Sizce Tvs Apache 125 mi yoksa Yamaha Ybr 125 mi ?

selamun aleyküm dostlar. :) ya kriterine göre motor karşılaştırıyordum bu 2 motorun çekişmeli olduğunu söylediler sizce hangisi ?varsa bu kriterde fiyatına göre ccsine göre kalite vb (çin hariç) yazın arkadaşlar konu önceden açıldıysa kusra bakmayın :)

Tvs Apache 150 cc değil miydi? Bence Yamaha..

Son düzenleme:
pardon yanlış olmuş sanırım motorun ismini ve ybrnin tıpkısı olduğunu söylemişlerdi bana kriterler aynı yinede

sıfır alacaksan ve uzun süre kullanacaksan apache hoş ve saglam motosiklet. daha önce cbf 150 kullandım bana keyf vermedi. ybr de cılız makina. ben olsam tercihim yenilenmiş apache olurdu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sıfır alacaksan ve uzun süre kullanacaksan apache hoş ve saglam motosiklet. daha önce cbf 150 kullandım bana keyf vermedi. ybr de cılız makina. ben olsam tercihim yenilenmiş apache olurdu.

CBF150 kullandın ve sana keyif vermedi , şimdi apache öneriyosun.Sen ciddi misin yoksa maytap mı geçiyon?

CBF 150 tatlıdan bir enduro havası var ama apache de yabana atılacak bir motor değil kaldıki cbf ten daha kuvvetli ve atak.

RX 135 KİNG öneririm, ne ybr nede cbf 150, yakıtına katlanırsan.
YBR guzel motor, kolay kolay arıza vermez ve yolda burakmaz, tıtresımı azaltmak ıcın
balanser dişli var, Tavsıyem ybr olur ıkıncı elı cok kuvvetlı, ılerıde satmak ıstersen
kolay elden cıkarırsın

CBF150 kullandın ve sana keyif vermedi , şimdi apache öneriyosun.Sen ciddi misin yoksa maytap mı geçiyon?

gayette ciddiyim güzel kardeşim. yeni apache her yönüyle cbf 150 den üstün. dijital gösterge şık ve iki parça gidonu alt sakalı olsun led stop olsun depo yapısı bana göre görünüm rakiplerine göre on numara.

ayrıca maytapmı geçiyorsun diyerek seviyeyi düşürmemek gerekir sonuçta ben fikrimi söyledim ve bu tarz motosiklete ihtiyacım olsa düşünmeden gidip alırdım. satımı cbf ve ybr ye göre daha agır olsada yazdıgım mesajda uzun süre kullanacaksan ibaresinide kullandım.

bu arada başlıgı açan apache 125 yazmış öyle bir model yok o 150 lik modeli tr de satışta.

Son düzenleme:
cbf in komple motorunun 500 tl ye çıktığı ve parça sıkıntısı olmaksızın hemen yaptırabildiğini apache nin ise 900 tl yi buluğu ve parça sıkıntısı olabileceğini bu forumlarda okudum. Bilgilendirme olsun.

aga valla kızma ama apache kullanmadım da cbf 150 kullandım gerçektende pisiklet gibi :mrgreen:

Ben apache de ybr de kullandım.Apache güçlü,ybr de kıvrak makina ama cbf bana mercedes gibi geldi onlardan sonra.Ön tarafı ağır ve grenajdan mıdır bilmem büyük durduğundan güven veriyo namıssız :cherry:

honda tabı bırde kurye ıle konustum apache hakkında motora sılındır pıston attınmı bıdaha ayar tutmuyomus apache honda yı kullandım onerırım saygılar

Cbf geniş.Yedek parça ucuz sayılır.Titreşim yok.Tvs biraz daha atak fakat dar.Ybr yeni kasası her ikisinden de hız olarak geri kalmaz.Hatta cbf i yiyor.Yedek parça tuzlu olsa da sorun istemiyorsan Ybr.En önemlisi yağ eksiltme derdi yok.Kolay gelsin.

her türlü ybr derim çünkü sonuçta bilindik ve yedek parça servis sorunu olmaz ve ben kullanıyorum ybr125 22 binde hiç arıza yapmadı yağ-buji-sibob ayarı yaptırdım sadece ve az yakıyor şimdiki benzine göre 120-130 kurus tavsiye ederim max hız açılmış motor 130 yaptım orjinel dişli orjidir benim fikrim bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar