaşım da zx6r var ama race makineleri sevmiyorum nedense :D

Cbf in vibrasyonu çok iyi ama uzun yolda zorlarmı beni bilmiyorum.

boy 1 82 bende dedim ya eskide nybr kullanıyordum ufak geliyordu bana. CBF e bindim geçenlerde arka çanta ve yan çantarı takınca enduro havası veriyor tam :D İş arkadaşım da zx6r var ama race makineleri sevmiyorum nedense :D

Cbf in vibrasyonu çok iyi ama uzun yolda zorlarmı beni bilmiyorum.

Uzun yol örneğini hemen ben vereyim o zaman rahmetli Barış Akarsu'nun cenazesi için memleketime abimle gitmeye karar verdik ve cbf150 vardı altımızda. yaklaşık 400 km lik yolu gidiş dönüş cbf ile aldık ve inanın hiç de rahatsızlık hissetmedim motor da tık demedi. Gayet güzel geçen bir yolculuktu en güzeli de yeni açılmış olan bolu tüneline girmekti (hava yağdığından soğuktu tünel öyle sıcaktı ki :cherry: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar